Ett anonymt brev

Inskrivet tisdag 3/5 kl 06:05
 
Robert hjälper Andy på gården men även Aaron är där för att hjälpa till. Aaron säger först inte till Chas att han jobbar ihop med Robert så när hon får veta det pratar hon med Paddy om sin oro över att Aaron tillbringar massa tid ihop med Robert. Paddy ser då till att han kan åka till gården för att vaccinera djur för att hålla koll på Aaron men det hjälper inte för när Aaron slutat ett arbetspass går han och Robert till soptippens kontor. Där har de sex inne i baracken. Paddy kommer dit men försent för att stoppa dem.
 
Joanie ska hjälpa Belle så Kerry får passa Kyle. Val får veta det och blir besviken över att inte hon blivit tillfrågad så hon går hem till Kerry för att hjälpa till. Kerry vill inte ha henne där men när Val inte lyssnar ska hon putta undan henne Tyvärr så har hon fingerfärg på händerna så Vals vita blus blir kladdig. Medan kvinnorna bråkar med varann och Dan ska stoppa dem så sätter sig Kyle vid Dans dator och råkar radera hela skolarbetet Dan håller på med.
 
Brenda är orolig över att någon i byn kanske är en tjuv som stulit pengarna från kassan som hon fått till byggandet av Gennies minnesplats. Bob som märker hennes oro lånar pengar (som inte jag heller uppfattade varifrån) och lägger dem i en förklädesficka på kaféet. När Brenda hittar pengarna blir hon förvånad eftersom hon vet att hon inte lagt dem där och att hon ändå kollat förklädet tidigare. Hon blir så orolig för att hon tror att hon fått en hjärntumör igen så hon ber Chas att följa med till läkaren när hon ska göra kontroll. Medan Brenda gör sin undersökning hos läkaren så ringer Chas efter Bob. Bob kommer till sjukhuset fast Brenda velat hålla honom ovetandes om hennes oro.
 
Paddy skriver ett anonymt brev till Chrissie där han ber henne hålla reda på sin otrogne man.
 

Kommentarer
Postat av: Nyfiken Kvinna

Paddy var bra påhittig som skicka ett brev till Chrissie, men varför skrev han inte att Robert prasslar med Aaron också på samma gång. Då hade hon ju vetat säkert med vem han är otrogen med,
Skönt att det gick bra för Brenda när hon besökte doktorn, och att Chas var med som stöd var snällt av henne, tur att hon har hon att prata med när hon inte har Gennie längere i livet.
Jag har sagt det förut och jag säger det igen, Aaron och Robert kan inte vara ifrån varandra sålänge dom bor i samma by. Igentligen så hioppas jag deras otrohet blir upptäckt bara för allas bästa. Det är väl Robert som ligger pyrt till i sådana fall. Fast Chrissie är väl så dum att hon väljer att ha honom kvar antagligen, Robert kommer säkert med någon ursäkt som vanligt.
Vad beträffar Bell så hoppas jag hon hittar en ny kompis eller kärlek, hon har haft det tufft och ponnyn som hon hade var ju hennes tröst när hon behövt nån att prata med när livet har kännts svårt. Hoppas livet vänder för henne och att hon glömmer sorger och bekymmer.
När Megan tagit ut sin hämnd på Jai vad ska hon göra sen? Kommer hon lämna byn eller stanna kvar som ingeting har hänt!? Efter allt hon gått igenom så tycker jag hon borde starta om på nytt långt ifrån Emmerdale, men jag kommer sakna henne om hon gör så.

2016-05-02 @ 14:36:22
Postat av: Nyfiken Kvinna

Jag kom bara på en sak, Jag tycker det vore kul om Pete och Carly blev ett par.

2016-05-02 @ 15:58:59
Postat av: Gerd

Undrar var pengarna kom ifrån som Bob lade i Brendas förkläds ficka ??

2016-05-02 @ 16:41:13
Postat av: Monika

riktigt tråkiga avsnitt idag

2016-05-02 @ 16:52:18
Postat av: Anders

@Nyfiken kvinna: Jo Belle skulle nog kunna må bra av att hitta en pojkvän. Problemet är bara att urvalet inte är särskilt stort. Finns det ens någon i hennes ålder kvar i byn?
@Gerd: Bob tog ut ett s.k "Förskottslån" på sin lön. Han belånade helt enkelt sin nästa löneutbetalning hos ett kreditinstitut. Därav hans replik om den höga räntan.

Aaron neeeeeeeeej!!!! Ok att hans urval är lika dåligt som Belles, men att han inte kan bli fri ifrån den där j-la Robert någon gång!!!
Bra av Paddy att "Tjalla" till Chrissie, och jag tycker precis som Nyfiken kvinna här ovan att han gott kunde ha gett henne litet mer info!

Förutom nödlån och en återupptagen romans så hände det inte så mycket idag. Sparlåga.

2016-05-02 @ 18:12:53
Postat av: Nyfiken Kvinna

Anders: Ja man kan ju alltid hoppas att en prins kommer ridande in i byn och uppvaktar Bell, men det händer väl bara i sagornas värld.

2016-05-02 @ 18:53:34
Postat av: Veronica

Som vanligt är det bara jag som gillar Aaron och Robert tillsammans. Dom och Debbie och Ross är dom enda med kemi i det där stackars samhället :)



2016-05-02 @ 19:33:53
Postat av: Anders

@Veronica: Ja nog finns det kemi mellan de två alltid!! Aaron har ju fortfarande litet "Cain Junior" över sig rent personlighetsmässigt, och Rob är en skurk av rang! Kommer dock att sluta i förskräckelse om jag känner HTG rätt, och jag tycker att Aaron förtjänar bättre! Bra drama är det dock!:)

2016-05-03 @ 06:36:43
Postat av: Anders

@Nyfiken kvinna: Ja man kan ju alltid hoppas! Det är på tok för litet ungdomar i byn nu! Småbarn finns det gott om, men halvvuxna ungar verkar vara nedprioriterade för närvarande. Trist tycker jag.

2016-05-03 @ 06:40:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0