Vegan för att retas

Inskrivet kl 14:03
 
Diane vill inte ha något ståhej när hon åker till sjukhuset så Doug får inte följa med. På sjukhuset möter hon Gordon, Chas ex-man. Han är också cancersjuk men vill inte att Diane talar om för Aaron och Chas att de träffat varann.
 
Ashely bestämmer sig för att göra slut med Harriet för att hon inte ska känna sig tvingad att ta hand om honom.
 
Lisa får Joanie att gå tidigare från fabriken trots att Nikhil sagt nej.
 
Ross låter Emma åka iväg med Moses till stan för att träffa jultomten, bara ingen ser dem.
 
Harriet frågar Leyla om bröllop. För att överraska Ashley friar hon till honom under en gudstjänst. Ashley blir förvånad men tackar ja. De firar sedan på puben. Ashley går ut för att tänka och Harriet följer efter honom.  Han gör slut med henne genom att säga att han inte älskar henne längre.
 
Pete kommer hem och upptäcker att Emma träffar Moses i smyg. Han blir besviken över att hon går bakom ryggen på James.
 
Lisa vill att Joanie sjunger på ett uppträdand i kyrkan. Zak hör henne öva på "I only wanna be with you"  i församlingslokalen men när hon avbryter allt så försöker han övertala henne till att fortsätta. Joanie får bråttom därifrån.
 
Diane besöker Chas på sjukhuset och de blir vänner igen. Hon tackar Chas för att ha räddat livet på henne. Diane säger inget om Gordon.
 
Ashley går på utflykt med sina barn och pratar med dem om att även om han inte alltid finns där för dem så älskar han dem, att de alltid ska komma ihåg det. Gabby erkänner att hon bara är vegan för att reta sin mamma.
 
Nicola får Laurel till att erkänna sina känslor för Ashley.
 
Diane bestämmer sig för att sälja sin halva av puben för att kunna njuta av resten av livet tillsammans med Doug.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Inte så mycket elände idag. Hoppas att serien kommer att fortsätta i den stilen. Stackars Harriet som blev dumpad av Ashley. Han var dock schysst och svarade ja när hon friade för att inte göra bort henne inför hela församlingen och gjorde slut när de var ensamma.

2016-10-12 @ 14:12:31
Postat av: Ylva

När Lisa för en gångs skull verkar glad och lycklig lurar problemen runt hörnet? Tänker på Zak och Joanie. Så är det nästan alltid i byn. Rhona är drogfri sedan länge och vill adoptera = Paddy vänstrar. Harriet friar = Ashley håller sin sjukdom hemlig och gör slut.

Jag tycker Doug är trist:)

2016-10-12 @ 14:20:07
Postat av: Stina

Rörande och rolig scen med Ashley och hans barn. Hoppas att Ashley inte kommer att försvinna ur serien, han har alltid varit en av mina favoriter. En snäll och god människa. Blir också orolig att Diana skall försvinna hon hör till serien mycket kretsar omkring henne

2016-10-12 @ 14:50:03
Postat av: jag bara

Doug är trist, men Paddy då? Finns det någon som är tristare och totalt charmbefriad som han

2016-10-12 @ 19:52:44
Postat av: jackson

Yes, och ändå har Paddy två damer som förefaller vara upp över öronen förtjusta i honom. Så även Ashley.

Doug är väl ändå litet i gnälligaste laget för Diane, eller?

2016-10-12 @ 21:15:48
Postat av: Conny

Roligt hur åsikter skiljer sig åt. Hade gärna svingat några bägare med Paddy. Har alltid gillat den karaktären. Någon tristare och mer charmbefriad? Vad sägs om Dan och Pete? Pete är en lustigkurre...:D

2016-10-13 @ 11:41:37
Postat av: jag bara

Tyckte om Paddy när han var gift men Mandy. Men sedan har det bara gått utför i rask takt. Han har bara blivit gnälligare och gnälligare. Dan är väl charmig, Pete är ganska ointressant.

2016-10-14 @ 04:04:32
Postat av: linda

Håller med. Så urtråkad person!!!!

2016-10-17 @ 22:36:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0