Mus eller hamster

Inskrivet kl 23:05
 
Cain och Moira bråkar över Moses. Han är förbannad för att hon lät Ross ta med sig sin son. Samtidigt har Ross det jobbigt medan han försöker trösta Moses som skriker. När James och Emma kommer över vill Ross ändå inte ha hjälp av dem
 
Adam vill att Vanessa och Johnny flyttar hem till honom och Victoria. Först är inte Victoria så glad över förslaget men går med på det ändå.
 
Aaron firar födelsedag  med att bränna sig själv medvetet på ljusen på tårtan. Cain kommer in och ser vad han gör och Aaron försöker övertala Cain om att det var en engångs händelse och att han pratar med sin terapeut om det. Aaron vill inte att Chas ska få veta något.
 
Ashley och Laurel besöker ett vårdhem. Medan de är där så får Harriet hjälp av Sandy att leta efter några försäkringspapper som hon glömt hos Ashley. Sandy hittar en broschyr om ett vårdhem och tror då att Ashley återigen kommer att försöka placera honom på ett hem. När Ashley och Laurel kommer hem så konfronterar Sandy dem på en gång. Ashley berättar då om sin demens.
 
Chas träffar Gordon på en restaurang i stan. Han vill att de försöker igen och efter viss tvekan går Chas med på det.
 
Noah saknar sin lilla skadade skogsmus. Moira som tror att hon råkat dammsuga upp musen får panik.  Hon får hjälp av Pete att leta i påsen och plötsligt har de ett litet dammkrig. De hittar inte musen så Pete får åka och köpa en ny men han får inte tag på någon mus så det blir en hamster istället. När han kommer hem visar det sig att Noah hittat sin mus.
(Det verkar som om det kommer att hända något mellan Moira och Pete, det är ju inte bara jag som fått den känslan. OM det blir så kommer jag angtagligen sluta titta, för jag vill verkligen inte ha en tredje otrohetshistoria på gång samtidigt...)
 
Megan lämnar en låda med kvitton som Leyla måste sortera upp till deklarationen av företaget. Leyla får hjälp av Nikhil. (Även där känns det som om något är på gång)
 
Tess stormar in på kaféet för att prata med Paddy som inte svarar på hennes sms. Passionerade Paddy (Tack Ylva för ett gott skratt) och hon går iväg och det visar sig att han försökt hålla sig undan men när han ser henne så har han svårt att låta bli henne så de kysser varann bakom ett hus.
 
Sandy mår dåligt. Bob tror att det är allvarligt så han vill ringa efter en ambulans. Sandy vill inte åka men när Ashley får veta det lyckas han övertala Doug att skjutsa Sandy till sjukhuset. Doug får veta att Sandy har dåligt samvete över att ha frågat sin son om aktiv dödshjälp och att Ashley som alltid varit emot det plötsligt ändrat sig just för att han själv blivt sjuk.
 
Vanessa berättar för Rhona om dnatestet. Hon är även på väg att tacka ja till Adams förslag att flytta in hos dem för att få hjälp med Johnny. När Rhona och Vanessa kommer hem får hon svar på testet och det säger att Adam inte är far till Johnny.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Som många andra hade jag missat att de skulle byta ut Gabby. Svårt att säga än om den nya är bättre, men hon ser i alla fall lite mänsklig ut.

Varför väntade inte Vanessa tills posten hade kommit innan hon gick till Adam? Det där är ju ett dilemma. Hade hon och Adam varit ett par hade det ju inte varit nåt att fundera på, men nu... Fast Victoria blir nog lättad om sanningen kommer fram.

Ska Pete och Moira börja flörta nu? Tycker det räcker med "partnerbyten" för ett tag.

2016-10-26 @ 14:08:36
Postat av: Såpa fantast

Nu när Vanessa vem som är Johnnys pappa kommer förhoppningsvis den hemligheten att avslöjas snart.

2016-10-26 @ 14:15:07
Postat av: Stina

Nu kommer det hända saker. Hur kommer Adam och Kirin ta detta?
Jag har förstått att det är vanligare i England att ha sina gamla föräldrar boende hemma hos sig, men tänk att han Sandy boende hos sig!
För Sandy (och flera andra) verkar det självklart att kräva detta. Tycker synd om Ashley av flera skäl, har alltid gillat honom.
Håller med föregående att nu får det vara slut på alla partnerbyten.

2016-10-26 @ 14:21:18
Postat av: Såpa fantast

Min uppfattning är att Pete kanske känner något för Moira men det är inte ömsesidigt. Hon är lyckligt gift med Cain fast de inte kommes så bra överrens just nu. Men de har ett stabilt äktenskap, så jag tror inte att det blir något mellan henne och Pete.

2016-10-26 @ 14:28:51
Postat av: Amanda

Men hur sjukt vore inte det?!?! Pete o Moira!! Hon är ju hans ingifta faster och dessutom mamma till hans lillebror!!!

2016-10-26 @ 16:43:23
Postat av: Ylva

Nä usch, jag vill inte att det blir ngt mellan Pete och Moira. Tycker hon och Cain passar så bra ihop.

Jag har lite svårt att ta Passionerade Paddy på allvar;)

2016-10-26 @ 17:25:51
Postat av: Mosis

Skit också att jag jobbar två nätter nu och kommer sova dom kommande avsnitten! Har verkligen väntat på att det ska komma fram vem som är far till Johnny!

Amanda: Jag är säkert helt efter nu men är Moira mamma till Petes lillebror, vem är det? Vad har jag missat :)

2016-10-26 @ 17:42:56
Postat av: Hedda

Mosis: Adam är Petes halvbror, eftersom Moira fick honom med Petes pappa James. Har du någon möjlighet att se serien på TV4 Play?

2016-10-26 @ 17:56:46
Postat av: Mosis

Hedda: Jahaaa, just det ja! Det blir så rörigt ibland, tack för infon! Ja, jag får se det på fredag kväll på play helt enkelt :)

2016-10-26 @ 18:53:54
Postat av: AnnaS

Jag fick lite incestvibbar när jag tänkte på Pete och Moira och nu förstår jag varför! Tack alla! Det är som sagt svårt att komma ihåg vem som är släkt med vem och varför!

Jag är ändå lite orolig att Moira ska bli intresserad av Pete. Cain kan inte vara lätt att leva ihop med.

Sen tycker jag att det var konstigt att hon lämnade Moses till Ross utan att diskutera det med Cain. Få se hur länge Ross har lust att leka pappa nu!

2016-10-26 @ 19:40:18
Postat av: Jackson

Passionerade Paddy?! Jag tycker inte heller att han är särskilt övertygande i den rollen.

2016-10-26 @ 20:03:22
Postat av: jag bara

Jag tänkte likadant ang passionerade Paddy. Kul namn. Kyssen mellan honom och honvadhonnuhetteigen, såg ut som första kyssen i tonåren, som hjälp hur ska jag göra, vad blöt man blir i ansiktet, hur länge ska man hålla på. Mycket teknik och mindre känsla.

2016-10-26 @ 21:40:14
Postat av: Liv

När Tess kom in på cafe´t och var sur på Paddy för att han inte hört av sig framkallade hon riktiga kaninkokerskevibbar, hur ska detta sluta? Håller med om Paddy, känns inte särskilt amorös eller trovärdig.

2016-10-26 @ 21:59:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0