Knivdrama

Inskrivet kl 22:52
 
Bernice får en resa till Venedig i bröllopspresent. Lawrence lovar att de kommer att göra en riktig bröllopsresa senare. När Chrissie får veta det blir hon förbannad. Hon erbjuder Bernice pengar för att lämna Lawrence. Bernice säger att hon älskar honom. Lawrence står i rummet bredvid och hör vad de pratar om. Han säger åt sin dotter att sluta.
 
Chas vaknar och ser kniven i sängen. Hon blir hysterisk över att någon varit i hennes rum igen. Aaron säger att ingen kommit in eftersom han borde sett det då han var vaken hela natten. Cain får höra det och blir vansinnig. Han söker upp Emma och bär iväg henne mot puben. Han blir stoppad på gatan och Aaron som är där inser att Emma antagligen är oskyldig eftersom hon inte vet vad som hänt. James kommer ut och får höra vad som hänt och han smäller till Cain direkt.
 
Aaron frågar ut Chas eftersom hon är den enda som varit uppe under natten men hon blir arg för att han tror att det är hon.
 
Nicola vaknar hos Jimmy och försöker smita ut. Det lyckas inte och Laurel som kommer hem för att hämta sin lunch råkar säga att Nicola blivit utvisad och anklagad för förargelseväckande beteende i Dubai. Jimmy blir förbannad för Nicola inget sagt och de blir osams igen.
 
Lawrence söker upp Andy och säger att han kan glömma det som hänt men om Andy så mycket som tittar på Bernice igen kommer han att försvinna spårlöst.
 
Andy träffar Victoria och erkänner för henne att han älskar Bernice och att han tänkte stoppa bröllopet men kunde inte göra det när han såg hur lycklig hon såg ut med Lawrence.
 
Diane ska ordna en familjemiddag men det blir bara hon och Victoria. De sitter och dricker vin medan Victoria berättar om Andy.
 
Cain och Aaron sitter i bilen ute på gatan för att hålla vakt på vem som kan tänkas närma sig puben. De ser James och Emma vara kärleksfulla i fönstret hemma hos sig.
 
Diane kommer hem full och tar ett glas vin i den stängda puben. Hon tappar ett glas och det väcker Chas som blir rädd. Chas tar kniven som ligger bredvid sängen och går ned och råkar hugga Diane i magen.
 
Chas ringer Aaron och han och Cain kommer till puben. De ringer ambulans och Cain drar iväg med Chas för att hon inte ska råka illa ut. Chas är helt hysterisk och hör röster.
Doug kommer hem och får hålla den avsvimmade Diane sällskap medan Aaron skyndar sig för att leta efter sin mamma.
 
April vaknar mitt i natten och ser att Carly också är vaken. De spelar spel och sedan går de till Bob, som är på kaféet då folk samlats där efter att ambulanserna väckt byn. April behöver en värktablett för sin tandvärk men Bob har ingen. Carly tar med sig April ut, hon säger att de ska hem igen men hon säger till April att de ska åka iväg och handla på apoteket.
 
Polisen frågar ut James och Emma om de sett något. Nu inser de att Chas kanske har haft rätt om någon som förföljt henne och att hon nu kan vara kidnappad.
 
Victoria, Bernice, Lawrence, Doug, Adam, Andy och Robert väntar på sjukhuset. Victoria är rasande och säger till Andy och Robert att hon kommer aldrig förlåta dem om Diane dör i tron om att hon svek deras far för hon inte kunde hålla ihop familjen.
 

Kommentarer
Postat av: Ylva

Återigen en bybo på sjukhus. Antingen det eller rättegång...

2016-09-30 @ 16:30:19
Postat av: ELIZA

Börjar misströsta om denna serie.. Ska det bli att mörda kompisar nu??? Icke trovärdigt det här med Chas... Och den där dottern, Chrissie, släng ut henne ....Nog kan jag väl förstå att hon månar om pappa, men hon får väl lyssna på vad han säger, HAN har förlåtit Bernice för vad hon gjorde.... Och sen har hon inte med att göra resten....

2016-09-30 @ 17:59:31
Postat av: jackson

Och plötsligt kommer knas-Andy på att han älskar Bernice! Tidigare har han oftast varit besvärat och tyckt att hon har varit alltför efterhängsen.

Lawrence blir allt gulligare.

2016-09-30 @ 18:12:05
Postat av: Såpa fantast

Chas har fått allvarliga psykiska störningar. Hon får ofta panik, nu har hon börjat höra röster och tror att hon blir förföljd. Den normala Chas skulle aldrig knivhugga någon.

2016-09-30 @ 22:37:39
Postat av: AnnaS

Ja, Andy är ett orosmoln i Bernices äktenskap.

Var det Camerons röst vi hörde där? Som sa att han gillade att ta livet av Gennie eller nåt sånt. I så fall har Chas verkligen blivit tokig. Hoppas Diane klarar sig.

2016-09-30 @ 22:37:53
Postat av: AnnaS

Nu har jag glömt: visste Chas om att Cameron dödade Gennie? Annars finns det spöken på riktigt! Eller i alla fall i HTG!

2016-09-30 @ 22:48:25
Postat av: Såpa fantast

Chas har verkligen blivit tokig. Hoppas bara att det går över. Hon har gått igenom mycket på sistone, inte minst alla bekymmer med Aaron.

2016-09-30 @ 23:46:02
Postat av: jackson

Riktigt otäckt med Chas. Hoppas verkligen att det är en övergående stresskollaps av något slag.

2016-10-01 @ 08:05:52
Postat av: jag bara

Ja jisses Ylva, precis vad jag också tänkte. Byborna avlöser varandra som döende på sjukhusakuten och i häktet. Hoppas att Diane får vara kvar, hittills har hon varit en av de sympatiska. Jag säger hittills, för av erfarenhet vet man vilka stora personlighetsändringar de kan drabbas av.

2016-10-01 @ 12:20:08
Postat av: Såpa fantast

Alla ni som är missnöjda med Hem till gården, det finns sätt att påverka handlingen. Läs mitt inlägg från den 23/6. Då var jag anonym.

2016-10-01 @ 15:33:42
Postat av: Liv

Varför ska man försöka påverka handlingen "Såpa fantast" ? Gillar man inte kollar man väl inte.

2016-10-01 @ 19:08:48
Postat av: Anonym

Tröttsamt 😴 Chas är den bästa i serien, om nu någon är bättre än någon annan 😀

2016-10-01 @ 20:00:37
Postat av: S%E5pa%20fantast

Liv, meningen att producera en TV-serie är att få så många nöjda tittare som möjligt. Det finns e-postadress speciellt för att tittarna ska kunna maila sina åsikter och synpunkter. Varför inte ta chansen och maila? Producenten vill gärna veta vad tittarna gillar och inte gillar med serien.

2016-10-01 @ 21:12:02
Postat av: Viola

Såg "gamle" Robert i den utmärkta serien Happy valley, tror han (skådespelaren) heter Karl Davies.

2016-10-03 @ 10:38:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0