Vad händer i källaren?

Inskrivet kl 16:05
 
Marlon ska på dejt på kaféet och träffar Laurel innan ute på gatan men hon har inga problem med att han träffar någon annan. Laurel ser dock sur ut när Chloe kommer till kaféet. Marlon och Chloe sitter och pratar om alkohol och festande så de går till puben istället.
 
Chas pressar Paddy till att få veta vad han gjort eftersom han köpt ny ring och är väldigt hjälpsam mot sin fru. Han erkänner för henne om vad som hände, bara kyssar.
 
Nikhil följer med Jai på möte för anonyma narkomaner. Jai känner inte att han har samma problem som dem.
 
Chas upptäcker att någon mixtrat med cidertunnan i källaren. Hon blir orolig för att någon är ute efter henne så hon går ut för att få luft. När någon avfyrar fyrverkerier så får hon panik. Emma kommer och hjälper henne. James tackar Emma för hennes hjälp men vill ändå gå över och kolla till Chas.
 
Rhona är nyfiken på Marlons dejt så hon tar med sig Paddy till puben. Chloe  känner igen Paddy och hon är sur på honom som betett sig illa mot hennes kompis. Hon anklagar honom för att ha varit otrevlig så Paddy lovar att be henne om ursäkt om de ses igen. Chloe vill inte träffa Marlon för han var roligare full.
 
Chas kommer in i lägeheten och upptäcker att någon rivit runt bland hennes saker och att källardörren är öppen. Hon ringer till Cain som kommer och kollar läget men ser inte att det är något med kolsyretuben. Cain vill ringa polisen men inte Chas.
 
Vanessa vill inte ha Adams sällskap när hon ska till sjukhuset för att prova att amma Johnny. Väl på sjukhuset tycker Vanessa att det gör ont att amma så hon får försöka igen nästa dag. Vanessa är orolig för att hon inte har känslor för babyn.
 
Leos nya assistent kommer till puben med Rhona. Det visar sig vara Tess, kvinnan Paddy träffade på utekvällen.
Paddy lämnar Leo nästa dag för att prata med henne. Han säger att hon inte får förstöra något för honom. Tess vill inte heller riskera sitt äktenskap. Paddy säger åt henne att hålla sig borta från hans hem och festen i kväll.
 
Robert ska få åka hem om några dagar om han har någon som hjälper honom. Han kan dock inte bo hos Victoria för Andy bor där. Victoria frågar Andy som inte alls blir glad men svarar att det är hennes hus.
 
Tess dyker upp i alla fall till bras-festen med Leo. Marlon träffar Tess och talar om för Rhona att det är Chloes vän. Rhona frågar Paddy varför han inte sagt något tidigare.
 
Emma gör knäckäpplen som hon lämnar på puben hos Chas inför bonfire-festen. Sedan erbjuder hon sig att hjälpa till i baren när Chas vill ta det lugnt. Emma byter tunna utan problem nere i källaren. När ett nytt fat måste bytas går Chas ned för att göra det medan alla andra går ut för att titta på fyrverkerierna. Hon blir inlåst i källaren och man ser kolsyretuben börjar skaka...
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack för bra resumé.😀

2016-09-19 @ 16:24:28
Postat av: Anonym

Skönt att det finns någon som håller koll när man själv inte kan.Jag blev verkligen glad när jag hittade din blogg.Kram.

2016-09-19 @ 16:32:02
Postat av: Maria

Jag är också jätte glade åt resumérna för jag har sällan möjlighet att se nu mera så läser din blogg varje dag :-) Tack!

2016-09-19 @ 22:33:51
Postat av: AnnaS

Vad gjorde Paddy och den där kvinnan i bilen egentligen? Om dom bara kysstes lite är det väl inget att bli så stressad för. Dessutom, hon är ju också gift och vill väl inte att det ska komma ut. Nu är Paddy mer än lovligt jobbig.
Hur ska det gå för Chas nu? Nu börjar jag undra om Emma verkligen är den skyldiga, eftersom att hon inte alls verkade bry sig om den lösa kopplingen till gasslangen. Men vem skulle det annars vara?

2016-09-20 @ 03:02:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0