Att prata eller inte prata

Inskrivet söndag 15/5 kl 22:02
 
Ross  skickar iväg Cain på ett arbete för att kunna låtsas vara honom när han ska besöka Charity i fängelset. Moira som söker Cain ringer till fängelset för att fråga om han kommit dit säkert. Hon får veta att han är där. Först blir hon förbannad men efter att Cain dykt upp igen trots att han inte borde ha hunnit fram och tillbaka på den tiden så lugnar hon ned sig. Hon inser direkt att det måste vara Ross som varit där istället. Moira söker upp honom för att fråga varför. Ross säger att han ville få Charity till att prata med Debbie för att stoppa bröllopet.
 
Chrissie söker upp Cain för att tala om att Robert har bilderna och att han antagligen kommer att använda de emot dem. Cain går till Robert och varnar honom för att använda bilderna, som bevis på att det kan gå illa så får Robert några smällar.
 
Brenda är fortfarande inte beredd att ta tillbaka Bob utan håller honom kort.
 
Debbie träffar Ross och säger att hon orkar inte låtsas längre. Hon vill att de flyr redan idag med barnen annars kommer hon att dumpa både honom och Pete.
 
Eric har inte fått någon hjärtattack utan bara förmaksflimmer. David kommer hem, solbränd och lite lätt trött på livet i Portugal, för att stötta sin sjuka far och träffa sin dotter.
 
Val säger att hon tänker fly ensam om inte Eric vill ställa upp för henne. Eric har sagt att det blir svårt att lämna familjerna för alltid. Dock ändrar han sig för han vill inte leva utan sin Valerie. Val säger att det finns många lyckade historier på Internet om folk som försvunnit för alltid.
 
Rodney och Joanie unviker varann  och när de ses så påpekar de att det bara var ett tillfälle det som hände, inget mer. Ändå så träffas de inne på toaletten för att få vara ihop men Marlon råkar störa dem.
 
Chrissie söker upp Ross och ber honom att ta bilderna ifrån Robert. Ross som först är ointresserad av att hjälpa henne blir eld och lågor när han hör att Cain är inblandad.
 
Ross rånar Robert på datorn och mobilen och fotona. Han behåller några bilder som han lägger på köksbordet på gården så Moira får syn på dem när hon kommer hem. Hon konfronterar Cain ute på gatan när både Robert och Chrissie är i närheten. Han nekar men när de senare pratar med varann så säger han att det var ett misstag och att det inte betydde något. Cain förklarar att han var bara så besviken på att alla trodde att han var far till Moses speciellt hon så han ville hämnas på henne. De kommer fram till att fortsätta ihop och inte låta någon komma emellan dem.
 
Debbie får sms från Ross om att ses. Hon går hem till Ross och han förklarar att de kan rymma nu för han har fått tag på pengar. Debbie ber honom återigen om att vänta så hon får tid att prata med Pete. Hon lovar att göra det nästa dag.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Man blir så trött, trött och trött

2016-05-13 @ 12:56:36
Postat av: TinaV

Det var hemskt vad allt går fort nu, alla avslöjanden på en gång. Tur att man inte bor i Emmerdale.

2016-05-13 @ 15:01:36
Postat av: Monika

Vad håller Val på med? Har missat några avsnitt

2016-05-13 @ 22:47:54
Postat av: Anders

@Monika:
Val planerar att fejka sin egen död för att undvika åtalas för bedrägeri/urkundsförfalskning.

2016-05-14 @ 10:25:45
Postat av: ELIZA

Skönt att se Moira och Cain, komma överens om att ingen ska få förstöra för dom...Gillar dom som par...Hoppas verkligen inte att häxan Charity lyckas splitta paret...Och Debbie, ja hur ska hon lösa detta? Personligen tycker jag att hon drivit saken för långt med Pete...Ska ju gifta sej om en vecka...Tror att det blir giftemål...Hon vill inte såra Pete, och dessutom sa hon ju till Moira, att hon älskar båda...Ross hoppas jag blir avslöjad om att vara Pappa till Moses...Så klart att han ska ta ansvar där...Och varför vill han inte??? Är det sååå hemskt att han legat med Charity...Och det ska väl inte Moses lida för....Och en sak till, vad händer om Debbie gifter sej...Ska dom fortsätta bakom ryggen på Pete, eller avslöjar Ross allt...Chrissie och Robert, blundar nästan när det är deras scener...Sååååå löjligt med deras "affärer och chefsskap"...Sparka ut fanskapet!! Ska det vara svårt, eller...(Tänkte angående en annan sak, han är väl knappast med i facket, ha ha ha)...Brenda håller Bob kort, och det är bra, låt honom svettas lite...Val, hur tänker hon nu...Kan ju inte lyckas med att smita...Dom har ju knappt en plan...

2016-05-14 @ 14:02:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0