Alla bara ljuger

Inskrivet lördag 8/10 kl 23:26
 
Brenda ser att Megan är gravid. Det gör att Megan får bråttom att be Leyla att köpa ut henne ur företaget.
 
Rhona möter Aaron och frågar honom hur han mår eftersom Paddy skyndat sig till honom. Aaron finner sig snabbt men inser att Paddy ljugit för henne. När han frågar Paddy om varför så vill inte Paddy svara för han vill inte vara tvungen att ljuga.
 
David åker runt hos suspekta typer för att försöka hitta någon som vet något om Vals ring.
 
Laurel bjuder med Ashley till ett AA-möte som ska fira att hon varit nykter i sex månader. Han tackar ja men måste sedan tacka nej för han ska till minneskliniken men det säger han förståss inte till Laurel.
 
Jai ser att Megan och Nikhil åker iväg på lunch. Han ringer Tanya för att skvallra. Det leder till att Nikhil och Tanya gör slut.
 
Paddy pratar med Vanessa om Rhonas tidigare missbruk. Socialtanten kommer precis och hör det. Tidigare missbruk är inget hinder för adoption men däremot att de inte talat om det tidigare. Rhona blir rasande på Paddy och vill inte prata med honom så han söker upp Tess för att ha en affär med henne.
 
Brenda konfronterar Ashley och Bob om varifrån teaterbiljetterna kommer. Bob sa att Ashley fått dem gratis medan Ashley säger att han betalat för dem. Senare hör Brenda när Bob pratar i telefon med Ashley där han säger att han blivit bra på att ljuga och hitta på ursäkter.
 
Tess skickar sex-sms till Paddy som Rhona ser när hon råkar ta Paddys mobil. Rhona ringer Tess som säger att hon råkat skicka fel för de skulle till hennes man. Paddy blir lättad men sedan dyker Tess upp för att återigen be om ursäkt, eller för att kyssa Paddy när Rhona gått.
 
Nikhil erjbuder Leyla räntefritt lån så hon kan köpa ut Megan ur företaget och för att han har dåligt samvete över att Leyla mår dåligt över att hon tror att hon orsakat Megans missfall.
 
Megan tackar Nikhil med en middag. Jai smyger runt utanför och ser precis när Megan klappar sin lilla gravidmagen
 

Kommentarer
Postat av: Anders

Oj nu så kommer det att hända grejer! Jai kommer säkerligen att spåra ur helt! Bäst att Megan flyr långt bort!

Kan ingen få vara litet lycklig i den här serien? Är det någon förutom möjligtvis Sandy, Edna och Bönstjälken som det inte krisar runt just nu?

Bob och brenda, Carly och småbarnen (Förutom Lachlan och Gabby då)har det väl inte så himla överjäkligt f.n, men det kommer nog att ändra sig snart om jag känner de småsadistiska manusförfattarna rätt.

Litet humor och värme i den allmänna misären skulle verkligen behövas just nu!!!

2016-10-07 @ 14:46:38
Postat av: Ylva

Ja fy vad Jai är läskig och oberäknelig!

Jag brukar tycka att Debbie är lite väl tjurig men jag gillade att hon snoppade av den plötsligt så änglalika Emma idag.

2016-10-07 @ 19:04:49
Postat av: Maria

Är det inte bättre att Rhona lugnar sig lite. Det är inte lite hon kräver av Paddy och hon kör bara på. Vanessas uppläxning var nästan komisk, är det inte bättre att hon sköter Sitt barn? Många män skulle bli tokiga i Paddys situation med två kvinnor som tjatar så där. Sedan förstår jag inte när utredaren menar att Rhona skulle ha hunnit nämna missbruket, de hade ju inte ens haft ngn intervju än?

Är Nikhil intresserad av Leyla? Hur kan Davids butik vara så mkt större? Dessutom filmar de bara i den, aldrig utifrån. Konstigt enligt mig. Dessutom ser han ut att behöva en dusch och raka sig. Var reser alla bort när de är borta helt plötsligt, ex som Ross nu?

2016-10-07 @ 22:29:00
Postat av: Anonym

Paddy, vad tänker han på? Vara otrogen samtidigt som han tänker adoptera. Vad är det för familj för det nya barnet. Håller med om att Rhona skyndar lite väl snabbt. Vart tog Rachel vägen med Rais barn? Har glömt det. Och även om Rai är väldigt otrevlig har han väl rätt att träffa sitt barn, kan Rachel verkligen neka honom det. Om man skall vara rättvis har han väl rätt att träffa Megans också, men av någon anledning känns det som det är lite skillnad.

2016-10-07 @ 23:58:20
Postat av: Stina

Förra inlägget skall stå avsändare Stina

2016-10-07 @ 23:59:35
Postat av: AnnaS

Den där kvinnan Paddy tänker ha ett förhållande med verkar inte pålitlig. Ingen ska märka nåt och sen bombarderar hon honom med sms! Och inga neutrala såna heller. Synd att Rhona är så handlingskraftig att hon ringde Tess, annars hade Paddy aldrig klarat sig ur situationen!

Jai är verkligen obehaglig på ett inte helt trovärdigt sätt! Jag kommer inte ihåg hur han var från början, var han trevlig då?
Rachel flyttade nånstans, var det för att hjälpa sin syster, den där blonda lesbiska kvinnan, att ta hand om hennes son som blivit brännskadad?
Konstigt att de bara kan klippa banden sådär, speciellt som ju Jai försörjde både Rachel och en massa andra människor. Var får hon pengar från nu? Och den där andra ungen som Jai trodde var hans son, vart tog han vägen? Skulle inte Megan ta hand om honom på nåt sätt?

2016-10-08 @ 11:49:10
Postat av: jag bara

AnnaS, Jai knarkade väl inte i början när han dök upp. Det kanske ska vara förklaringen til att han är så förändrad.

2016-10-08 @ 12:58:33
Postat av: linda

Håller med varför inte visa lite lyckliga familjer, Ta bort Emma , Jai, med flera, Erik låste själv in Val, kanske därför han reagerar som som han gör, men overkligt att bete sig så.

2016-10-08 @ 13:33:15
Postat av: S%E5pa%20fantast

Man vet inte hur man själv skulle reagera när ens anhörig dör förrän det händer. Eric har tagit väldigt hårt på Vals död. Han vill inte ha hjälp från någon och vill bara sörja i fred. Så småningom måste han bli bättre.

2016-10-08 @ 15:00:53
Postat av: jackson

Är det inte stalkervarning på Tess? Har en känsla av att Paddy kan att få problem med henne om han försöker avsluta relationen.

2016-10-08 @ 17:18:11
Postat av: S%25E5pa%2520fantast

Tess börjar bli besatt av Paddy. Kommer ihåg kvinnan från Ashleys förflutna som var besatt av honom och nästan lyckades förstöra hans äktenskap med Laurel.

2016-10-08 @ 20:04:05
Postat av: Anonym

Usch usch för denna serie inget trevligt att se längre, bara elände, hur kan set vara möjligt i en så liten by där alla känner alla, men dom tar väl ut varandra och då är serien "slut" 👏👏

2016-10-08 @ 20:32:56
Postat av: Anonym

Har länge tänkt att det verkligen behövs lite normalitet och vardagslycka mellan all dramatik

2016-10-10 @ 12:07:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0