Hotell Humbug

Inskrivet torsdag 8/9 kl 00:19
 
Både Rhona och Moira pratar med Vanessa. Det visar sig att Vanessa inte känner något för sin son, hon har svårt att knyta an till honom och inte blir det lättare för henne när hon ser hur lätt Adam gör det.
 
Eric får se att det pågår en fest på värdshuset. Han går dit och är rasande så han skäller ut och förolämpar gästerna. Leyla och Tracey låtsas som om det ingår i underhållningen och att de är kända för att Eric får utbrott. Det visar sig bli en succé så de båda tjejerna bestämmer sig för att fortsätta att anordna "förolämpningsfester/övernattningar" under namnet Hotell Humbug.
 
Sarah är odräglig mot Debbie för att hon saknar Pete. Hon blir jätteglad när hon får följa med sin far till gården för där jobbar Pete.
 
Cain har dragit sig undan till platsen där Shadrach är begravd. Debbie kommer dit och de pratar om hur Cain är som far. Hon får honom på andra tankar så när han ser Kyle nästa gång så är han vänlig och säger till Zak att de är välkomna till gården närhelst Kyle vill.
 
Kirin märker att Vanessa mår dåligt så han följer med henne hem så hon kan prata ut. Han blir märkbart påverkad av att babyn ska opereras så när han pratar med sin far så säger han att han är glad över att Johnny inte är hans son för han hade aldrig klarat pressen med operationen.
 
Brenda kommer hem men har först svårt för att visa förtroende för Bob. När hon märker hur ledsen April blir så inser hon att andra också påverkas av deras förhållande. Brenda lovar att de ska försöka reda ut problemen.
 
Chrissie är besviken på att Bernice dumpat Lawrence och hon kallar Bernice för "lyckosökerska". Bernice beklagar sig för Kerry och talar om att hon saknar Lawrence och den tryggheten han gav henne. Hon erkänner att de inte haft något samliv även om han friat till henne redan.
 
Adam blir orolig när han får veta att Vanessa knappt bryr sig om deras son. Läkaren kommer ut från operationssalen och berättar att operationen lyckats.

Kommentarer
Postat av: jag bara

har missat dagens och gårdagens pga sjukhusbesök och gäster, man hänger säkert med ändå idag 2/9.

Blev glad när jag såg att Onedin linjen går på onsdagar kl 20-00 på Axess tv. Andra delen nu på onsdag, men första avsnittet hade många repriser, lö kl 23, sö 15.40, må 10.20ti 5.30. Ett litet tips bara som inte hade med HTG att göra men tänkte att det säkert är många i "rätt" älder här som vill återse den fina serien.

2016-09-02 @ 06:47:56
Postat av: monika

jag bara! tack för tipset om ondein linjen

2016-09-02 @ 09:26:49
Postat av: Peter H

Fullständig obegripligt för mig hur hans familj tjatar om att Andy ska följa med och besöka Robert.

De tycks inte ha någon förståelse alls för hur han känner.

2016-09-02 @ 11:53:02
Postat av: Ylva

Rhona är en riktigt dålig bästa vän till Vanessa tycker jag. Medverkade nästan till att Vanessa ev skulle förlora vårdnaden. Nu tog ju en oväntat förståndig Adam sitt förnuft tillfånga och talade ut m Vanessa. Som tur var UTAN Rhona:)

2016-09-02 @ 12:44:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0