Julförberedelser med tårar

Inskrivet lördag 2/9 kl 23:20
 
Gabby får elaka kommentarer på internet etfer videon men hon vill inte säga något så Liv talar om det för Bernice.
 
Sandy fortsätter att säga till Laurel att låta Ashley vara på dagcentret men hon ser det som ett misslyckande. Hon kan dock tänka sig att de tar in en assistent några dagar i veckan. Diane och Sandy bjuder hem Emily som har en dement man så hon och Laurel kan utbyta erfarenheter. Hon råder Laurel att inte vänta för länge med att be om hjälp.
 
Adam hittar massa gamla papper i en kartong Moira tagit ned från vinden, De innehåller bland annat Hollys gamla teckningar och betyg, inte julsaker som de trodde. Han hittar sedan julsakerna i den andra kartongen de tagit ned
 
Belle saknar Jermaine så Lisa vill att de gör något ihop som mor och dotter.
 
Pete kommer med en gran till Moira och Emma har köpt massa nytt julpynt. Adam talar om att Moira vill ha lite av det gamla pyntet också. När Emma råkar ha sönder en julgranskula som Holly gjort får Moira nog och skriker åt dem att gå.
 
Leyla säger åt Frank att han borde flytta för han är en dålig förebild för Jacob
När hon sedan är i butiken så ändrar hon i varubeställningen när Frank inte ser. Hon ångrar sig när hon ser att Frank ger rabatt till Harriet som handlar vin till kyrkans jul för de ensamma men precis då skickar Frank iväg beställningen.
 
Bernice visar en dejtingapp för Lisa när Lisa och Belle är på salongen samtidigt som Joanie. Joanie har precis berättat att Zak och hon ska titta på en lägenhet i Leeds.
 
Emma vill fortsätta hjälpa Moira även om de blev utkastade. Hon går hem till Moira för att prata. Moira vill inte ha henne där. Emma hävdar att gården är en del av James arv så hennes söner har rätt att vara där. Hon blir sur på Moira så hon går ut och stänger av elen i en av frysbilarna som köttet förvaras i.
 

Kommentarer
Postat av: Anders

Nu så känner man igen den gamla Emma igen! Trodde först att hon skulle låsa in Moira i frysen, men detta kan ju gå illa nog iaf rent ekonomiskt.

2017-08-30 @ 12:30:57
Postat av: Ylva

Ja nu är Emma tillbaka i gammal fin form. Usch!

2017-08-30 @ 12:45:24
Postat av: Jag bara

Usch, jag fick en flashback när julgranskulan gick sönder. Yngsta sonen kom hem från skolan med en av honom tillverkad godisskål som han räcker till mig och jag tappar direkt på marken. Tänk att det fortfarande efter nästan tjugo år känns så illa. Förstår precis hur Moira kände, Hollie är ju dessutom död, vilket tack och lov inte min son är. Han blev inte ens ledsen, men det blev jag.

2017-08-30 @ 12:53:15
Postat av: Peter H

Då är frågan om Moira överlever morgondagens avsnitt.

Hur är det med Ashleys "avslöjande" av Emma? Har han inte antytt mer än en gång hur det ligger till?

2017-08-30 @ 13:18:02
Postat av: Såpa fantast

Bra att Moira slängde ut Emma och därmed avslutade deras vänskap.

2017-08-30 @ 14:07:43
Postat av: Monica

Risken är nog liten att någon skulle tro på Ashley om han skulle insinuera något om Emmas närvaro på bron !

2017-08-30 @ 14:25:36
Postat av: Stina

Hade inte Ashley filmat Emma när hon trakasserade honom, filmen finns kanske kvar.

2017-08-30 @ 19:44:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0