Den förlorade sonen

Inskrivet kl 18:52
 
Leyla pratar med David om att hon tror att Tracey flirtar med Eric. De håller ögonen på henne så när Leyla får möjlighet frågar hon Tracey rakt ut. Givetvis nekar Tracey till det utan hon är bara en vän.
 
David och Leyla hittar Jai på kyrkogården. De ringer efter ambulans då Jai har blivit kraftigt nedkyld.
 
Megan är orolig för att Jai ska ha upptäckt att hon är gravid men Sam tror att Jai var för drogad för att inse sanningen.
 
Belle är riktigt bakfull och säger att hon ska aldrig mer dricka. Hon talar om för sin far att hon är så tacksam för att Lachlan hjälpte henne hem.
 
Priya och Rishi ska precis berätta för fabrikspersonalen att hon tagit över efter Jai när de får veta att Jai hamnat på sjukhus. De åker dit och får veta att Jai kommer att klara sig. Nikhil kommer dit och Priya blir förvånad. Hon inser ganska snabbt att Rishi vetat om att Nikhil kommit tillbaka. När Priya förstår att Nikhil är där för att ta över fabriken blir hon rasande. Hon skäller ut familjen för att de inte tror på att hon ska klara av att vara chef. Rishi säger att han vill inte att hon ska försumma Amba så som han försummade sina barn när han jobbade mycket när de var små. (Ska Nikhil ägna sig åt fabriken men inte åt Molly då?)
 
Ross söker upp Pete för att berätta vad han sagt till polisen. Pete tror inte det hjälper eftersom han sagt något helt annat. Ross övertygar Pete att de ska hålla sig till samma historia så kommer allt att gå bra.
 
Zak dyker upp på Home Farm för att tacka Lachlan för att han tog hand om Belle när hon var så full. Han kommer precis när ungdomsvården är på hembesök. De blir imponerade av vad Lachlan gjort och säger att det var väldigt bra vitsord. (Lachlan såg lite besvärad ut, kan han ha gjort något med Belle ändå?)
 
Carly hackar sig in på Marlons facebookkonto för att se till att han får en dejt med Chloe i alla fall. Paddy får höra det och blir orolig för vad Carly kan ha sett.
 
Paddy köper nya örhängen till Rhona då hon tappat bort sina som hon fått tidigare. Han köper även en ny ring till henne eftersom hon pantat den förra.
 
Belle ber Vanessa om ursäkt och säger att det syns på både Vanessa och Kirin att de fortfarande har känslor för varann.
 
Nikhil vill inte träffa Debbie så länge han är kvar i byn men när Debbie hör att han är tillbaka söker hon upp honom på puben. Hon ber om ursäkt för det som hände med Gennie men Nikhil är fortfarande bitter. Han kallar Debbie för slyna och då blir Ross förbannad och slår till Nikhil. Debbie får ta med sig Ross därifrån.
 
Belle träffar Lachlan trots att Lisa sagt åt henne att hålla sig ifrån alla på Home Farm. Lisa är övertygad om att det är någon av dem som sköt Robert.
 
Priya söker upp Jai och skäller ut honom för att han inte gör något medan de andra i familjen kör över dem. Hon säger att nu är båda två utan jobb bara för att Nikhil är tillbaka.
 

Kommentarer
Postat av: Hedda

Tittar på HTG efter ett uppehåll. Vad i h**vete håller Priya på med? Varför är hon arg på Nikhil? Det var ju pappan som bad honom komma hem och hjälpa med firman. Och varför är Priya plötsligt kapabel till att driva ett företag? Hon har väl mest jobbat bakom baren hittills. Eller har hon kanske utbildning? Jag kan ju ha missat något. Surpuppan Jai ska man inte ens prata om..

Ska väl se avsnitt två också. Få se om det kommer mer löjliga gräl. Tycker alla mest skriker åt varandra. Jobbigt att lyssna på.

I vilket fall: ha en trevlig helg allihopa!

2016-09-16 @ 12:10:06
Postat av: Ylva

Håller med ang Priya! Kan förstå om hon känner sig förbisedd av pappan men det är ingen anledning att vara så elak mot Nikhil och dessutom liera sig med Jai som för närvarande knarkar och i princip alltid är allmänt otrevlig

2016-09-16 @ 15:18:04
Postat av: Anders

Aj då. Prinsessan Priya fick inte som hon ville och betedde sig därför som en bortskämd fjortonåring.
Visst. Rishi hade kunnat hantera situationen litet snyggare, men Priyas reaktion var litet väl överdriven.

Känns som att Jai är på väg bort från serien ett tag och Nikhil därför är inkallad som substitut. Skulle inte förvåna mig mycket om han flyttade bort några år för att sedan dyka upp som gubben i lådan, precis som Nikhil gjorde igår.

Kul att se Nikhil igen förresten. Hoppas att han stannar kvar i byn! Han hörde till de roligare karaktärerna med sin överrigida personlighet och sina småanala beteenden.

2016-09-16 @ 15:54:45
Postat av: ELIZA

Men, Prijja lierade sej med pappan för att få bort Jai... Ni lierar hon dej med Jai för att få bort Nikhil...Hallåååå....Såg ett ord, och började skratta, småanala, kanske glömt ett B där någonstans...? Ha ha ha ...

2016-09-17 @ 14:34:20
Postat av: Såpa fantast

Tycker faktiskt att Priya blev orättvist behandlad av sin pappa. Hon har kämpat för företaget och pappan kontaktar Nikhil för att han ska driva företaget istället. Luktar sexism!

2016-09-17 @ 17:58:51
Postat av: Madeleine

Jösses 😄 man kan tro det är en stor koncern som de håller på...några personer som packar karameller, löjligt.

2016-09-17 @ 21:44:09
Postat av: malin

Eliza, människor som inte kan släppa mönster och är överpedantiska kan kallas anala så det saknas inget b... =)

Jag tycker faktiskt det är riktigt fullt gjort mot Priya, Nikhil skulle stått upp för sin syster och sagt att han inte kunde ta företaget eftersom hon skulle klara det lika bra. Jag får känslan av att Priya hamnar i facket "lilla flickan som inte klarar något själv" hos sin familj. Tycker att hon bevisat flera gånger att hon kan driva företaget.

2016-09-18 @ 08:55:37
URL: http://doohs.blogg.se
Postat av: Liv

Jag förstår med Priyas besvikelse. De kör verkligen över henne och vad vet vi om vad hon klarar. Sen var det ju dumt av henne att försöka liera sig med Jay igen. Jag trodde Rohna skulle hitta något spår efter Paddys snedsteg i bilen då hon letade sina örhängen. Det har också nämnts något om lille Leos nya assistent ett par ggr, kan gissa att det är antingen Marlons flirt eller Paddys snedsteg. Vad gäller Lachlan så vill ju jag att han ska vara en toppenkille och det ska bli något mellan honom och Belle men efter att han fått så mycket beröm för att hjälpt henne hem så börjar jag plötsligt få kalla kårar av honom.

2016-09-18 @ 11:22:31
Postat av: jag bara

Lachlan kanske genomgår samma förändring som Cain gjort. Från bus till mys.

2016-09-18 @ 17:38:49
Postat av: ELIZA

Har aldrig hört, men bra att jag får lära mej nåt nytt! Kan bli användbart i verkliga livet....

2016-09-19 @ 06:26:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0