Cheryl med en sko i munnen

Inskrivet kl 22:54
 
Eric jagar hunden Cheryl som har Vals sko i munnen. De kommer in på värdshuset där han råkar höra när Leyla, Tracy, Diane och Doug pratar goda minnen om Val och skålar för henne.
 
Aaron söker upp Paddy för att prata. Paddy som precis får sms från Tess skiner upp. Aaron packar ändå ihop sina saker för att bo hos Paddy ett tag.
 
Lisa kastar ut alla gäster. Hon är beredd att förlåta Zak när hon får veta att det bara var en kyss men när han ber om ursäkt för att han och Joanie har fått känslor för varann så blir hon besviken. Zak lämnar henne.
 
Belle erkänner för Joanie att det var hon som låg bakom översvämningen.
 
David firar jul med Sharmas för att vara nära sin dotter Han är besviken över att inte ha sin far i närheten.
Eric smyger runt utanför Sharma hus och ser dem fira jul. Han irrar sedan iväg till kyrkogården till Vals grav. Ashley kommer dit och säger åt Eric att ta tillvara på livet som han har och att han faktiskt har flera som älskar honom och det är det inte alla människor som har.
 
Cheryl nosar upp asken med ringen och springer med den till David.
 
Diane, Doug, Rodney, Marlon, Leyla, Tracey, Laurel och Ashley söker upp Eric för att försöka få honom att fira jul med dem. Han vägrar tills Diane börjar sjunga My way. Alla får komma in och det blir lite julglädje ändå. David kommer dit med ringen.
 
Polisen kommer tillbaka för att förhöra Aaron igen då barägaren som skulle ge honom och Gordon alibi haft tveksamma uppgifter.
 
Eric vill ta ordentligt farväl av Val så hela gänget går till graven där Eric får hålla ett tal. Rodney ber om ursäkt för att han föreslog att låsa in Val och Diane i spegellabyrinten.
 
Zak vill vara med Joanie och när de ses så talar han om det för henne. Hon vill tänka på saken men är glad. Joanie som fått bo hos Dan och Kerry får sedan besök av Cain som säger åt henne att avsluta förhållandet med Zak om hon vill behålla Kyle.
 
Joanie vågar inte ta chansen med Zak så hon nobbar honom när han kommer för att göra upp planer med henne.  Zak blir besviken.
 
Sam träffar sin far och övertalar honom att komma hem igen. Lisa inser ganska snabbt att Zak bara kommit tillbaka för att han fått nobben av Joanie.

Kommentarer
Postat av: Conny

Bra avsnitt idag, speciellt det första. Tyckte det var gripande att se Eric mjukna till sist och återförenas med David. Jane Cox gjorde ett bra jobb med att gestalta en bedragen kvinna. Cain och Brokeback Mountain var en rolig scen. Tyckte inte om Cain förr, men tycker att han har vuxit..dessutom gör Jeff Hordley som spelar honom ett riktigt bra jobb.

2016-10-20 @ 14:46:56
Postat av: jag bara

Håller med Conny i allt. Tycker också att Eric var stilig i helskägg och lite längre hår.

2016-10-20 @ 16:22:31
Postat av: Ylva

Det var lite "A Christmas Carol"-stämning när Eric smög omkring och tittade in i fönster och hamnade på kyrkogården och träffade Ashley och blev snäll. Och vad fint att jycken gav honom ringen tillbaka.

2016-10-20 @ 16:34:14
Postat av: jag bara

Nu hängde jag inte riktigt med. Gav Jycken ringen tillbaka? Var det inte David? Vad missade jag?

2016-10-20 @ 17:39:37
Postat av: Mosis

Hunden kom till David i butiken med ringen och sen gick David hem till Eric och lämnade den :)

2016-10-20 @ 19:00:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0