En opålitlig läkare

Inskrivet kl 19:13
 
Ny sändingstid, börjar kl 12.
 
Megan ber Sam bli gudfar till Eliza och hon berättar att hon bokat dopet på en vardag, nästa tisdag. Jai hör det och blir sur för att han inte får säga till om något. Han vill ha Priya till gudmor vilket Megan accepterar.
 
Laurel vill att de tar mobilen från Gabby för att lära henne ansvar. Gabby blir irriterad men lyssnar ändå inte på Ashley och Laurel.
 
Belle svarar inte när Jermaine ringer eller smsar.
 
Zak blir besviken när Joanie väljer Rishi och Kerry som sällskap på puben. När Rishi kommenterar Joanie på ett skämtsamt sätt så slår Zak till honom. Joanie blir sur för att han inte litar på henne. Hon säger att hon älskar honom så mycket att hon vill gifta sig med honom men då måste han acceptera henne som hon är. När han jämför henne med Lisa så blir Joanie arg och säger åt honom att välja vem av dem han vill ha.
 
Chrissie hittar den man hon tror kan vara hennes far. Andy avråder henne från att kontakta honom för att inte bli besviken.
 
Eric skäller ut Gabby för att ha lurat Jacob att dricka alkohol men hon säger att det är inte hennes fel att Jacob är orolig för Davids cancer.
 
Zak söker upp Lisa för att prata. Han berättar att han och Joanie ska gifta sig. Lisa gratulerar men börjar gråta. Hon berättar det för Belle när hon kommer hem. Belle är besviken över att Lisa inte kämpat för att behålla honom. Lisa bryter ihop och säger att hon inte kan jämföra sig med Joanie.
 
Chrissie ber Andy att flytta in hos henne för att hon lättare ska kunna hjälpa honom. Bernice kommer in och ber Chrisse att ge Lawrence en chans eftersom han ångrar sig
 
Zak friar till Joanie på puben för att allt ska gå rätt till. Precis då kommer Lisa in.
 
Belle söker upp Jermaine på mottagningen. De kysser varann.
 
David vill inte att Leyla och Eric följer med till läkaren när han ska få besked men Leyla följer med i alla fall.
 
Zak kommer till fabriken och ber Rishi om ursäkt. Joanie blir lättad när hon inser att hon inte kommer att få sparken på grund av bråket.
 
Belle skyller på ilamående och utslag för att få gå ifrån jobbet på fabriken. Hon besöker Jermaine på jobbet och han blir rätt irriterad över att hon bara dyker upp. Belle säger att hon inte vill bli ignorerad eller glömd.
 
Priya vill hjälpa Megan med dopet men allt är redan ordnat. Megan säger att hon har en ärvd dopklänning redan men när Priya gått erkänner hon för Leyla att det inte stämmer men att hon kan köpa en klänning i morgon.
 
Andy erbjuder sig att följa med Lachlan till konserten trots att han har ont i kroppen.
 
David kommer in på Jermaines rum. Belle hinner precis gömma sig bakom ett draperi. David får veta att han inte lider av cancer men att knölen kan tas bort om han har obehag av den. Belle inser att de måste ses på något annat ställe nästa gång.
 
Aaron berättar för Paddy och Chas att rätten erbjudit honom att vittna från annat rum men det vill han inte för han vill se Gordon i ögonen för att visa att han inte har någon makt över honom längre.
 
David kommer jublande in på puben med Leyla och berättar för Eric och Jacob att han är frisk. Han ber Tracy om ursäkt för att han varit grinig den senaste tiden. De beslutar sig för att fira mer så David går till butiken för att hämta mer vin.
 
Jermaine tittar på sina papper på skrivbordet och inser att något är fel. Han hittar David i butiken och talar om att provresultaten blandats ihop och att David antagligen har cancer. David måste göra fler undersökningar för att se om cancern spridit sig.
 
Megan är trött på Jais kontrollbehov så hon säger åt honom att hålla sig borta från dopet.
 
Robert vill ta en biltur med Aaron men han har inte tid eftersom han måste tänka på rättegången.
 
Marlon kollar till Lisa eftersom han vet att hon mår dåligt. Hon erkänner att hon gärna skulle ta tillbaka Zak.
 
David berättar för Leyla och Eric om läkarens misstag när de kommer in i butiken för att kolla vart han tog vägen.
 
 
Jag tappade koncentrationen mitt i allt elände i serien så jag kanske missade något, orkar inte med allt elände som bara fortsätter och fortsätter. Jag om någon vet att cancer är en vanlig sjukdom men det räcker nu...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Om Dr Bailey tycker jag inte ett dugg. Har en bestämd känsla av att den främsta anledningen till att Belle bestämde sig för att träffa honom igen är besvikelsen över att Zak skall gifta sig med Joanie och att Belle nu skall hämnas på hela det falska karlsläktet.

Zaks frieri på puben var bara för mycket.....!

Det allra värsta idag var Davids sjukdomsbesked. Eländes elände.

2017-01-09 @ 13:27:48
Postat av: Ylva

Jag tycker inte Belle kändes trovärdig som Farlig Förförerska på doktorns mottagning.

2017-01-09 @ 13:28:25
Postat av: Anonym

Håller med Dig, Ylva. Det känns mycket onaturligt.

Har Chrissie alltid varit så otroligt hes?

2017-01-09 @ 14:15:05
Postat av: Stina

Vi är visst fler som tycker att Belle inte känns övertygande som förförerska. David också - det är bara för mycket cancer. Synd om Lisa, vad är det de säger nothing is like an old fool. Jag tror Zak kommer att ändra sig.
Men det är roligt att HTG är tillbaka, känns lite som gamla vänner.


2017-01-09 @ 15:01:06
Postat av: Anonym

Är Brenda friskförklarad?

Jag kände verkligen med Lisa i dagens avsnitt. Att fortfarande känna så mycket för Zak fast hon inte vill.

Har någon hört om David skall skrivas ut ur serien?

2017-01-09 @ 16:38:19
Postat av: jackson

Är 12:00 ny sändningstid framöver, eller är det bara tillfälligt just nu?

2017-01-09 @ 19:05:10
Postat av: jag bara

Belle och läbbiga doktorn, nej tack!
Hur kan man ge ett felaktigt besked ang cancer?
Tycker inte att Zac och Joanie känns helt trovärdiga, de heller.
Jag gillar Rishi. Känns som att jag stavade fel där. Menar pappa Sharma.

Nya ( för mig iallafall ) serien efter HTG, var riktigt bra. Bra skådisar, trovärdig, än så länge.

2017-01-09 @ 20:30:18
Postat av: Såpa fantast

Jag håller med om att vissa par känns inte rätt, som Belle och doktorn och Zak och Joanie. Angående David hoppas jag att cancern inte har spridit sig och att han klarar sig helst utan för mycket lidande.

2017-01-09 @ 21:31:27
Postat av: Anonym

Tror att Zak förhastar sig. Rishi uppfattar jag som en reko herre bland så många andra som inte alls är reko.

2017-01-09 @ 23:06:24
Postat av: AnnaS

Doktorn får väl skylla sig själv när han skickat en massa sms till Belle. Han borde förstå att hon är för ung och oerfaren för att kunna ha en affär på ett diskret sätt med en gift man.

2017-01-10 @ 11:02:45
Postat av: Anonym

There's no fool like an old fool...

2017-01-10 @ 15:53:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0