Begravning och gentjänster

Inskrivet kl 22:22
 
Bob har dåligt samvete över att Jimmy fått ekonomiska problem och eventuellt måste sälja huset för att rädda företaget. Han lägger ned en hög med sedlar i en låda med leksaker som Jimmy tänkt sälja. När Bob låtsas hitta pengarna tror Jimmy att de är Debbies eftersom leksakslådan kommer ifrån henne från början. Han lämnar tillbaka pengarna till Pete trots att Bob försöker stoppa honom. När Jimmy gått berättar Bob sanningen för Pete, om att Carly varit med på rånet och därför vill han betala tillbaka till Jimmy.
 
Pete går hem till Debbie och berättar om att Ross varit inblandad i lastbilsrånet tillsammans med Carly. Debbie söker upp Ross för hon är förbannad för att han ljugit för henne. Ross nekar först men erkänner sedan. Han vill fortfarande ha henne och lovar att nu finns det inga fler hemligheter.
 
Ross söker upp Charity i fängelset. Han vill få henne till att lova att aldrig säga till någon att han är pappa till Moses. Charity lovar att hålla tyst om han hjälper henne med en enda sak.
 
Laurel får sällskap till begravningen av Marlon och Ashley. Diane följer också med för att stötta Doug. Caroline, Laurels syster, frågar högt att varför Doug inte sagt att Laurel är gravid eftersom hon inte dricker något just nu. Laurel tystnar och Doug försöker rädda henne men hon svarar att hon är alkoholist och har precis separerat från sin man så hon är inte gravid.
 
Doug har svårt att förstå att Hilary är död. Han stör sig även på att Hilarys nya vän Alberto är med på begravningen och förklarar hur mycket hon betydde för honom.
 
Paddy skyndar sig att ta ett jobb på Home Farm när Chrissie ringer så inte Rhona åker dit. Chrissie bjuder sedan in både Paddy och Rhona på lunch dagen efter. Robert får veta det och säger åt Paddy att avboka lunchen.
 
Ross lyckas övertala Debbie till att vänta med att rymma ihop så som hon vill. Han söker jobb på gården och får jobba där även om Pete inte vill det. Det visar sig att Ross ska göra allt för att separera på Cain och Moira tills Charity kommer ut från fängelset.
 
Marlon och Laurel inser att deras äktenskap är över.

Kommentarer
Postat av: Peter H

Då var det slut mellan Marlon och Laurel. Frågan är om någon av dem försvinner ur serien. Brukar inte gilla Mark Charnocks skådespeleri så mycket, men här var han lite mer nedtonad än vanligt, och gjorde det riktigt bra.

2016-05-09 @ 17:32:41
Postat av: Anders

Ja Mark/Marlon var ovanligt stabil idag rent skådespelarmässigt, men någon Oscar kommer han aldrig att vinna! Har karln något annat ansiktsuttryck än ständigt flåsande, sorgset och överspänt? Han ser konstant förstoppad ut! Ge karln litet Microlax för h-e hahaha!

Bellamy/Laurel briljerade som vanligt när det gäller skådespeleri. Hon såg ledsen ut på riktigt! Hon är en riktigt bra skådis, även fast Laurel inte hör till mina favoritkaraktärer i serien.

Dagens pris för överspeleri gick till Doug. Maken till överspel får man leta efter! Den där italienaren var rätt kass han med (Fick litet "Pang i bygget-Manuel" känsla när jag såg honom), men Dougs krokodiltårar kändes lika äkta som drottning Silvias rynkfria ansikte!!

Stjärnorna idag var Ross, Debbie, April och Robert. Bra skådespeleri från dem som vanligt!

2016-05-10 @ 05:52:40
Postat av: Anonym

Då var vi där igen, hur många går åt den här gången, upprepande, samma som tidigare, det kunde man ju ha räknat ut.

2016-05-10 @ 13:13:36
Postat av: Conny

Slutscenen mellan Marlon och Laurel var välspelad och gripande. Tror många känner igen sig i situationen, den där känslan av att båda inser att det är slut, på riktigt.

2016-05-10 @ 17:52:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0