Jakten på en veterinärvikarie

Inskrivet kl 21:00
 
Chas påminner Charity om att betala till Diane snart.
 
Rhona och Paddy flyttar hem till Marlon även om de inte fått tag på någon vikarie än. När Paddy ska iväg på arbete och sedan till rätten, även om Aaron inte vill ha honom där, så får Rhona bråttom iväg också.
 
Andy känner sig frisk nog för att flytta tillbaka till stugan, eller för att Lawrence snart kommer hem. Chrissie lyckas övertala honom att stanna några dagar till.
 
Kerry talar om för Zak att han borde ordna en ring till Joanie även om hon sagt att det inte behövs. Dan försöker få Zak att förstå att de bör lägga pengarna på annat än ett dyrt bröllop eftersom de fortfarande bara hyr ett rum som inneboende. Zak frågar Charity om hon kan låna honom lite pengar men hon säger nej.
 
Gordon förhörs och säger att Chas varit hans livs kärlek och att han aldrig rört Aaron. Han nekar och säger att Aaron har vanföreställningar, att han behöver all hjälp han kan få. Aaron rusar ut ur rättssalen för han får svårt att andas.
 
Chrissie kommer in i köket på Home Farm och ser att det läcker vatten ifrån taket. Hon passar på att ringa Ronnie, den man som hon tror kan vara hennes far. När han kommer för att fixa läckan börjar Chrisse att fråga honom om fru och barn. Han har inget utav dem.
 
Rhona erkänner för Vanessa att hon följt efter Paddy för att hon inte litar på honom. Vanessa råder henne fixa problemen istället för att rymma till Tyskland.
 
Liv får fortsätta sitt vittnesmål i rätten. Hon försvarar Aaron och hon säger att Gordon är den som ljuger. Aaron tackar henne och ber henne flytta in hos dem men hon säger att hennes mamma behöver henne nu. Liv talar om att hon raderat inspelningen precis innan hon skulle vittna.
 
Zak går hem till Lisa för att leta efter värdefulla saker att sälja. Han frågar Eric om det är något som han kan tänkas köpa, bland annat en gammal klocka som tillhört Zaks farfar. Först är han ointresserad men erbjder tillslut 100 £ för allt i väskan.
 
Lawrence kommer hem precis när Ronnie är på övervåningen. När Ronnie kommer ned har Lawrence gått in till ett annat rum. Chrissie visar Ronnie fotot på hennes mor och frågar om han känner igen henne men det gör han inte.
 
Pearl hjälper till med intervjuerna av de sökande till kliniken. Rhona erkänner för Paddy att hon följt efter honom.
 
Zak kommer hem med en ring till Joanie som börjar gråta av glädje. Dan är inte lika glad när Zak tackar honom för idén med att köpa en ring.
 
Vikarie efter vikarie tackar nej till jobbet på kliniken för att de läst massa negativa kommentarer på nätet om företaget. Paddy blir orolig för att de i Hamburg ska se detta och dra tillbaka deras jobberbjudande.
 
Lawrence ber Andy om ursäkt och säger att så länga Andy gör Chrissie lyckig så är det okej för honom.
 
Robert kommer för att kolla hur Aaron mår i väntan på juryns utslag. Han säger att han är oskyldig till det som hände Andy för han är inte sån längre. Aaron ber honom stanna och de kysser varann.
 

Kommentarer
Postat av: jackson

Skall det äntligen bli litet lycka för Aaron? Hoppas det!

Vem har skrivit allt elakt om veterinärkliniken, tro? Hon som dog? Eller hennes make?

Trots sin ondska frapperas jag av att Gordon lyckas se så otroligt fåraktig ut. En lika fåraktig uppsyn tycker jag också att Andy besitter.

Jaha, ring till Joanie, visserligen hade väl beloppet för den blott varit en droppe i havet, men jag håller med Dan om att det i stället hade varit himla klokt att investera i någon form av eget boende.

2017-01-11 @ 13:32:59
Postat av: Lena

eller någon som inte vill att de skall åka till Tyskland. Eftersom de inte får någon vikarie får dom stanna kvar.

2017-01-11 @ 19:14:26
Postat av: AnnaS

Lät det inte lite som att Rhona börjat ångra Tysklandsflytten? Men hon borde väl inte ge sin egen klinik dåligt rykte, får man hoppas.

2017-01-11 @ 20:35:47
Postat av: jag bara

Det kanske är Marlon som skriver.

2017-01-12 @ 04:54:21
Postat av: ELIZA

Hoppas nu bara att vi får svaret på rättegången på torsdag...

2017-01-12 @ 06:49:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0