Nakenfylla

Inskrivet tisdag 29/8 kl 20:55
 
Ashley vill till dagcentret istället för vara hemma och ordna med julbelysningen.
 
Sandy fyller på sin temugg med sprit när han är på puben och Charity är utom synhåll.
 
Eric vill att de är försiktiga med julbelysningen eftersom den påminner om Val. Laurel upptäcker att det fattas en flaska av spriten så hon frågar Sandy men han nekar till att ha tagit den.
 
Belle berättar för Lisa att Zak och Joanie ska flytta till Leeds på grund av kyssen.
 
Rhona tror att Paddy är kär i Chas och Pierce håller med henne. Hon söker upp Chas och ber henne prata med Paddy men hon bör gå till kliniken, inte ringa.
 
Kasim väntar på bussen för att åka hem men Tracy säger att den går endast var fjärde timme. Han ringer efter taxi efter att Tracy gett honom numret. Pete ger luren till Finn som ber Kasim ringa någon annan.
 
Chas hittar spritflaskan i Livs väska och de säger att de hittat den. Gabby och Liv får tag på en annan spritflaska och de går till cricketpaviljongen och dricker. Gabby klär av sig för att springa naken på ängen medan Liv filmar.
 
Emma stoppar Kasim innan han åker iväg. Hon påminner honom att Finn räddat hans liv. Emma ber Kasim prata med Finn så han inte känner sig som om han gjort något brottsligt.
 
Chas kommer till kliniken där det är uppdukat med champagne, praliner och blommor. Paddy kommer in och de inser ganska snabbt att Rhona försöker para ihop dem, Chas vill ändå dricka upp champagnen.
 
Tracy visar Laurel videon med en full Gabby så Laurel skyndar till paviljongen. Gabby spyr på Laurels skor när Laurel kommer dit. De går hem och där inser Ashley att de måste till sjukhuset för Gabby verkar vara alkoholförgiftad.

Kommentarer
Postat av: jan höst

2x11 minuter är alldeles för kort. Vi slutar därför efter 20 år, synd

2017-08-24 @ 12:49:45
Postat av: Madde

Så var man hemma en vardag och har då chans att se HTG...ett litet avsnitt med reklam i, det duger inte för mig heller, dessutom är serien sämre än någonsin...

2017-08-24 @ 18:42:36
Postat av: Ylva

TV4 kanske vill att vi ska ge upp?

2017-08-24 @ 18:54:15
Postat av: Såpa fantast

Man får väl kolla upp om DR1 eller DR2 fortfarande sänder Hem till gården. Någon som vet?

2017-08-24 @ 19:45:37
Postat av: Yvonne Stolpe

Skulle nog vara bättre 1 timmme 2 gånger i veckan tror jag

2017-08-24 @ 20:23:41
Postat av: Christer Jönsson

Hur många gånger måste de säjas. HTG är en engelsk såpa skriven för England. TV4 köper in serien d.v.s dom betalar pengar för att få sända den. ITV bestämmer hur den får sändas. TV4 har sänt serien i 23 år. Vilka andra serier har dom sänt så länge. Man borde ju va tacksam stället för att gnälla. I England sänder man bara ett avsnitt, varför ska vi då ha två? Förr när de sändes bara ett avsnitt i TVn var man ju tvungen att programmera videospelaren när man inte kunde se. Idag finns ju streaming. TV4 play som ingår numera i CMore är ju gratis. Du kan se HTG en vecka bakåt dock med reklam. Premiumtjänsten som visserligen kostar pengar kan du se HTG i en månad bakåt utan reklam.
Tänk att kunna se HTG en hel månad utan yes, utan no och utan grannen. Bara en sån sak. Idag kan du välja själv när du vill titta. De finns ingenting nånstans om att DR1 eller DR2 sänder eller har sänt. Finland sänder. Ni påstår att ni älskar den här serien.Men äre nån som kan berätta om nått avsnitt som har varit bra och vad de avsnittet handlade om. TV4 har ju sänt flera tusen avsnitt så nått avsnitt har väl passat. Och kom ihåg att de var inte bättre förr, de var annorlunda

2017-08-24 @ 21:47:16
Postat av: Christer Jönsson

Glömde att säja att om de är två avsnitt man vill ha så kan man ju titta på TV4 komedi där sänds de mellan 14.00 - 15.00. Det är visserligen repriser från 2014. Igår så dog Donna Winsor

2017-08-24 @ 21:54:39
Postat av: Jonas

Christer: av ditt språk att döma antar jag att du är i tolvårsåldern, alternativt har gått i "Livets hårda skola". Ditt sista stycke i ditt första inlägg är så diffust att jag tuggar fradga i fosterställning, i ett desperat försök att förstå vad det är du försöker att säga.

Angående den del av din text som är skriven på relativt begripligt svenska, vill jag gärna upplysa dig om att det finns andra sätt att spela in ett tv-program på än genom en VHS-spelare. Denna information får du dock söka upp själv.

2017-08-26 @ 09:41:25
Postat av: Christer Jönsson

Vad jag menar är att på 90 talet så sändes bara ett avsnitt och då fick man använda VHS spelare för att spela in. Sen skriver jag att idag finns de streaming så du väljer själv när du vill titta. I och med att TV4 nu sänder bara ett avsnitt så verkar ju allting ha blivit sämre. Den vanligaste kommentaren nu verkar ju vara ingen kommentar alls. Ni säjer ju att ni älskar den här serien. Men med tanke på allt gnäll så undrar jag bara. Jag har kanske missat fem avsnitt sen TV4 började sända 1994. Jag har sett dom första 150 avsnitten av Emmerdale Farm. Jag har sett 6st av dom finska DVD boxarna. Jag har sett clip från förr, och framtida. Sett intervjuer med skådespelare och Behind the scenes reportage. Jag vet på ett ungefär vad som kommmer att hända i framtiden och de mår jag inte illa av. De fantastiska med HTG är att de finns så mycke information. Ta del av den de är den värd.

2017-08-26 @ 11:12:03
Postat av: Jonas

Tack för klargörandet! Då tror jag att förstår vad du menar.

2017-08-26 @ 13:10:57
Postat av: Anonym

Christer Jönsson. Jag älskar också Hem till gården och brukar titta serien på Youtube om jag har missat den på TV. Även jag vet umgefär vad som kommer hända i framtiden. Jag brukar läsa spoilers på nätet. Det skulle vara kul att diskutera framtiden under länken Framtiden.

2017-08-26 @ 13:23:56
Postat av: Såpa fantast

Jag var Anonym

2017-08-26 @ 13:25:09
Postat av: Christer Jönsson

Varsågod Jonas

2017-08-26 @ 14:00:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0