Så mycket falskhet bor det här...

Inskrivet söndag 23/10 kl 22:27
 
Kerry berättar för Zak att Cain hotat Joanie. Zak övertalar Joanie till att stanna med honom för han är förälskad i henne.
 
Paddy fortsätter att träffa Tess. Han får en personlig mugg som han lägger i sin väska. Rhona hittar den och Paddy säger att den är från en klient. När han varit på bio med Tess säger han att han haft en paus i en konferens.
 
Polisen förhör Ross om skorna han köpt till Sarah i julklapp eftersom de liknar dem som blivit stulna på lagret som hade julfesten. När polisen märker Ross nervositet så frågar de honom om vad han gjorde när Robert blev skjuten. De återkommer och tar hans skor i en husrannsakan.
 
Eric säljer eller delar ut Vals gamla kläder och saker så de kommer till nytta.
 
Belle vill övningsköra men Lisa kan inte och Belle vill inte köra med Zak. Lisa är då beredd för familjens skull att förlåta Zak. Hon söker upp honom för att berätta det. Zak vill inte komma hem igen och när Lisa upptäcker att Joanie är med honom så får han en örfil. Lisa går gråtandes därifrån
 
Dingles har familjeråd och beslutar att utesluta Zak ur familjen.
 
Jimmy har sönder en jättedyr vas på Home Farm. Bernice försöker att anordna en nyårsfest men är ute i sista sekunden
 
Paddy kollar armband på nätet. Bernice ser det och skvallrar för Rhona som nu förväntar sig en extra fin julklapp från honom.
 
Ross blir arresterad för skottet mot Robert. När Robert får veta det frågar han Andy om det var Ross som sköt men Andy förnekar det. Debbie ger Ross alibi så han blir släppt tills rättegången. Ross lovar henne att han är oskyldig.
Andy och Ross försöker prata om ingripandet och om Roberts falska vittnesmål. Robert står en bit ifrån och ser dem prata.

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Har jag missat om Edna har försvunnit? Jag har inte sett nån bild på henne eller att nåt avsnitt tillägnats henne? Dom måste väl på nåt sätt berätta att hon är borta och varför?

2016-10-23 @ 22:51:54
Postat av: AnnaS

Med varför menar jag då att dom måste berätta varför Edna är borta, inte skådespelerskan som spelade Edna.

2016-10-23 @ 22:52:54
Postat av: Frk Höger

Edna har inte försvunnit från serien än men de visade ju en " till minne av..." härom dagen så skådespelaren har avlidit. De har antagligen lite inspelat kvar att visa eller så kommer hon bara att nämnas eftersom hon var sjuk innan hon dog.

2016-10-23 @ 23:05:36
Postat av: Maria M

Ednas sista scen har redan visats. Det var när hon fick en Walky talky av Sandy. Det var säkert deras sätt att få henne att fint glida ur serien för hon var säkert riktigt sjuk där och orkade nog inte medverka längre.

2016-10-24 @ 06:27:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0