Nakenparty för sig själv

Inskrivet torsdag 26/1 kl 09:11
 
Belle erbjuder sig att hämta Lisas medicin.(Från läkaren,inte ett apotek?) Doktorn blir nervös och vill avsluta förhållandet med henne.
 
Rhona måste jobba men har ingen barnvakt så Pierce erbjuder sig att passa Leo. När Paddy sedan ringer via datorns så svarar Pierce och ber Paddy hålla sig undan och inte ringa Rhona hela tiden. Paddy ringer Marlon och skvallrar så Marlon blir rasande. Rhona försvarar Pierce som ber om ursäkt för han tänkt på hennes bästa.
 
Finn vill sluta på värdshuset för att starta eget.
 
Megan har sin välgörenhetsinsamling. Doktorn med fru kommer dit då Megan lärt känna frun på sjukhuset när Eliza föddes. Belle går omkring runt läkarparet. Jermaine blir nervös och säger åt henne vid tillfälle att hon måste inse att det är över. Belle hotar med att berätta allt för frun och det gör Jermaine ännu mer nervös.
 
Emma ser Belle och Jermaine när de pratar, så senare säger hon till Belle att hon också haft en fling med doktorn
 
Adam träffar Finn på puben och de pratar om taxiföretaget Finn vill starta. Det kan bli problem för Finn att få alla tillstånd då han nu finns med i straffregistret. Ross erbjuder sig att söka tillstånden så kan Finn sköta företaget men Finn vägrar.
 
Jai ger Pearl 200£ för att buda på Jimmy på hjälpauktionen Megan har. Först försöker Pearl bara bjuda hälften av pengarna men efter blickarna från Jai så lämnar hon hela summan. Hon vinner budandet och får Jimmys hjälp en hel dag.
 
Jimmy råder Jai att fråga Megan om hon vill börja om med honom eftersom Jai ser upp till henne och ångrar sig att han varit otrogen. Megan säger nej, aldrig i livet.
 
Belle ger upp och går ut från festen. Hon träffar Charity utanför puben och de pratar ut utan att Belle säger vem hon är ihop med. Charity säger att hon antagligen hade hämnats om en man betett sig så mot henne. Belle lägger då sitt läppstift i doktorns bil.
 
David sitter framför datorn helt naken och super till för att fira av sin ena testikel. Eric kommer in och får veta att David ångrar sig, han vill inte operera sig.

Kommentarer
Postat av: Adm

Som jag skrev i gårdagens inlägg så har jag problem med inloggningen på blogg.se och väntar på svar från dem om vad som är fel. De har gett mig några tips men det fungerar ändå inte, varken från dator eller mobil =(
Därför dröjer uppdateringen, tyvärr...
/Marie

2017-01-19 @ 12:20:15
URL: http://emmerdale.blogg.se
Postat av: Ninni

Marie! Vi som har så mycket glädje av dina uppgraderingar kan bara säga-Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

2017-01-19 @ 19:58:17
Postat av: jackson

Är det sport eller Trumpf som hindrar sändning av HTG i morgon, fredag?

2017-01-19 @ 22:44:57
Postat av: Adm

Som nämnts av jackson så blir det inget HTG idag!
Det är slalom istället...
Jag har fortfarande inget svar på varför jag inte kan logga in =(

/Marie

2017-01-20 @ 08:54:32
URL: http://emmerdale.blogg.se
Postat av: ELIZA

SLALOM?!?! Tvi vale...

2017-01-20 @ 13:31:09
Postat av: jag bara

tv4 har ju en sportkanal. Väl? Varför ska då slalom påverka ordinarie program. Alla intresserade har väl tillgång till sport ändå. Det ser man väl till att ha, gissar jag.

2017-01-20 @ 19:23:53
Postat av: jackson

Ja, det finns massor med sportkanaler som de hyperintresserade brukar se till att ha tillgång till. Vi som INTE är intresserade skall inte i tid och otid behöva flytta på våra program p g a den heliga sporten. När flyttar sportprogrammen för att det skall sändas serier, filmer etc på deras programtider???????????????

2017-01-20 @ 19:34:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0