Isabella en bicykel gjord för två...

Inskrivet kl 22:57
 
Ashley upptäcker att han tappat sin anteckningsbok men han säger inget till någon och dessutom så påpekar Harriet att pengarna från välgörenhetsinsamlingen saknas. Eric får veta det och misstänker att Bob tagit pengarna eftersom han precis sagt att han betalat av på sitt sms-lån. Eric säger åt Ashley och Harriet att konfrontera Bob, vilket de också gör men med viss tvekan. Bob blir givetvis besviken över att de tror att han kan vara skyldig. Även Brenda ser tvekande ut.
 
Kerry är på dåligt humör för att hon tror att Dan tycker hon är fet. Hon beklagar sig för Bernice som genast utmanar Kerry i någon form av träning. Kerry säger nej till att promenera eller jogga för hon vill cykla på tandemcykeln. Först vägrar Bernice men sedan går hon med på det. De vinglar runt i byn på cykeln men plötsligt så får Kerry panik då hon inte ser med ena ögat. Det slutar med en mindre krasch precis utanför kyrkan.
 
Paddy och Rhona pratar om adoptioner med Brenda. Aaron ser på Paddy att det är något som inte stämmer så när han får tillfälle så frågar han Paddy om han verkligen vill adoptera. Paddy svarar att självklart vill han det.
 
Bob städar på kaféet och hittar då Ashleys anteckningsbok. Han tittar i den för att se vems det är och inser då att Ashley skrivit upp allt som ska göras och har gjorts den senaste tiden. Bob rusar hem till Ashley för att kolla om pengarna ligger i byrån som det står i boken. Ashley blir tvungen att erkänna sin sjukdom och att han ska på undersökning idag.
 
Joanie får rådet av Zak att lura Cain till att umgås med Kyle. Hon ber Cain att sätta upp en hylla och som tack bjuder hon på mat. Det slutar med att Cain sitter och matar Kyle.
 
Kerry och Bernice kommer till sjukhuset med Harriet som skjutsat dem. Det visar sig att Kerrys blindhet på ögat beror på diabetesen. Hon måste sluta röka och sluta äta sötsaker och dessutom måste hon eventuellt operera ögat för att klara synen. Dan och Lawrence kommer till sjukhuset för att hämta sina damer.
 
Paddy söker upp Tess för att be henne komma tillbaka som Leos assistent. Efter lite övertalning går hon med på försöka göra det och han erkänner för henne att det inte varit lätt att ha den täta kontakt de haft.
Rhona blir överlycklig när hon får veta att Tess är tillbaka. Dock är hon något orolig för att Tess ska ändra sig igen. Paddy går iväg och ringer upp Tess för att tacka henne. Hon svarar inte så han lämnar ett meddelande på mobilsvararen där han tackar henne och sedan ber han henne radera hans nummer för de bör hålla ett avstånd från varann. När han pratat klart så ska han radera hennes nummer men ångrar sig, eller?
 
Bob följer med Ashley till sjukhuset. De får veta att Ashley har vaskulär demens men läkaren kan inte svara på hur lång tid han har på sig innan han blir riktigt dålig. Det kan ta lång tid eller bara komma pang bom. Ashley ber då Bob att lova att Gabby och Arthur aldrig ska få se honom när det gått så långt. Bob ber Ashley att prata med Harriet så hon får veta hur det ligger till.
 
Harriet kommer tillbaka från sjukhuset och går till puben där Ashley är. Hon berättar för honom om vad som hänt med Kerry. När hon säger att det är mer synd om Dan som måste sköta om Kerry när hon inget ser, att han måste mata henne och tvätt henne så blir Ashley tyst. Han ursäktar sig och går ut där han sätter sig vid ett bord på uteserveringen och gråter hejdlöst.
 

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Så löjligt med "attraktionen" mellan Paddy och personliga assistenten.Det finns ju ingen kemi överhuvudtaget mellan dem...de tjafsar ju bara 😆

2016-09-27 @ 12:20:00
Postat av: AnnaS

Och vem kommer att lyssna av meddelandet dum-Paddy pratade in? Ska vi gissa på hennes man?

Om Ashley får små strokes, kan man inte åtgärda dem då? Blodförtunnande medicin och sånt? Hur som helst tycker jag väldigt synd om Ashley nu. Demens måste vara det värsta man kan råka ut för.

Har Bernice tänkt om nu, ang Lawrence? Men han var ju lite gullig där och försökte ta efter Dan!

2016-09-27 @ 12:49:54
Postat av: Ylva

Jag tyckte också väldigt synd om Ashley idag. Brukar inte bry mig om honom särskilt mycket annars. Håller även med om att Paddy är klantig. Dröjer väl inte länge förrän Aaron och/eller Rhona kommer på sanningen.

2016-09-27 @ 15:19:07
Postat av: jag bara

Nu är det verkligen dags för Rhona att göra sig av med sin ängslige, ständigt sura make. David skulle passa henne bättre. Vem ska vi då straffa med Paddy? Emma kan ju få honom, eller så kan han sitta hemma och rynka pannan för sig själv. Eller varför inte Chrissy, hon är ju inte helt rolig hon heller. Chas och Nikhil vill jag också se ihop.

2016-09-27 @ 15:22:02
Postat av: jackson

Chas och Nikhil hade en kort romans för länge sedan.

2016-09-27 @ 23:07:38
Postat av: jag bara

Jag minns det, jackson, tycker de ska göra ett nytt försök.

2016-09-28 @ 08:27:43
Postat av: Anders

Jag tycker att Paddy och Nikhil skall bli ihop!:D

2016-09-28 @ 17:45:09
Postat av: jag bara

Neeeej, Anders. Nikhil och Jimmie däremot. Då kan ju Chas få Rhona.

2016-10-02 @ 18:06:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0