En liten film om en far...och en pistol

Inskrivet fredag 9/9 kl 13:47
 
Kirin får 10 000£ av Jai för att han tog på sig skulden med kokainet i bilen. Priya upptäcker att Jai gjort den överföringen från företaget. Hon pratar med sin pappa.
 
Rakesh får veta att Kirin blivit arresterad kvällen innan. Det tar inte lång tid innan han får veta vad som hänt och han blir rasande på Jai som lurat Kirin. Jai tycker inte det är så illa eftersom han hade mer att förlora än Kirin om det blivit upptäckt.
 
Polisen genomför en rekonstruktion av skjutningen av Robert. Lawrence får berätta sin version och peka ut platser och sedan är det Chas tur att göra samma sak. Hon bryter ihop när hon svarar på alla frågor från polisen. Efteråt konfronterar hon Aaron eftersom hon insett att han kom från skyttens håll till mordplatsen, först av alla. Aaron nekar till att ha med mordet att göra.
 
Eric går med på att ha Leylas fester på värdshuset, under en prövotid. Det han inte vet är att han skall vara med i tillställningarna. Eftersom de inte frågar honom får Finn låtsas vara sure Eric. Eric kommer givetivs hem mitt i festen när Finn förolämpar gästerna i Erics namn.
 
Chrissie råkar nämna för Priya att Rakesh varit på Home Farm dagen innan. Priya blir rasande på Rakesh som inte sagt som det var.
 
Rishi vet att det finns ett kryphål i företagets papper så han kan avsätta Jai. Jai vet det däremot inte. Prya vill ha chansen att visa att hon kan sköta företaget.
 
Adam ser på filmen som han spelat in till Johnny. Han ser Aaron gömma pistolen i bilen. Adam konfronterar Aaron som lovar återigen att han inte har med mordet att göra utan han trodde han räddade sin mamma.
 
Victoria besöker Vanessa för att be om ursäkt och tala om att Adam är en bra pappa. Hon börjar visa filmen han spelat in men de kollar aldrig klart. Istället lägger Victoria upp filmen på nätet.
 
Rakesh kommer till fabrikens kontor för att prata med Priya. Hon tittar på filmen som Victoria lagt upp men han avbryter henne och de har sex. Efteråt fortsätter de att kolla på filmen och upptäcker vad Aaron gör med pistolen.
 
Aaron får hjälp av Adam som ser till att bilen med pistolen ska forslas bort. Sedan raderar Adam filmen från mobilen för att ingen ska få se vad som var på den.
 

Kommentarer
Postat av: Peter H

Vem tror ni har skjutit Robert? Jag har ingen aning.

2016-09-06 @ 12:42:04
Postat av: Ylva

Jag har heller ingen aning. Det här med Humbug Hotel tycker jag är SÅ fånigt. Fick ta till skämskudde när Fin skulle "spela" Eric. Och detta med rekonstruktionen. Publik som sitter på parkett och dricker vin?? Alltså hallå:(

2016-09-06 @ 12:50:23
Postat av: Anonym

Idéerna tryter tydligen ta bara det med hotellet (så dåligt) och varför kommer inte alla sanningar fram, det blir för långdraget och tråkigt, nej nu får det hända något, om man skall fortsätta se ?!

2016-09-06 @ 14:29:26
Postat av: Anders

Jag tror på Lachlan! Han har ju inte full kontroll över sina impulser, och han hade ju dessutom pistolen i sin ägo dagen då det hela hände.

Aaron är för blödig för att vara mördare, men det skulle inte förvåna mig mycket om stackaren i sann HTG:anda nu kommer att bli åtalad pga den där videosnutten.

2016-09-06 @ 14:43:48
Postat av: Anonym

Jag tror det är Paddy. Han har sett så skyldig ut på något vis, när det varit diskussioner om vem det var som sköt.

2016-09-06 @ 17:18:02
Postat av: Ylva

Jag tror inte på Paddy. Var är Lachlan? Jag såg inte så många avsnitt veckorna före sommaruppehållet

2016-09-06 @ 18:30:24
Postat av: linda,,

Verkar som det var Lachlan som sköt Robert,, Jag har misstänkt honom från i våras,, får väl se för han kom tillbaka i dagens avsnitt,,

2016-09-07 @ 22:33:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0