Ketchupdrama

Inskrivet kl 23:03
 
Kirin märker att Vanessa mår dåligt så han tar med sig henne till kaféet för prata. Han får då veta att hon fått brev från sin pappa och ett besökstillstånd då han sitter i fängelse. Hon tror att det är han som skickat henne pengarna anonymt. Kirin lovar att ställa upp för henne och göra henne sällskap när hon är redo för att träffa sin far.
 
Rakesh får veta att Kirin varit med Vanessa istället för att gå på intervju för en praktikplats, igen. När han får höra att Vanessa tror att pengarna kommer från hennes far söker han upp henne och berättar en del av sanningen. Han erkänner att det är han som gett henne pengarna för att skydda Kirin. Vanessa blir förbannad och säger att han ska få tillbaka pengarna.
 
Carly behöver mer pengar för att betala byggarna som lagar träbjälkarna som är ruttna i butiken (Har träet verkligen blivit så dåligt under den korta tid hon ägt affären, borde det inte märkts i en besiktning innan försäljningen?) När Bob får veta att byggarna inte lagar något innan de fått betalt för materiel så blir han orolig för sina investerade pengar. Inte blir hans oro mindre när Brenda shoppat loss och köpt massa skor och kläder för pengar som de inte har.
 
Rodney kommer hem från Amsterdam och med sig har han en porrfilm där Tracy medverkar. Han visar det för Jimmy som blir orolig för om Nicola skulle få reda på det. Jimmy vill inget säga medan Rodney tycker att Nicola bör få reda på vad Tracy varit med i.
 
Ross försöker flirta in sig hos Carly igen men hon är rätt besviken på honom. Han kommer hem till henne när hon passar April och när April vill att han stannar kvar på middag så går Carly med på det när hon ser Aprils glädje och för att Ross säger att han varit korkad som sumpat sitt livs chans med henne.
 
Kerry passar Kyle men när hon pratar med Dan som är på väg till universitetet så försvinner barnet. Hon blir orolig och börjar leta. Joanie har hittat Kyle när han var på väg ned till ån, nu leker de i parken. Joanie vill inte låta Kerry passa Kyle eftersom hon inte håller koll på barnet och dessutom ljuger när hon inte kan erkänna vad som hänt. Kerry blir besviken och går till puben och super sig full. Hon blir väldigt full och råkar stänka ketchup på sin kind. Det gör att hon skrapar ketchup med sin pommes frittes från kinden.
 
Chrissie visar Robert brevet hon fått. Han nekar givetvis och tycker hon är fånig som tror på ett sådant skämt.
 
Aaron får veta om det anonyma brevet så han söker upp Paddy och säger åt honom att inte lägga sig i hans liv. Robert ser dem och när han får tillfälle så söker han också upp Paddy och varnar honom för att skvallra för Chrissie. Paddy låter sig inte skrämmas utan säger att han ska prata med henne efter att han varit på Bartons gård och hjälpt Andy med ett djur.
 
Lawrence är så imponerad av Robert så han gör Robert till chef för Home Farm och ska skriva in honom i testamentet.
 
Paddy har hjälpt Andy med att ta upp ett lamm som ramlat ned i en stor grop för sädeslag. Tyvärr så ramlar Paddy ned där igen när Andy gått och stegen som är rutten går sönder så Paddy slår sig och gör illa benet. Han ropar på Andy som inget hör då han håller på med en motorsåg.
 
Robert kommer till gården och hör Paddys rop på hjälp. Han visar sig inte men sätter igång en maskin som skickar ned massa korn i gropen. Paddy skriker på hjälp men Robert bryr sig inte. Robert går iväg men verkar ångra sig och går tillbaka. Paddy är nästan helt täckt med korn så Robert stänger av och rusar iväg, precis innan Andy kommer dit och  ser vad som hänt. Andy ringer efter ambulans och sedan till puben för att meddela Chas och Aaron om vad som hänt.
 
Paddy klarar sig så Aaron och de andra är lättade. Marlon har också kommit dit då han och Paddy egentligen skulle ha gått ut och festat tillsammans. Paddy säger till Marlon att han tycker det är konstigt att maskinen gick igång av sig själv, tänk om det inte var någon olycka utan om någon startat den medvetet...
 

Kommentarer
Postat av: anonym

Alltså kan ingen komma åt den hemska Robert....Alla som kommer på han med att vara otrogen ska han ju skada!!! Måtte han bli påkommen av Chrissie så att hon oxå förstår att han är en hemsk människa!!

2016-05-03 @ 13:58:14
Postat av: Anonym

När vaknar man upp i denna by.
Har aldrig varit med om att man kan ta död än den ena eller ande utan att någon att fattar misstankar. Polisen måste vara blåsta 😡

2016-05-03 @ 14:23:01
Postat av: Nyfiken Kvinna

Usch vad grym Robert var idag, har han inte lärt sig nåt sen Katie dog, har han inget samvete alls den mannen?
Synd om offeren och synd om Chrissie som går helt ovetande vad Robert gör bakom ryggen på henne.

2016-05-03 @ 16:12:30
Postat av: Nina

Scenen med Kerry och ketchupen i ansiktet var klockren. Gillar henne skarpt!:D

2016-05-03 @ 16:24:25
Postat av: Anonym

Robert är mycket osympatisk men av någon anledning retar jag mig ännu mer på Carly. Hon är arrogant, oärlig, utnyttjar alla hon kan soeciellt Bob. Kan ingen plocka bort henne ur serien. Hon så osympatisk. Stackars Paddy, tyr att han blev räddad. Vet inte om jag missförstod men hade Robert tänkt rädda Paddy i sista stund?

2016-05-03 @ 17:50:02
Postat av: Stina

Sorry det var jag Stina som blev anonym

2016-05-03 @ 17:50:53
Postat av: ELIZA

Lawrence ska skriva in Robert i testamentet...Oooops!! Akta dej, Lawrence, så du inte råkar dö i förtid, nu då....Robert, var det verkligen ingen som såg honom på gården??? Och dessutom, hur långt är det till farmen från puben?? Körde han bil, full? Eller gick han??.. Dumma frågor, förresten. Det är ju en helt orimlig såpa vi ser nu....

2016-05-04 @ 06:48:18
Postat av: jackson

Det såg ut som han körde bil, tycker jag.

2016-05-04 @ 07:40:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0