Frost eller Frost

Inskrivet söndag 11/9 kl 11:01
 
Finn får den sista utmaningen för veckan. Han ska spela upp hela Frost för Jimmy med familj. Gabby lyckas till och med att se till att insatsen fördubblades. Finn misslyckas då han spelar upp någon annan film som heter Frost istället för den tecknade filmen. Han måste ta ett förskott på lönen för att kunna betala Jimmy.
 
Diane upptäcker inbrotten och blir förbannad över att Chas inte sagt något. Sedan vänder hon det till att Chas iscensatt allt själv.
 
Cain besöker Aaron i fängelset och upptäcker att Aaron är nära gränsen på att bryta ihop.
 
Lachlan har kommit hem från var han nu har varit.
 
Kerry pratar med Bernice om att välja kärleken och om hon verkligen är intresserad av Lawrence eller Andy. Bernice söker upp Andy för att fråga honom om hans känslor och om han någonsin kan tänka sig att bli ihop med henne igen. Andy nobbar henne så hon går till Lawrence och tackar ja till honom istället.
 
Finn ser att Emma har en skada på handen. Han inser att hon är den som legat bakom sabotaget mot puben och Chas men givetvis förnekar hon det.
 
Chas kommer till puben men Diane får ett utbrott och skäller ut henne så Cain hjälper sin syster hem igen. Han beslutar sig för att göra allt för att rädda familjen.
 
Adam och Victoria blir sams igen.
 
Ashley får veta att Sandy har vissa problem med att resa sig upp och kan behöva viss hjälp.
 
Bernice berättar för Diane om förlovningen. Diane blir rasande och talar om att Bernice gör ett misstag. Gabby blir däremot jätteglad över att hon ska få flytta in i det stora huset. Hon säger att nu kan hon strunta i skolan för hon kommer att bli rik.
 
Eric möter Cain ute på gatan. Han beklagar vad som hänt Aaron. Cain inser att Eric vill sätta dit Chrissie så de börjar planera på hur de ska få Aaron fri.
 
Cain går in på Home Farm via kontoret. Inne i huset pågår Bernices och Lawrences förlovningsfest. Cain konfronterar familjen White inför alla gäster. Han anklagar alla tre, Lawrence, Chrissie och Lachlan för att ha möjighet och motiv till att skjuta Robert.
 
Festen avbryts då flera gäster väljer att gå hem, bland annat Diane som inte vill vara i samma hus som Chrissie som sagt att det var rätt åt Robert och Aaron det som hänt dem för de har förstört hennes liv. Bernice blir besviken och ännu mer besviken när Lawrence inte ens vill pussa henne på munnen utan bara pussar på kinden.
 
Cain söker upp Adam på skroten för att försöka övertala honom till att hjälpa till att få Aaron fri. Han vill att de drar ut sladden för Robert och sätter dit Chrissie för det.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0