Tomatgelé

Inskrivet söndag 16/10 kl 23:20
 
Moses klarar sig trots att han hamnade med ansiktet ned i vattnet i några sekunder. Debbie är rasande på Emma och när Ross kommer hem och får höra vad som hänt så blir han så förbannad att han förbjuder Emma att vara nära Moses.
 
Diane berättar för Gordon om vad som hänt Chas den senaste tiden och hon ber honom att vänta med att kontakta Chas till efter nyår. Diane vill dock inte berätta om Chas kände den person som blev skjuten så Gordon kollar på nätet om vem det var. (Är det någon som vet om det är samma skådespelare som spelar Gordon som förut?)
 
Laurel får skilsmässopapprena och känner sig deppig. Nicola försöker muntra upp henne genom att styla om henne med en lånad klänning och lite smink, som test inför mötet på fabriken där Laurel ska hålla ett litet tal. Dessutom så får Nicola Ashley till att följa med Laurel som stöd på mötet, utan att Laurel får reda på det förrän hon ska gå.
 
Dan visar Kerry hur en ögonoperation går till, på ett dockhuvud med cocktailtomater som ögon som han skär i med en matkniv och sugrör. Kerry gillar inte uppvisningen så när hon kommer till läkaren är hon jättenervös och rymmer när hon får chansen.
 
James ber Emma hålla sig lugn när det gäller Moses och att hon ska be Debbie om ursäkt. När de kommer hem till Debbie upptäcker Emma att Moses andas konstigt. Hon konstaterar direkt att Moses kan ha vatten i lungorna. Ambulans tillkallas och Moses måste till sjukhus. Debbie är förtvivlad över det hon missat och Ross är förbannad på henne som nästan lät hans son dö.
 
Joanie får samtal från hotellet och det visar sig att hon inte får sångjobbet. Hon frågar dem om de har annat jobb hon kan få istället men det har de inte. Joanie säger till Zak att hon måste lämna tillbaka klänningen och att hon måste hitta annat boende men han protesterar.
 
David fortsätter att jaga efter Vals ring. Han kollar på nätet bland annonser. Gabby och Lachlan hör honom men när Gabby blir orolig så säger Lachlan att det är lugnt.
 
Dan lovar Kerry att vara med på operationen när hon får en ny tid ganska snart. Han håller henne i handen ändå tills läkaren får veta att han utbildar sig till sjukvårdare får då får även Dan se på en skärm om vad som händer och då svimmar han.
 
Diane anlitar en mäklare som kommer till puben. Givetvis skapar de oro hos Victoria som inte vetat om något och hon berättar för Robert. Robert går då igenom bokföringen på skrotupplaget för att se om han kan belåna företaget för att få ut pengar då han vill köpa Dianes del av puben. Aaron blir rasande och lovar att göra allt för att stoppa honom medan Diane säger att hon inte ens bestämt sig för att sälja utan hon bara vill veta vad puben är värd.
 
Carly får smaka massa drinkar som Doug exprimenterar fram på puben. När hon kommer till Davids butik är hon något onykter och de kommer varann väldigt nära men innan de händer något så blir de avbrytna av en kund som vill handla.
 
Debbie ber Emma om ursäkt och lovar att hon får träffa Moses så mycket hon vill.
 
Laurel blir förvånad när Ashley är den som följer med henne på försäljarmötet. Hon håller talet för alla och efteråt blir det mingel där hon mest håller sig till Ashley. En av kunderna är en man som hon träffat under ett fyllerus i stan förut och han känner igen henne. Mannen blir framfusig och vill umgås med henne, han vill att de går därifrån tillsammas.  När Ashley ser det och att Laurel inte alls är intresserad av mannen så tänder det till. Ashley slår till mannen och säger åt honom att låta bli hans fru.
 
När Laurel och Ashley blir ensamma efteråt så frågar hon honom om det han sagt. Ashley ber om ursäkt för att han kallat henne fru i stridens hetta men Laurel svarar att hon tyckte om det. Hon erkänner att hon fått känslor för honom igen och de är nära att kyssa varann. Ashley drar sig undan och blir tvungen att erkänna att han är väldigt sjuk.
 

Kommentarer
Postat av: Peter%25252520H

Kerry är som ett barn. En trulig fjortis i tonårskläder från åttiotalet.

2016-10-14 @ 11:59:02
Postat av: jag%20bara

Har blivit fullständigt förälskad i lille Moses, vilken ljuvlig liten krabat. Idel ett stort tandlöst leende, han ser så glad ut hela tiden.

2016-10-14 @ 12:30:26
Postat av: Ylva

Kerry och Dan passar ihop tycker jag. Det var inte särskilt svårt att räkna ut att Dan skulle svimma under operationen.

Emma kommer undan med det mesta p.g.a. att hon är sjukvårdsutbildad:(

2016-10-14 @ 14:46:53
Postat av: Anonym

Jag håller med helt otroligt vad denna människa (Emma) är falsk, jag hoppas att man snart ser/förstår detta, helt plötsligt är Debbie en dålig mamma och det skall Ross säga, man slutar aldrig att förvåna sig vad gäller hmtg ?!

2016-10-14 @ 15:29:54
Postat av: linda

Emma kommer undan ännu en gång , Fy vad jag ogillar denna person, Ross ännu en typ. Hoppas allt bra för Megan,, saknar Alicia,vill ha tillbaka henne i serien?? Håller med ovanstående om LIlla Moses lenedet ger allt.

2016-10-16 @ 18:46:02
Postat av: Viola

Nej, det är inte samma "Gordon" som förut.

2016-10-16 @ 23:53:48
Postat av: ELIZA

Moses hade ju inte hamnat under vattnet, om Debbie inte satt flickan att passa honom, om inte Emma kommit in i huset och gormat.....Alltså är det Emmas fel alltihop!!!!!!!!!!!!!! Och då får Debbie skulden?????????????????? Jag är åxå kär i ungen!! Var tvungen att backa här en dag, bara för att se hans härliga ansikts uttryck!!!

2016-10-17 @ 14:18:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0