Elände och lite till elände

Inskrivet kl 18:22
 
Ross kommer över med pengar till Carly efter rånet. Hon är besviken på honom dels för att han bara lämnade chauffören som kunde ha dött och dels för att han dumpat henne men hon tar ändå mot pengarna och lämnar dem till Bob. Hon vill dock inte tala om för sin far varifrån pengarna kommer.
 
Polisen kommer hem till Jimmy för att meddela honom om rånet. Då får han veta att chauffören var i landet illegalt så nu kan han åka dit för att ha anställt en chaufför utan arbetstillstånd. Han pratar med Rakesh som säger att har han tur kommer han bara få böter. Jimmy måste dock avskeda Tracy eftersom det var hon som varit ansvarig och för att han inte har råd att ha henne kvar. Han får veta att försäkringen inte kommer att täcka upp rånet då chauffören inte hade arbetstillstånd.
 
Lawrence går igenom alla ansökningar till hans stipendium för nya småföretagare. Han är inte speciellt nöjd med någon som ansökt så han söker upp Aaron och ber honom söka för han har goda chanser att vinna men måste skynda på eftersom vinnaren ska presenteras på puben samma dag. Aaron får sedan ta emot en prischeck på 5000£. Robert blev något förvånad.
 
Bob får höra om rånet och inser att Carly fått pengarna därifrån. Han söker upp henne och får då reda på vad som hänt. Han blir så förskräckt över hur allt bara blir värre och värre så han går till puben för att lugna ned sig men Diane ser på en gång att något hänt. Bob berättar det mesta för henne och hon råder honom att vara ärlig mot Brenda.
 
Brenda ska ta det första spadtaget i byggandet av Gennies minnespark. Hon håller ett litet tal men precis då kommer Bob och drar iväg med henne. De går till kaféet där han berättar nästan hela sanningen, förutom om rånet. Brenda blir både ledsen och besviken. Precis då kommer Eric, Val och Carly in på kaféet. Brenda skäller ut Carly och sedan Val. Eric förstår ingenting och Val försöker skylla ifrån sig. Brenda ger henne en örfil och rusar ut. Bob springer efter men hittar henne inte. Brenda ringer polisen och anmäler dem för bedrägeri.
 
James vill att Pete gör Ross till delaktig i bröllopsförberedelserna så han frågar Pete om inte Finn och Ross kan dela på bestmansysslorna. Pete vill inte det men går med på att han ska fråga Ross om han vill bli marskalk. Innan han frågar Ross så frågar han även  Andy som tackar ja.
 
Bob och Val blir arresterade av polisen och åker in på förhör. Eric är besviken på sin fru men tar henne tillbaka med ursäkten att hon är ju bara Val. Brenda däremot vill inte ha med Bob att göra, hon hoppas på att han och de andra åker in i fängelse. Brenda söker upp Carly och skäller ut henne igen. När Brenda går därifrån så kommer polisen. Carly låtsas vara Vanessa så hon klarar sig från förhör.
 
Debbie får höra om rånet mot Jimmy och att Ross betalat till Charlie. Hon konfronterar Ross angående rånet men han nekar. Hon påpekar att rånet kan skada åkeriet och därmed hennes mamma och Noah och Moses. Hon säger att det kanske gör att de får reda på vem som är Moses far. Ross stelnar till och blir orolig men skyller på att han tänkte sexiga tankar om Debbie. De står i verkstan och kommer varann nära så de börjar kyssas.
Moira som kommer för att lämna Moses till Debbie ser deras kyss. Hon vänder om utan att gå in...
 
 
 
Det är inte så kul när man vet att mer elände antagligen kommer eftersom folk är otrogna och håller på med massa skit, vilket lär komma fram  =(
 

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Har inte sett dagens avsnitt (torsdag)..Om jag vore Paddy skulle jag träffa Robert igen, spela in, få honom att säga det han sa igår...Gå till polisen, och hoppas på livstid för äcklet...Vill inte ens skriva människan....Åååååh, vem tror han att han är....Maffia bossen a´la Emmerdale...? Jag har ALDRIG haft sån avsky mot någon i serien....Och kork hjärnan han är gift med....Herregud........Blir så upprörd så det blir för många punkter....................Brukar hålla mej till 3...Och att stå och hota både fru och oskyldiga barn...Fyyyyy ,så lågt....Nå, då så, över till nästa ohängda, Carly...Vaaad håller hon på med...Bob ska berätta för Brenda vad han håller på med...Låna, om nödvändigt, sätta igång butiken, och sparka dottern, där hon hör hemma, i rännstenen.....Äsch då, blev många prickar där också...Och jo , jag vet att vi ser en såpa...(Många nya här, skrev en sommar när Aaron satt i fängelse, att måtte det bli en sval sommar, när han sitter där i cellen)...( Jag skämtade...)...Blev påmind av NÅGON ... att vi ser en såpa, det är på LÅTSAS...Jo, Tack, jag vet...Resten av gänget då, Ross och Debbie, hur ska hon lösa det där...Ska gifta sej snart med Pete...Vad händer om (och när) han får veta...Och Vanessa med Kirin, vad händer när han får veta om DNA...Är väl bara en tidsfråga...Tycker det är lika bra att Rakesh berättar...Varför ska Kirin undanhållas det...? Och orättvist mot Adam dessutom...That´s it...Over and out...

2016-05-05 @ 14:33:30
Postat av: Anders

För mycket elände för att jag skall orka kommentera det, så jag fokuserar istället på något litet trevligare, och det är vad fin Dianne var i håret!

2016-05-06 @ 06:30:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0