Övningskörning

Inskrivet söndag 30/10 kl 21:28
 
Victoria lurar Adam att receptionisten på hotellet ringt polisen och sagt att de är där. Adam får panik och vill sticka tills Victoria får honom att inse hur allvarligt det är att kidnappa ett barn. Hon erkänner att hon lurat honom och hon lyckas få honom att vilja åka hem.
 
Belle övningskör med Lisa men det går inte så bra. Zak ser det och försöker ge henne goda råd men givetvis vill varken Lisa eller Belle lyssna. När Zak berättar det för Joanie så föreslår hon att han ska betala för Belles körlektioner istället, för att visa att han bryr sig om henne.  Zak åker till gården för att lämna pengar i burken men ingen är hemma. Han upptäcker att Alfie är sjuk men precis då kommer Belle och Lisa hem. Zak berättar att Alfie är sjuk så de åker till veterinären med honom.
 
Ashley kommer in på kaféet och hör när Lisa, Kerry och Harriet pratar om honom och hans sjukdom. Han erkänner att han lämnade Harriet för att hon inte skulle känna ett tvång att ta hand om honom, att hon är en underbar kvinna. Senare så tackar Harriet honom och hon erkänner att hon kanske inte hade orkat sköta om honom när han blir sjuk.
 
Vanessa är jätteorolig över att Adam är borta med Johnny. Kirin kommer dit och frågar hur det går och om de ringt polisen. Precis när Vanessa ska ringa så kommer Adam hem med barnet. Han får en utskällning av Vanessa först men hon lugnar ned sig. Adam tar farväl av Johnny med tårar i ögonen och han ber Kirin att ta väl hand om sonen.
 
Ross lyckas tjata till sig ett jobb på verkstan igen. Cain är inte överlycklig men inser att han behöver hjälp.
 
Jai jobbar på i fabriken och han beställer in en större leverans av godis inför allahjärtansdag.
 
Kirin har problem med att våga hålla i Johnny. Vanessa försöker övertala honom men det går inte så han får bråttom därifrån.
 
Moira vill prata med Cain om Adam men han har inte tid. När hon då får veta att Ross fått jobb på verkstan blir hon förbannad på Cains dubbelmoral. Cain ursäktar sig med att han måste jobba så han går iväg.
 
Rakesh ser Kirin på kyrkogården. Han går fram till sin son och pratar. Tillslut så erkänner Rakesh vad han gjort med dna-testet. Kirin blir rasande och slår till sin far. Sedan säger han att de inte är någon familj längre.
 
Adam kan inte släppa tanken på Johnny och dna-testet som visat fel. Han är fast besluten om att få reda på vad som egentligen hänt så han söker upp Vanessa för att berätta det. Vanessa har precis kommit fram till samma sak. Kirin kommer in och får höra det. Han berättar hela historen om vad hans far gjort. Adam blir rasande och söker upp Rakesh. Rakesh försöker be om ursäkt med att han bara ville skydda sin son. Kirin som följt efter Adam säger att han inte försvarar sin far. Adam slår till Rakesh i magen och går därifrån
 
Vanessa och Kirin sitter hemma och de kommer fram till att de ska försöka igen.
 
Moira och Cain bara bråkar. Han vill inte prata om Adams problem med att inte vara far, eller Moiras känslor över att även hon förlorat sitt barnbarn. När Moira ifrågasätter att han anställde Ross igen så går han därifrån.
 
Pete märker att Moira är ledsen. Han tröstar henne och hon tackar med en puss på kinden. Då kysser han henne. Precis då kommer Cain så Moira drar sig undan. Pete går därifrån och Cain går fram till Moira och kysser henne. Sedan ber han henne om ursäkt för sitt beteende tidigare...
 

Kommentarer
Postat av: Såpa fantast

Precis vad jag misstänkte. Pete kysste Moira men hon besvarade inte kyssen. Vi behöver inte oroa oss för otrohet. Hon blev sams med Cain.

2016-10-28 @ 13:11:00
Postat av: jackson

Ett bekymmer mindre..... Bra också att sanningen rörande Kirins faderskap utreddes.

2016-10-28 @ 23:22:49
Postat av: AnnaS

Det hade ju varit kul om Cain sagt "hmmm... du smakar Pete..!" Men hoppas det ordnar sig för dem.

Jobbigt med Vanessas unge. Vad mycket elände Kirins pappa ställde till när han ändrade DNA-resultatet.
Jag tycker att Vanessa borde förstå både Adam och Kirin i det här läget. Kan ju inte vara lätt för nån.

I förrgår tyckte jag att Bernice såg lite rund ut om magen och i de följande scenerna dolde hon magen. Säg inte att hon också är gravid IRL och kommer att "resa bort". Jag har verkligen börjat gilla henne.

Väntar på att Edna ska skrivas ut? Jag hade en idé om att Belle skulle köra på henne så hon dog, men det var redan när Belle var tokig och hennes kompis som dog dök upp och gav henne order. Men i och för sig skulle hon kunna köra på Edna nu också när hon är ute och övningskör... Men Edna har ju redan varit med i sin sista scen, så där hade jag fel igen!

2016-10-29 @ 18:14:00
Postat av: Såpa fantast

Kul med olika dialekter i byn. Vilka gillar ni bäst?

2016-10-29 @ 21:42:42
Postat av: jackson

Moiras!

2016-10-29 @ 22:59:37
Postat av: Viola

Moiras härliga skotska är bara så härlig!

2016-10-30 @ 10:11:04
Postat av: jag bara

Moiras och Kerrys

2016-10-30 @ 10:36:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0