Många misstänkta

 Inskrivet söndag 11/9 kl 14:19
 
Nu har jag sett ikapp alla avsnitt. Tack Liv för en fin resumé =)
 
Vill ni veta vad som hände i dagens avsnitt så finns det att läsa i första kommentaren.
Tilläggas bör att Sandy bad Ashley om dödshjälp när den stunden är kommen. Ashley vill givetvis inte ställa upp.
Ross var den brodern som kom tillbaka.

Kommentarer
Postat av: Liv

Försöker mig på en liten recention här. Cain försöker övertala Adam att klippa hål i slangen till respiratorn som håller Robert vid liv, men Adam vägrar och går i stället till Zack och berättar vad Cain tänker göra, de åker till sjukhuset och stoppar Cain som just ska göra hål i slangen och lägga skulden på Chrissie som han lyckats lura att komma till sjukhuset. Zack lyckas stoppa Cain från att begå mord på Robert och Cain följer honom hem där Zack ber Cain att bli the Dingles överhuvud från och med nu då Zack själv inte orkar vara det längre pga ålder. Paddy börjar bete sig mer och mer underligt, säger konstiga saker då han sitter överförfriskad på Woolpack senare på cafet säger Brenda till honom att gå hem för cafeet ser ovårdat ut med honom där :) Paddy börjar få mystiska telefonsamtal med. Bernice och Lawrence försöker äta middag ifred men får påhäng av Lachlan och sedan kommer Chrissie in och dricker upp deras vin. Första avsnittet slutar med att Robert vaknar på sjukhuset med ett ryck och spärrar upp ögonen. Avsnitt två Diane och Victoria står vid Roberts säng på sjukhuset men han minns inget från skottet.Andy kommer till sjukhuset och kräver att få prata i enrum med Robert senare dyker Cain upp och hotar Robert när de är ensamma på rummet.I slutet berättar Robert för polisen om de olika han tror kan ligga bakom skottet och man får se dem i olika situationer som gör att de känns misstänkta. Handlade lite om Ashley Sandy och poliskvinnan kvinnan med men det var för långtråkigt. Sen kom den strulige Bartonbrodern (kommer tyvärr inte ihåg namnet nu) hem igen. Det var väl ungefär allt, fyll gärna i. Själv vet jag inte vad jag ska tro om vem som sköt Robert, ingen aning just nu faktiskt men som någon sagt tidigare hoppas på Emma och att hon åker ur serien. Trevlig helg alla och speciellt admin Marie, hoppas att det är OK med dig.

2016-09-09 @ 21:37:02
Postat av: Ylva

Tack för fin sammanfattning!

2016-09-10 @ 11:36:29
Postat av: Liv

Varsågod Ylva :)

2016-09-10 @ 23:51:29
Postat av: Julia

Vilket otroligt inflytande Moira har haft på Cain. Bakom det hårda skalet finns en riktigt fin man.

Gillade slutet på sista avsnittet, scenen där Robert går igenom vilka som har motiv till att ha skjutit honom. Det var filmat på ett sätt som inte brukar förekomma i serien. Jag hoppas att Robert "softar" till sig då jag gillar skådespelaren men inte rollen han spelat. Men är det inte lite så med alla i serien, att de man inte gillar till en början växer på en efter ett tag då de ofta ändrar deras karaktärer en del? T.ex Kerry, Bernice, Blonda tjejen på B&Bt är några jag inte gillade till en början, men som jag gör mer och mer. Emma är jag dock tveksam till om jag någonsin kommer att gilla. Hon är nog den i serien jag tyckt allra minst om. Vad tillför hon egentligen??

Äntligen är Ross tillbaka! Har förstått att han inte är jättepoppis av en del här inne ;) Nu vet jag inte ålder på er, men jag vet att bland oss lite yngre är han en favorit både här hemma och i Uk som jag förstått det. En ung Cain typ ;)

2016-09-11 @ 13:41:54
Postat av: jag bara

Utseendemässigt kunde Ross spela son till Bob.

2016-09-12 @ 14:58:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0