Tjejer

Inskrivet onsdag 12/12 kl 21:47
 
Dawn kommer med mera knark till Ross som han ska sälja även om han inte hunnit sälja det första han fått. Debbie som kommer dit för att tala om för honom om förhållandet med Joe blir förvånad över att se Dawn. När Dawn gått får Debbie reda på vad som händer och hon blir rasande över att Ross ska sälja droger för att hitta Simon.
 
Jacob, Gabby och en tjej från skolan missar bussen så de stjäl Ross bil som står utanför på gatan med bilnyckeln i. Tjejen kör iväg i rasande fart men de kommer inte så långt då bensinen tar slut.
 
Diane och Eric får veta att det blir en andra inspektion av olycksplatsen så de berättar inget för Doug som mår dåligt. De får veta att de är lika skyldiga som ägare till värdshuset som Doug som inte såg till att arbetet blev ordentligt gjort.
 
Belle, Lachlan, Robert och Aaron rensar bland Gerrys saker. Belle saknar hans mobil, ingen vet var den är. När de ska lämna lite saker till återvinningen så möter de Doug som gärna vill ha några tidningar och blomplantor. Aaron blir rasande och vill inte alls ge Doug något. Han råkar knuffa till Belle som ramlar i backen. Lachlan frågar hur hon och barnet mår. Alla där får då veta att Belle är gravid. Sam som hör detta blir förbannad men senare så pratar han med Belle och erkänner att han ser henne som liten fortfarande fast hon är vuxen.
 
Connor med livvakt kommer till Ross för att kolla varför inte knarket säljs. De får veta att bilen blivit stulen och att knarket är där. Debbie erbjuder dem pengar eftersom hon har en rik pojkvän så hon får en timme på sig att fixa fram 10 000£ annars ligger Ross och Moses illa till.
 
Debbie åker iväg till Home Farm men hittar bilen på vägen. Precis när hon kollar bagageutrymmet så kommer polisen. Hon klarar sig och åker hem direkt så Connor kan få knarket. Hon skäller ut honom och då slår han till henne sedan drar de iväg.
 
Belle åker till sjukhuset eftersom hon är orolig över fallet tidigare. Där får hon veta att hon aldrig varit gravid utan hennes medicin kan ha orsakat symptomen.
 
Ross är lättad och tror att Debbie är intresserad av honom. När hon backar när han ska kyssa henne blir han förvirrad. Hon rusar ut och han efter. Ute på gatan frågar han vad hon är ute efter när hon hela tiden räddar honom och sedan backar. Hon kan inte förklara sig. Joe står längre bort och hör dem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0