...så lite mer elände...

Inskrivet lördag 7/5 kl 19:17
 
Ross tackar ja till att bli Petes marskalk. Han säger sedan till Debbie att hon måste bestämma sig snart för vem av dem hon vill ha för det blir inte lättare ju mer de planerar bröllopet.
 
Carly har stuckit och lämnat ett brev till Bob efter sig där hon förklarar att han har det bättre utan henne.
 
Emma vill ordna en skilsmässofest och bjuder James. Han blir förvånad och tycker väl att han inte borde vara med. Emma säger då att hon gått vidare eftersom hon dejtar en läkare nu för tiden. När James möter Jermaine så visar det sig att han inte är så intresserad av Emma utan tänkt göra slut med henne eftersom hon är så intensiv.
 
James berättar för Emma om Jermaines planer så hon blir så förbannad att hon river runt på Jermaines kontor. Hon pratar med James igen och får veta att hon är rätt intensiv, så berättar han att han vet vad hon gjort mot Chas. Emma lugnar ned sig och städar upp på Jermaines kontor.
 
Debbie sitter hemma och planerar bröllopet när Chas kommer och hälsar på. När Chas får veta att Debbie är stressad och orolig så säger hon att det enda som räknas är äktenskapet efter bröllopet, att du får vara med den mannen du älskar.
 
Moira kommer över til Debbie efter att Chas gått. Hon talar om att hon sett Debbie och Ross hångla i verkstan. Debbie är avig och säger att Moira gjort samma sak en gång i tiden men sedan berättar hon om sin situation och att hon har så svårt att släppa Ross. Moira säger åt Debbie att välja en av dem senast idag annars kommer hon att berätta för Cain.
 
Val får reda på att Carly stuckit så hon tycker det är perfekt för då kan de skylla allt på henne. Bob vill inte gå med på det utan han vill säga som det är. Han försöker övertala Brenda till att ta tillbaka honom och han kommer att kämpa för att hon ska ändra sig.
 
Laurel får veta att hennes prover hon tagit är negativa. Hon är glad och vill fira med Marlon men han skyller på att han måste arbeta. Laurel blir besviken  och går hem från puben men Marlon kommer efter och de äter en middag ihop. Han erkänner sedan att han har svårt att bortse från hennes otrohet. Laurel får samtal från sin pappa som hon ignorerar men tillslut svarar Marlon. Han räcker luren till Laurel som får veta att hennes mamma har dött.
(Hade de brist på händelser så de var tvungna att hitta på lite nytt elände...)
 
Ross lyckas övertala Chas att låta honom gå med Moses hem till Debbie. När han kommer fram vill han prata med henne men Pete kommer ut och börjar skälla för att Ross är med Moses. Debbie försvarar Ross och när Pete går in så säger Ross att de måste ses.
 
Debbie kommer till verkstan där Ross väntar. Hon berättar att Moira sett dem och bett henne välja. Debbie säger att hon väljer Ross om han lovar att sluta med alla dumheter och blir skötsam. Hon vill få någon dag på sig att göra slut med Pete innan de sedan visar sin kärlek för andra.

Kommentarer
Postat av: Nyfiken Kvinna

Satmaran Emma är ju helt crazy. Hon är verkligen byns idiot.

Debbie var modig som valde Ross. Hoppas Pete hittar nån bättre än Debbie för det är han värd.

Val Bob Brenda Carly historien är jag less på nu, hoppas dom reder ut alla saker tillslut.

2016-05-07 @ 10:32:40
Postat av: Nyfiken Kvinna

Trevlig Helg!

2016-05-07 @ 10:37:55
Postat av: ELIZA

Det var så mycket, så jag ids inte skriva nåt...

2016-05-07 @ 16:50:39
Postat av: Julia

Nu händer det mycket i byn..

Är tveksam till om Debbie verkligen kommer att lämna Pete. Emma, vilken onödig karaktär, gör inget annat än stör mig på henne. Det sorgliga är dock att jag vet att där har varit ett flertal karaktärer (Kerry t.ex) som jag stört mig på i början men som de sedan fått en att gilla. Så kanske gillar jag Emma till slut också, just nu känns det dock väldigt långt borta. Även jag är trött på hela Carly historien, hoppas hon kommer tillbaka och rättar till sig dock. Trots att hon är en odräglig typ så är där något jag gillar med henne.

En liten rättelse till inlägget är att Debbie säger till Ross att hon ska göra slut med Pete dagen efter men att de ska vänta med att berätta att de är ett par utan låta det gå ett tag och få det att se ut som att de träffats efter hon och Pete gjort slut.

2016-05-08 @ 11:14:18
Postat av: Anonym

Det måste ju bli ett slut snart för det blir väl ingen kvar i byn efter med allt trubbel alla är berörda på något sätt ?!

2016-05-09 @ 20:24:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0