En buss full med skolungdomar

Inskrivet kl 12:49
 
Ashley frågar Andy om han tänkt gå till polisen som han frågat i meddelandet. Andy svarar att han inte fått något meddelande.  Då ser Ashley att han ringt Robert istället. Andy får bråttom att leta rätt på Robert.
 
Robert kollar med Adam om han vet något om vem Andy kan ha varit i maskopi med. Adam verkar inte veta något så Robert ringer Andy. De möts på gatan utanför skroten  och Robert frågar Andy om vad han gjort. Robert tror att det var Andy som sköt trots alibit så han ringer polisen men Andy stoppar honom. Då knuffar Robert undan Andy och åker iväg.
 
Jimmy tar det lugnt så länge han kan eftersom om några dagar kommer Nicola hem men tyvärr för hans del är hon tidigare än så. Nicola åker givetvis till fel hus eftersom hon inte vet att de flyttat. Rodney ser en ursinnig Nicola ute på gatan
 
Laurel frågar Ashley om hans dilemma. Harriet hör det och undrar vad de pratar om. Ashley vill inte prata om det men senare så erkänner han för Laurel att han gjort ett stort misstag
 
Andy åker efter Robert och lyckas stoppa honom en bit utanför byn. Precis i närheten av stället där Maxs olycka var. Andy erkänner för Robert att det var han som låg bakom fast han inte sköt honom. Robert blir förbannad och försöker trigga Andy till att slutföra uppdraget som misslyckats
 
Jimmy måste erkänna för Nicola att han blivit av med massa pengar och att det blev problem med åkeriet så han var tvungen att flytta. Nicola är rasande och gillar inte alls nya huset. Hon bryter sig in i Priyas och Rakesh hus som hon anser är hennes fortfarande.
 
Robert hotar Andy med att det kommer inte att ta slut nu för han kommer att vara ute efter honom ändå. Andy tar bilen och åker iväg en bit men vänder seda. Både Andy och Robert gasar upp sina bilar och kör emot varann. Robert väjer men Andys bil kör in i en vall och välter. Robert ser den rykande bilen men gör inget. När eldslågorna flammar upp så börjar han försöka få ut Andy ur bilen. Andy sitter fast och vill inte ut ur bilen även om Robert ber honom att hjälpa till.
 
Nicola börjar kasta ut saker ur huset sedan duschar hon och fortsätter kasta ut mer av Priyas kläder. Rodney hämtar Angel för att få Nicola att sluta. Det hjälper så Nicola går till puben med Laurel. Laurel erkänner sin alkoholism och vad som hänt med bland annat skilsmässan. Nicola erkänner att hon blev utvisad för att hon bytt om på en parkering inför massa skolbarn. Hon riskerade fängelse men fick bara böter och utvisning.
 
Victoria och Adam är på väg för att kolla vart Robert och Andy kan ha tagit vägen. De ser Andys bil som står i brand. Bilen expoderar precis innan de kommer fram. Ambulans kommer och hämtar både Robert och Andy som kommit ut ur bilen. Victoria vill veta vad som hänt men Robert säger att det var bara en olycka. Hon tror honom inte men Andy backar upp hans historia
 
Brenda vill att alla ser till att Tanya har det bra och trivs så att hon vill stanna kvar i byn.
 
Ashley blir firad på födelsedagen men är väldigt frånvarande. Han skriver upp i smyg sådant han måste komma ihåg att göra.
 
Andy ber Robert att sticka från byn för alltid men Robert säger att han inte kan det och att han försökt. Andy kommer aldrig förlåta Robert men bråket och hatet måste ta slut. Han är säker på att Robert en dag kommer att göra ett misstag och hamna i fängelse ändå. Robert går ut från sjuksalen och ringer polisen för att ändra sitt vittnesmål. Han säger till polisen att han tror att han vet vem som sköt honom.
 

Kommentarer
Postat av: Såpa fantast

Vilken lättnad att Andy klarade sig. Jag var på helspänn och orolig att Robert inte skulle hinna dra ut Andy innan bilen exploderade. Jag är alltid glad när någon som är nära döden klarar sig. Skurken Robert gjorde åtminstone en bra sak i hela sitt liv.

2016-09-22 @ 22:25:07
Postat av: Anonym

Varför inte tala om sanningen, Det blir bara för mycket och den största boven Ross klarar sig alltid, lås in honom och det blir lite lugnare, det är för rörigt nu, fram med sanningen ?!

2016-09-23 @ 09:23:55
Postat av: jag bara

Har glömt. Vem var Max? Och vad för olycka.

2016-09-23 @ 14:41:41
Postat av: FrkHöger

Jag bara, Max var den yngsta brodern av King-bröderna. Han dog i en olycka liknande den igår. Nu finns bara Jimmy kvar.

2016-09-23 @ 18:40:45
Postat av: jag bara

Javisstja, tack. Mindes bara de tre äldsta bröderna. Här går folk åt så det är inte gott att komma ihåg alla olyckor.

2016-09-24 @ 09:24:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0