Silloccino

 Jag försöker titta på avsnitten som var i veckan men jag somnar bara. Kanske för att det är tråkiga avsnitt eller så har jag inte hunnit återhämta mig riktigt än =/
 
Inskrivet torsdag 8/9 kl 23:44
 
Priya vill träffa Rakesh men han har inte tid för henne. Chrissie kräver mer och mer av hans tid. Medan Priya pratar med Leyla på kaféet angående bröllopet så flirtar Chrissie med Rakesh hemma på Home Farm. Hon vill vara med honom och säger till och med att ingen behöver få veta det. Rakesh tackar nej med tanke på att han är ihop med Priya
 
Jimmy utmanar Finn i massa saker Finn ska göra under en vecka för att kunna vinna 100£. Finn får en frukostdrink innehållandes smörgås, kaffe, sill m.m. Sedan får Finn vaxa sina ädlare delar. Allt för utmaningens skull
 
Kirin ser Jai ta kokain i bilen. Han säger inget till Priya och affärsmötet strax efter går strålande. Efteråt firar Kirin och Jai på puben och då erbjuder Jai Kirin lite kokain. Senare när de sitter i Jais trädgård får han ett anfall så Kirin får panik och kör Jai till sjukhuset men vill inte bli sedd på övervakningskamerorna så han dumpar Jai en bit utanför sjukhusbyggnaden.
 
Andy säger till James att prata med Pete som faktiskt också mår dåligt på grund av Ross. Han vill att James talar om att de bryr sig om honom också.
 
Jai kommer sent till ett affärsmöte för att han har tagit sig hem från sjukhuset. Han är på dåligt humör och fräser åt alla i sin närhet. Jai fortsätter att ta kokain trots Kirins oro. Priya märker att inte allt står rätt till så hon ringer polisen och anger sin bror.
 
Kirin och Jai blir stoppade av polisen ute på landsvägen. Jai vägrar att erkänna att kokainet i bilen tillhör honom. Han har lyckats övertala Kirin till att ta på sig skulden.
 
 
.

Kommentarer
Postat av: Peter H

Intressant att Andy nu vill att Robert ska överleva så att han kan göra hans liv till ett helvete.

"Hämnd är en rätt som serveras bäst kall."

2016-09-05 @ 11:56:16
Postat av: Nyfiken Kvinna

Krya på dej Marie, Kram ♡

Ska det bli en smaskig historia mellan Chrissie och Rakesh nu? Hoppas han håller sig till Priya . Vad gjorde Finn hos Bernice? Vaxa han benen?

2016-09-05 @ 18:49:50
Postat av: Liv

Varför är vissa så korkade i denna serie? Måste Kirin säga att det var hans knark, varför inte sätta dit otrevlige pundar-Jay i stället, så dumt och förutsägbart att han skulle säga det. Önskar det hände mer oväntade saker i serien i bland, typ som att någon var ärlig. Trodde också att när Vanessas bebis skulle opereras att det skulle uppdagas att Adam inte var hans riktige far men inte.

2016-09-06 @ 08:15:27
Postat av: ELIZA

Visst trappar dom upp mellan Chrissie och Rakesh... Hur många gånger hann hon säga att tur att hon har honom, och hon känner sej såååå trygg...Oväntade saker ska hända..??... Ja, att någon ska vara ärlig med nåt, jaaa, det vore verkligen oväntat!!!!!!!!!!!!!!!!

2016-09-06 @ 10:09:21
Postat av: ELIZA

Finn vaxade (inte benen) utan mellan dom....

2016-09-06 @ 10:11:04
Postat av: Nyfiken Kvinna

Tack för svar!

2016-09-07 @ 23:58:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0