Fäder och söner

Inskrivet kl 17:28
 
Pete ber Finn att sjukanmäla honom för han vill inte ringa Moira. Finn undrar varför så Pete berättar om kyssen. Då råder Finn sin bror att gå till jobbet och låtsas som om inget hänt.
 
Rhona kommer tillbaka med Alfie som nu är frisk. Chas kommer över för att försöka muntra upp Lisa som inte villl gå ut. Rhona, Chas och Lisa går ändå ut och på restaurangen får de sällskap av en man som träffat Rhona på kliniken vid något tillfälle.
 
Elliot kommer över för att Kelly behöver barnvakt. Jimmy blir glad över att få träffa honom även om Nicola surar. Elliot råkar sedan spilla fruktjuice på nya dyra soffan.
 
Priya flyttar ut och hem till sin far ett tag.
 
Moira pratar med Pete när han kommer till gården. När han berättar att han talat om för Finn om kyssen så säger hon att hon ska berätta för Cain innan någon annan gör det. När Cain kommer hem så talar hon om att Pete stött på henne. Cain blir sur men Moira påminner honom om hans kyss med Chrissie. Han vill ändå prata med Pete som han tycker gått över gränsen.
 
Cain träffar Pete på puben och konfronterar honom men hotar bara med att ge igen en annan gång. Moira ber Cain att låta bli men då tror Cain att hon har känslor för Pete. Hon förnekar det och säger att hon fick förlita sig på honom när det gällde Chrissie.
 
Mannen flirtar med Lisa men hon får panik när han bjuder ut henne. När hon kommer hem så berättar hon för Belle att hon kommer aldrig älska någon så som hon älskar Zak.
 
Pete ber Finn ringa polisen om ett bråk som antagligen kommer att eskalera. Sedan startar han ett bråk med Ross bara för att den villkorliga frigivningen ska upphöra.
 
Paddy träffar Tess men Rhona messar och säger att de måste ses. Rhona talar om att de behöver referenser till adoptionsbyrån.
 
Finn anklagar Moira för att ha gett Pete felaktiga signaler för annars hade han inte suttit i häktet nu.
 
Belle träffar Zak och talar om att Lisa fått ett nytt kärlkrampsanfall igår och att hon behöver honom. Joanie tror att det kan bero på Lisas drickande. Zak känner som om det är hans fel att hon fått attacken.
 
Jimmy kommer med Elliot till kaféet och Pearl börjar prata om Carl och hur mycket man missar under ett år. Det gör att Jimmy ringer Juliette för att höra hur det är med sonen. Juliette kommer med Carl till kaféet och talar om att hennes man lämnat henne.
 
Nicola pratar med Rodney om hur hon mår efter att behöva ta hand om andras barn nu när hon inte kan få fler själv. (Tog inte hon hand om Elliot förut och blev ledsen när han åkte?)
Rodney råder henne att vara tacksam för att Jimmy gett Angel syskon även om de inte växer upp ihop. De kan få samma relation som hon och Bernice har.
 
Cain säger åt Ross att flytta ut ur Debbies hus senast ikväll. När Ross säger åt Cain att tänka på Moses svarar Cain att de kan flytta in hos James och Emma.
 
Zak talar om för Belle att det är bättre att han inte lägger sig i Lisas liv nu. Belle gissar att det är Joanie som övertalat honom så hon blir rasande och hoppar på Joanie och talar om att hon förstört hela Belles liv. Cain går förbi och lyckas ta bort den rasande Belle därifrån. Cain talar om för Belle att det enda de kan göra är att hoppas att Zak tar sitt förnuft till fånga.
 
Jimmy berättar för Nicola att Elliot fått plats i skolan. Hon blir glad och det förvånar Jimmy. Då får Nicola syn på Carl och Jimmy får berätta vad som hänt. Hon är inte beredd att ha Carl boende där också.
 
Rhona frågar Tess om hon kan ge dem referenser till adoptionsbyrån och Tess svarar att hon kan göra det. Paddy blir något nervös när han får reda på det för han tycker det räcker med nära och kära som referenser.
 
Zak blir orolig för att Belle kan ha fått ett återfall med rösterna i huvudet. Han frågar henne om hon hört rösterna igen. Belle tar tillfället iakt och säger att hon börjat höra dem efter att han stack men att hon inte ville oroa Lisa genom att berätta det. Zak lovar att från och med nu finns han där för henne.
 

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Konstigt hur mammorna bara lämpar av sina barn hos pappan när det passar!

Hur kan det vara Moiras fel att Pete försökte kyssa henne? Lite väl hårt av Finn, tycker jag.

2016-10-31 @ 20:06:00
Postat av: Jonas

Det såg väl inte ut som att Moira hade så mycket emot kyssen, fram tills att Cain kom i alla fall.

För övrigt förvånande att det finns en man i byn som inte tar till våld i varje tänkbar situation. James lät Rakesh gå.

2016-10-31 @ 21:59:40
Postat av: Jonas

Annars brukar det inte krävas mycket för att det ska smälla.

2016-10-31 @ 22:00:08
Postat av: AnnaS

Fast Finn var ju inte där. Han vet väl bara att Pete kysste henne.

2016-11-01 @ 09:29:46
Postat av: jag bara

Alla skyller ju någon annan, vad det än gäller.

2016-11-01 @ 09:59:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0