Från en galning till en annan eller tredje

Inskrivet kl 22:55
 
Det är dags för Chrissies rättegång. Lachlan ber Robert att göra det enda rätta och sluta förstöra för familjen som ställde upp för honom.
 
Eric sitter hemma med Vals pälsar på sig och tittar på video hon spelat in. Han pratar med henne som om hon levde.
 
Aaron frågar Robert om han vet vem som sköt honom och om den personen kanske var ute efter Chas istället. Robert svarar att han vet att det inte var så.
 
Diane får veta att hon har en aggresiv form av cancer och måste opereras direkt. Operationen går bra men hon måste få cellgifter ändå. Diane bryter ihop.
 
Robert vittnar i rättegången och bekräftar att Chrissie tänt eld på bilen men att hon inte menat att skada någon. Han säger att det var hans fel att hon spårade ur.
 
Chas besöker Diane på sjukhuset men får inte vara kvar för de andra som blir upprörda av att se henne. Hon åker hem till Bartons och somnar på soffan. När hon vaknar ser hon en blödande Robert i köket men det är bara i hennes fantasi. Chas rusar ut i skogen och hör röster och ramlar och slår huvudet i en sten.
 
Gabby vill promt ha Bernices halsband som Val lånat så hon frågar Eric om halsbandet. Eric blir rasande så Gabby ber Lachlan att göra inbrott hos Eric.
 
Jimmy överraskar Nicola med en date i lastbilen. Hon blir först förbannad men när han berättar om deras första träff går hon med på att ha sex i bilen. När de är klara hittar Nicola Chas som ligger avsvimmad en bit ifrån.
 
Aaron och Cain får goda råd från Emma angående Chas tillstånd som kan ha uppstått efter skottdramat. Det gör att Aaron lyckas övertala Chas att de måste söka hjälp på sjukhuset.
 

Kommentarer
Postat av: Lena

Suck!!!!!!

2016-10-04 @ 16:33:10
Postat av: jackson

Och Gabby håller stilen som odräglig unge....

Hemskt att se Dianes förtvivlan, Chas' skräck och Erics totala förvirring.

2016-10-04 @ 18:24:11
Postat av: Ylva

Håller med ang Gabby. Underlig unge.

Jag har svårt att lita på Emma. Men hon kanske förvandlats och blivit genomgod.

2016-10-04 @ 18:33:02
Postat av: Anonym

Ja, vad skall vi tro om Emma. Jag är fortfarande mycket skeptisk.

2016-10-04 @ 19:06:52
Postat av: AnnaS

Konstigt att alla vände sig till Emma helt plötsligt, som om hon vore nåt psykiatriskt orakel.

Jag tycker väldigt illa om Gabby och det har jag alltid gjort. Dags att manusförfattarna ser till att hon blir nån man tycker om. Det är lite jobbigt att sitta här och hata ett barn.

2016-10-04 @ 20:05:41
Postat av: Maria

Jag kan bara hålla med ang Emma. Hon är sjuksköterska med en begränsad kunskap, dessutom verkar alla ha ¨glömt¨ att hon låste in Chas i källaren och stal Chas pass. Som att det aldrig har hänt. Varför springer hon och James dessutom där och snokar som två kärringar? Känns inte genuint och bara falskt.

Gabby är riktigt otäck, som från ngn skräckfilm.

Börjar bli riktigt trött på Victoria och Doug. Lika dumma och korkade båda två. Förstår verkligen inte varför Victoria får sådant utrymme, tycker hon bara störtar fram som en bulldozer och häver ur sig saker. Hon verkar ha kort minne då hon själv såg till att Ashley skadades och skulle väl egentligen ha fällts för det. Dessutom saknar skådespelerskan förmågan att se ledsen ut, hon bara stirrar tomt och ser loj ut.

Kul att Moria är tillbaka. Undrar var Debbie är?

Det går bara utför för Eric, kan ngn hjälpa honom?

2016-10-05 @ 02:30:32
Postat av: ELIZA

Och säsongens bästa replik, när Cain ville ha ut Paddy från puben..."Har inte du någon undulat att röntga?"...Ha ha ha ha ....Mitt i allt elände som pågår skrattar jag fortfarande...Och håller helt med Maria i allt hon skrev....

2016-10-05 @ 06:54:33
Postat av: Anonym

Inte heller direkt trovärt att James så snabbt tycks ha glömt allt Emma har ställt till med ända sedan deras barn var små och plötsligt är han sååååå kär i henne.

2016-10-05 @ 07:39:07
Postat av: jag bara

Hoppas att Diane inte ska ut ur serien. Många som blir galna av sorger och motgångar i den här byn också. Zac, Belle, Eric, Chas.......

2016-10-05 @ 09:19:00
Postat av: Anonym

Helt plötsligt så är Emma höjd till skyarna, det är ju hon som orsakat problemen för Chas, nej fy vilken hemsk människa.
Varför talar inte Andy om sanningen, man blir så trött på allt tjafs
Och alla löjliga saker som kärleksnäste i skåpbilen bl à

2016-10-05 @ 13:19:31
Postat av: Viola

Nja, inte för jag gillar Emma, tvärtom, men Chas problem beror ju på allt som drabbat henne, Gennies död inte minst.

2016-10-05 @ 16:26:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0