Så roar vi oss med lite mer elände

Inskrivet kl 17:29
 
Gennies minneslekplats invigs av Brenda.
 
Ross frågar Emma om hon kan passa Moses men hon säger nej.
 
Jai möter Megan på kaféet och han säger att han vill finnas där för barnet. Hon vill inte ha en opålitlig knarkare i hennes barns liv.
 
Zak erbjuder Joanie skjuts till stan så hon kan shoppa kläder till uppträdandet. Han hittar en klänning som passar henne men den är för dyr. Zak köper då klänningen till henne.
 
Pete erkänner sig skyldig i de inledande förhören så nu väntar de på domen.
 
Jai bönar och ber om att få tillbaka jobbet på fabriken. Nikhil går med på det. Jai får börja ute på fabriksgolvet med att packa godis.
 
Pete säger till Debbie att Ross låtsas bara vara den perfekta familjefadern och att hon bör fråga honom om det. Debbie konfronterar Ross som erkänner och tycker att hans mamma som är farmor till Moses borde få träffa honom.  Det gör inte Debbie då hon inte kan lita på Emma.
 
Joanie sjunger på välgörenhetskvällen i församlingslokalen. Efteråt går hon ut för att ta luft. Zak följer efter och när hon tackar honom för allt stöd så slutar det med en kyss.
 
Emma söker upp Charity i fängelset för att försöka få vårdnaden om Moses. Charity säger givetvis nej och när Emma lämnar fängelset så ringer Charity till Debbie för att berätta vad som hänt.
 
Diane och Doug kommer till sjukhuset. När Doug går iväg så pratar Diane med Gordon som också är där. Hon berättar att hon tänker sälja sin del av puben.
 
Zak undviker Joanie men det är inte lätt. Hon söker då ett annat jobb för att vara borta mer på kvällarna och hon får jobb som sångerska på ett hotell i stan.
 
Emma står och skriker på Debbie utanför hennes hus. Hon lyckas ta sig in och stormar in i badrummet där Debbie badar Moses. Sarah får passa babyn medan Debbie föser ut Emma. Plötsligt skriker Sarah till...
 

Kommentarer
Postat av: Liv

Fasen Zac!! Vad gör du gubblurk? och med pengar som skulle varit till Belles försäkring och aldrig har väl Lisa fått sig en klänning nån gång, usch och fy. Älskar Charitys spel mot Emma i fängelset :) Vad har Chas gamla man för uppgift i serien ska han köpa sig in i Puben eller?

2016-10-13 @ 22:19:55
Postat av: jackson

Charitys iskalla föreställning i fängelset mot den falska Emma var så bra!

2016-10-14 @ 09:03:39
Postat av: Peter%252520H

Hon sjöng riktigt bra, Joanie, eller Denis Black som hon egentligen heter.

2016-10-14 @ 11:26:32
Postat av: Ylva

Jag håller med! Charity var skoningslös mot Emma:)

2016-10-14 @ 11:36:56
Postat av: Anonym

Det är tur att någon kan säga ifrån till Emma , hon kan ställa till fruktansvärda saker. I den här serien skiljer man sig, hittar tillbaka, skiljer sig, snart har väl alla varit ihop, med varandra. Jag tror jag avvaktar till sista avsnittet för att se vilka som lever och vem som är ihop med vem 😜

2016-10-14 @ 13:32:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0