En ko och massa ko-pojkar

Inskrivet kl 23:06
 
Val ska ha sin middag för nära och kära men blir besviken då ingen dyker upp. Finn ordnar med bröllopet, David är med Amba och Tracy ska på dejt med en gäst på värdshuset. Val vill inte bjuda sin syster då hon ser henne som en svikare. Det spelar ingen roll att Diane försöker förklara att det var Brenda som angav Val.
 
Robert kommer till Home Farm för att "arbeta". Lawrence erbjuder honom en check på 2 000 000 £ (eller hur mycket det nu var) men Robert vägrar ta emot den då han anser att hans jobb är värt så mycket mer. Han kallar Lawrence för patetisk smygbög och att han är kär i Robert. Lachlan hör detta och blir förbannad. Lawrence säger åt sitt barnbarn att inte bry sig om Robert.
 
Lachlan stämmer träff med Robert för att skälla ut honom och be honom hålla sig borta från Home Farm. När Robert ska gå så tappar Lachlan en burk med piller som Robert plockar upp och kastar framför Lachlans fötter. När Robert åkt tar Lachlan upp burken med sin mössa för att inte förstöra Roberts fingeravtryck. Sedan byter han ut medicinen och gömmer burken.
 
Edna får veta att Sandy ramlat. Hon blir orolig men glad över att Ruby tagit hand om honom så han kom till sjukhus med sin vrickade handled. Sandy berömmer Ruby och säger att hon borde jobba som sjuksköterska. Det gör att Ruby funderar på att börja plugga så hon frågar Emma om hur det fungerar. Fast Ruby tvekar då det skulle innebära mindre inkomst för familjen och hon måste tänka på Ali och barnen. Sandy får reda på det så han talar om för Edna och Pearl att han tänker sälja något gammalt smycke för att bekosta Rubys utbildning.
 
Debbie träffar Ross och gör slut med honom. Han blir besviken då han trodde att hon ändrat sig och ville vara med honom.
 
Kerry är mest irriterad för att hon inte är bjuden till bröllopet men att Dan är det och att han inte stått på sig om att hon borde få komma också.
 
Lawrence dyker upp på Debbies möhippa och han börjar flirta med Bernice. Plötsligt får han svårt att andas så läkare tillkallas. Det visar sig att hans medicin blivit utbytt och hans misstankar faller genast på Robert.
 
Pete har sin svensexa på puben. Alla männen är klädda som cowboys medan han själv är klädd som en ko. Ross kommer dit och är på dåligt humör. Inte blir det bättre när Pete får en klocka, som gått i arv i släkten, i present av James som säger att den kan fortsätta gå i arv med Petes kommande barn. Ross berättar då för alla att Moses är hans son. Tjejerna har kommit till puben och hör detta. Ross går därifrån och Debbie följer efter med förevändningen om att hon tagit hand om hans son.
 
Debbie konfronterar Ross utanför puben. Hon är besviken över att han förstör svensexan för sin bror. Ross säger att han är besviken över att hon valt Pete trots att de haft det så bra på massa ställen så som verkstan, på ett lastbilsflak med mera... Debbie säger åt honom att sluta rabbla upp ställen de haft sex på. Cain, Pete, James och Emma kommer ut så Ross går därifrån. Han går till kyrkan där han letar rätt på datorn med musik till bröllopet och kopplar in ett usb-minne med inspelning från det senaste samtalet med Debbie där hon erkänner att hon haft sex med honom och att hon älskat honom.
 
 
Sommaruppehåll från 26/6 till 29/8 enligt tv4.

Kommentarer
Postat av: Nyfiken Kvinna


Hur ska det gå för Debbie? Återstå att se.. nu är det spännande!

2016-05-17 @ 13:28:42
Postat av: Julia

Är en sådan där som inte kan hålla sig borta ifrån spoilers, följer flertal av emmerdaleskådespelarna på t.ex instagram då jag tycker om att hänga med lite i nutid samtidigt, så flera av Debbie och Ross scenerna som varit den senaste tiden har jag redan sett. men det är kul att se hur allting faller på plats nu. Riktigt spännande avsnitt de senaste dagarna. Undra om det eventuella bröllopet är imorgon?

Någon som har koll på när det är sommaruppehåll förresten? :) Hoppas vi hinner får lite klarhet i alla "intriger" som pågår just nu innan dess. Jobbigt att vänta flera månader om det är superspännande som nu ;)Minns att det slutade spännande förra sommaren (minns inte vad som var spännande dock) och då kollade jag två avsnitt i förväg för att slippa vänta på svar, hehe ..

2016-05-17 @ 14:58:35
Postat av: Stina

Är det inte nog med förstörda bröllop? Fast jag håller med, Debbie förtjänar inte en så snäll kille som Pete. Val är ruskigt självisk men jag skulle sakna henne om hon försvann. Robert också konstigt nog.

2016-05-17 @ 17:29:19
Postat av: ELIZA

Ja, konstigt nog skulle jag väl sakna en del karaktärer..Hur mycket sk*t jag än pratar om dom.. Om dom försvann, som ni säger...Men då hittar väl manusförfattarna nya "Tok" till byn... Men bussigt om Ni inte går händelser i förväg...

2016-05-17 @ 20:38:34
Postat av: Jonas

Synd att Pete inte fann brevet, så att han blev av med det falska lilla stycket.

2016-05-18 @ 06:47:23
Postat av: Peter H

Det var väl på tiden att någon insåg att man faktiskt kan spela in vad folk säger och använda det emot dom. Undrar om vi kommer att få se mer av det i framtida avsnitt?

2016-05-18 @ 09:17:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0