Hot och våld och lögner

Inskrivet torsdag 5/5 kl 09:16
 
Lawrence har fått höra om Paddys olycka på gården. Han vill åka och hälsa på Paddy på sjukhuset eftersom han har dåligt samvete för att det var de som gett jordbruksmaskinen till Bartons, dessutom vill han veta om Paddy tänker stämma dem. Robert får veta att Lawrence ska till sjukhuset så han lyckas övertala honom att få åka istället.
 
Robert besöker Paddy och får veta att Paddy låter Moira bestämma om Home Farm ska stämmas. Robert råkar säga att det är tur att Paddy inte var helt övertäckt så Andy kunde se honom i gropen, nästa gång kanske det inte går så bra. Då inser Paddy att det är Robert som är skyldig. Robert försvarar sig med att det finns ingen som såg att han var där. När Robert är på väg ifrån sjukhuset möter han Rhona som har problem med att Leo inte vill gå ifrån ett lekrum på sjukhuset. Robert erbjuder sig att passa Leo medan Rhona besöker sin man.
 
Paddy får veta att Leo är med Robert och då får han bråttom att leta rätt på dem. Robert säger att det är väl bra med vänner som kan ställa upp för varann. Sedan viskar han till Paddy att nästa gång kanske inte han råkar illa ut utan hans familj... Det gör att när Paddy kommer hem får han bråttom att se till att Rhona åker tillbaka till kursen hon varit på, tillsammans med Leo.
 
Chrissie har fortfarande svårt att släppa det anonyma brevet. Hon är övertygad om att Robert håller på med något fuffens även om han nekar och blir förbannad när hon säger något.
 
Vanessa möter Kirin när hon är på väg att lämna tillbaka pengarna. Han ser kuvertet och Rakesh namn på det. Hon berättar då att det var hans far som lämnat pengarna till henne. Kirin blir förbannad och går hem och packar ihop sina saker. När Rakesh och Priya frågar var han ska bo svarar han hos Vanessa. Rakesh vill fortfarande inte säga sanningen.
 
Kirin går hem till Vanessa och berättar att han sagt att han flyttat in hos henne. Hon blir hoppfull och vill  att de blir ihop igen men även om Kirin älskar henne så kan han inte bara glömma. Han söker upp Eric och frågar om han får hyra huset som står tomt för tillfället. Eric tvekar eftersom han tänkt hyra ut det till turister men när Kirin erbjuder betala marknadsmässig hyra och sex månader i förskott så ändrar han sig.
 
Rodney tittar på porrfilmen med Tracy hemma hos Jimmy när ingen är hemma. Bernice kommer dit för att hämta något och upptäcker vad hennes far gör. Det slutar med att båda tittar på filmen. Senare kommer Jimmy och Tracy hem. Hon har hjälpt honom att ordna en chaufför då Rodney inte vill jobba hos Jimmy längre eftersom han anser att Jimmy är för lojal mot Tracy istället för familjen. Jimmy bjuder Tracy på lunch och när hon ska titta på tv upptäcker hon att någon tittat på hennes film. Hon blir ledsen och besviken och rusar därifrån.
 
Tracy kommer tillbaka till Jimmy och får veta att det inte var han som tittat på filmen utan Rodney. När hon visar sina tricks för att kunna gråta på beställning blir Jimmy något förvånad.  Han berömmer henne ändå och säger hur bra hon är på allt. Tracy pussar honom på munnen men då backar Jimmy. Hon får bråttom att gå därifrån.
 
Debbie och Pete kommer hem från minisemestern. När de pratar om bröllopet på puben får Ross nog och går därifrån. Debbie hittar honom på verkstan och säger åt honom att ta det lugnt, de hade ju bestämt att inte blanda in några känslor i deras förhållande. Ross erkänner att han inte kan släppa sina känslor för henne så han kommer göra slut med Carly eftersom hon förtjänar något bättre. Debbie säger åt honom att inte dumpa Carly.
 
Ross sms:ar Debbie och vill ses. De träffas en bit utanför byn. De myser i bilen men Debbie säger att hon kommer aldrig lämna Pete.
 
Bob säljer bilen för att få ihop pengar till att betala första betalningen på lånet som Carly fått. Han säger till Brenda att bilen är på verkstan. Carly märker av sin fars oro över pengarna och hon blir orolig för hans hälsa så hon ber Ross hjälpa henne så hon kan få ihop pengar på något sätt. Hon är desperat och går med på vad som helst.
 
Ross har fått höra om åkeriets leverans av tv-apparater och den vikarierande chauffören. Han får Carly till att hjälpa honom även om hon inte riktigt vet med vad. Hon får låtsas ha motorstopp så chauffören stannar för att hjälpa henne. Ross slår ned mannen med ett basebollträ. Carly blir skräckslagen och Ross försöker få henne att åka därifrån. Han tar lastbilen och drar iväg. Carly stannar kvar och ringer efter ambulans. När Carly träffar Ross igen skäller hon ut honom för att han varit så våldsam och hjärtlös.

Kommentarer
Postat av: jackson

Nu är det verkligen laddat på diverse fronter!

2016-05-04 @ 13:02:12
Postat av: Anonym

Det måste ju hända något radikalt snart. Trött på alla intriger i denna by. Händelserna går från den ena familjen till den andra. Robert måste ju snart åka dit, Peter måste få reda på Debbis, hemlighet om relationen med Ross och alla andra problem ?!

2016-05-04 @ 14:29:29
Postat av: Peter H

Jäpp Anonym.Men då dyker det upp andra intriger.Det är så det går till i denna TV_serie.

2016-05-04 @ 20:49:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0