Ring ring...

Inskrivet kl 21:12
 
Belle ringer Jermaine och försöker vara förförisk i telefon. (Nej jag tycker inte heller det verkar trovärdigt)
 
Lisa saknar massa prydnadssaker och upptäcker att burken med pengarna är borta men inte pengarna.
 
Paddy misstänker att Marlon kan ligga bakom kommentarerna på nätet. Rhona ringer ett samtal till någon när Paddy gått. Hon säger till denne person att sluta på en gång för hon vet att det är denna person som ligger bakom. Hon stämmer träff med personen på en övergiven gård.
 
Zak är med Joanie på fabriken när hon visar upp ringen. Han får höra att Lisa haft inbrott så han erkänner att det var han som varit där och hämtat saker.
 
Joanie upptäcker att ringen är borta ur skåpet på jobbet.
 
Lisa söker upp Eric för att fråga om sakerna Zak sålt. Eric svarar att det är redan sålt till en antikaffär  men han är beredd att sälja tillbaka hennes favoritburk för 150£. Hon erbjuder honom en ring i utbyte.
 
Juryn ser Gordon som skyldig till våldtäkt på alla fyra punkter. Aaron blir lättad men senare berättar han för Robert att han alltid trott att det kommer kännas annorlunda om Gordon döms men nu känns det inte så.
 
Rhona möter Pierce på en övergiven gård. Han vill att hon stannar i England så de kan prata om det som hänt. Pierce är bitter över att Paddy har allt kvar. Han tror att Rhona bara lurar sig själv genom att flytta till Tyskland och att hon kommer aldrig att lita på Paddy igen.
 
Paddy erkänner för Marlon att han inte vill flytta till Tyskland men att han måste för Rhonas skull. Hon kommer sedan hem efter mötet med Pierce och talar om för Paddy att de måste åka till Hamburg så fort som möjligt, gärna nästa dag.
 
Robert vill åka iväg på en weekend med Aaron.
 
Marlon blir jättebesviken när han får veta att Paddy och Rhona kommer att åka till Tyskland tidigare.
 
Lisa berättar för Belle att hon köpt tillbaka burken från Eric med hjälp av sin vigselring.
 
Paddy ber Aaron om ursäkt och Aaron ber Paddy om ursäkt och de blir vänner igen.
 
Kerry är på Belle om den försvunna ringen för hon tror att det är Lisa som tagit den. Zak som hämtar Joanie på fabriken får veta att ringen är borta.
 
Rhona inser plötsligt att hon inte kan åka till Tyskland. Hon säger det till Paddy och att inget kommer att ändras bara för att de reser. Rhona erkänner att hon träffade Pierce tidigare. Hon vill inte vara den som hela tiden misstänker det värsta och bli påmind varje morgon om vad det som hänt. Paddy erbjuder sig att åka sjäv.
 
Liv kommer till Aaron för hon vill inte vara i skolan för att alla vet om vad som hänt. Hon berättar att hennes mamma tar massa lugnande piller hela tiden när det är jobbigt. Sandra kommer för att hämta Liv men hon vill inte följa med.
 
Belle erkänner för Lisa att det var hon som tog Joanies ring. Hon vill lämna tillbaka den utan att Joanie får veta något men Lisa säger att de kan vänta ett tag med det.
 
Aaron erbjuder Liv att bo hos dem ett tag så han kan se till att hon går i skolan.
 
Emma får besked om att Pete ska få komma hem igen men får sedan veta att Pete inte vill det eftersom han inte känner det som sitt hem.
 
Robert har bokat resa till Barcelona till Aaron och honom men nu när Liv bor där kan inte Aaron åka.
 
Paddy tar farväl av Leo och Rhona för att åka till Hamburg. Han åker iväg med bilen men stannar till efter några meter. Paddy tittar bakåt mot huset men Rhona syns inte så han åker vidare. Leo springer efter bilen en liten bit men stannar...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det var ju Paddy som inte kunde nån tyska och Rhona skulle hjälpa honom med det... hur ska det nu gå? Konstigt att dom kan ändra sig så där fram och tillbaka med resor, flytt och jobb.

Hoppas inte Liv kommer att förstöra för Aaron och Robert nu. Men varför skulle dom få vara lyckliga?

2017-01-12 @ 13:35:44
Postat av: Ylva

Ja lite märkligt att det blev Paddy som gav sig av.

Fattar inte varför Zac springer efter Joanie på godisfabriken? Han kunde väl ta någon hänsyn till Lisa och Belle, i alla fall Lisa. Räcker det inte att dom ständigt stöter ihop på puben?

2017-01-12 @ 14:40:43
Postat av: jackson

Ja, himmel. vilket hattande och fnattande beträffande tysklandsresan! Skall Rhona och Marlon bli ett par igen nu?

Just det, Zak, visa litet hänsyn! Gäller även Chrissie gentemot Bernice.

Belle som femme fatale? Njaeeee, inte alls!

2017-01-12 @ 18:41:06
Postat av: AnnaS

Ser nu att det jag skrev tidigare blev anonymt.

Jag trodde förresten att den där doktorn skulle ha vett att göra slut med Belle efter sin tabbe med David.

2017-01-12 @ 22:10:49
Postat av: Peter H

Fattade inte varför Paddy skulle åka till Tyskland. Vi får väl se om han kommer tillbaka eller om han är borta för gott?

2017-01-13 @ 02:49:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0