Två oväntade dejter

Inskrivet kl 20:18
 
Bernice pratar med Kerry, Leyla och Tracy på salongen. Hon berättar om att hon blivit utbjuden av Lawrence. Leyla påpekar många gånger om hur rik han är när Bernice tvekar på om hon ska tacka ja. Bernice tackar i alla fall ja och vill gå ut på en gång. Hon och Lawrence går på salsa-dans sedan hem till Bernice för ett glas vin. De verkar ha haft mycket trevligt Hon blir lite förvånad när han säger att han måste gå hem.
 
Joanie har spanat in Rodney så Belle hjälper henne att få till en blinddate. Rodney som tror att det är en ung tjej som Belle pratar om blir rätt besviken när han ser att det är Joanie. De sitter på puben och Joanie pratar på, så Rodney blir lite gladare. Tracy kommer in och berättar att Rodney gillar att titta på unga flickor på dvd. Rodney kallar henne för en "sådan kvinna" som måste medverka i en sådan film. Joanie blir irriterad på Rodneys dubbelmoral, att det var fel att Tracy spelat in porrfilm medan han sålt sina tjänster som Hunter. Hon rusar ut från puben och han följer efter. Senare på kvällen kommer de hem till Dingles, rätt fulla för de har haft en trevlig kväll på stan med massa vin.
 
Adam och Victoria kommer hem från bröllopsresan. Vanessa talar om för honom att hon ska på ultraljud i morgon och han får gärna följa med om han vill. Han säger inget till Victoria så när Vanessa kommer fram till dem och säger till Victoria att hon är glad över att få Adams stöd nästa dag. Victoria blir rasande på Adam när Vanessa gått. Hon blir besviken över att han ljuger redan första dagen hemma som nygifta. Victoria bestämmer sig för att följa med på ultraljudet eftersom barnet kommer att vara en del av deras gemensamma liv.
 
Rachel hinner inte vara hemma speciellt länge efter polisförhöret innan socialtjänsten kommer på besök. Damen säger att det kanske är bättre att Archie ät hos Jai ett tag tills allt lugnat ned sig. Rachel blir förbannad på Jai men Megan lyckas säga till henne att ta det lugnt. Megan vill fortsätta samarbetet för att sätta dit Jai och ber om ursäkt att hon inte hann förvarna om vad Jai gjort. När Jai är hos Leyla så träffar Megan Lee, den man som Jai köpt kokainet av. Hon vill köpa 50g av honom.
 
Robert försöker få Aaron till att förstå vad han känner. Han pratar om sina känslor för Aaron och att allt började gå fel när han blev kär i honom. Robert åker iväg och lämnar Aaron bunden i stugan. Han återkommer med en pistol och hotar med att döda Aaron.
 
Paddy som är orolig för Aaron får Lawrence att tala om att Robert är på mässan. Paddy hittar stugan och går men Robert blir överraskad och råkar bränna av ett skott. Han träffar Paddy ytligt i armen men det blöder rätt mycket. Aaron försöker trigga Robert till att skjuta dem om han vågar. Paddy ber Robert att sy såret med veterinärsakerna han har i väskan i bilen. Sedan lyckas Paddy övertala Robert att släppa dem efter att Aaron sagt att han inte kan gå till polisen med mordet på Katie eller mordförsöket för då åker han själv in.
 
Aaron söker upp Chrissie på Home Farm. Robert blir nervös och säger åt honom att gå men Aaron ger sig inte. Han berättar allt om deras affär för Chrissie som först inte tror honom. Robert nekar till en början. Chrissie inser sen att Aaron har rätt så när han gått blir hon förbannad på sin man och kastar ut honom.
 
.

Kommentarer
Postat av: Ylva

Äntligen sa Aaron sanningen

2016-05-11 @ 13:21:15
Postat av: ELIZA

Tack Aaron!!! Äntligen får den där....(tänkte skriva nåt fult)..Robert vad han förtjänar...

2016-05-11 @ 20:08:07
Postat av: Anders

Nu så måste väl ändå spelet vara över för Robert? Nog för att killen är halare än en mediatränad ål, men jag har svårt att se hur han skall lyckas att slingra sig ur det här!! Riktigt bra skådespelarinsatser från Rob, Aaron och Paddy idag!! Både spännande och litet hjärtslitande!!

Så nu har Roddan skaffat sig en ny pingla igen! Den karln har ett libido som är större än Globen!! Förstår inte vad damerna ser i den där bättre begagnade bocken!?!?

2016-05-11 @ 20:09:22
Postat av: Anonym

Idag sparade man sannerligen inte på krutet! Vad kommer att hända nu med Robert?????? Hoppas att han inte hinner döda Aaron och/eller Paddy eller någon annan. Kanske gör han slut på sig själv i stället.

Leyla, vakna upp!!!!

2016-05-11 @ 20:44:11
Postat av: Anonym

Är det inte ett ganska märkligt ssmmanträffande att både Lawrence och Robert är bisexuella? Chrissie måste onekligen känna en viss förvirring..... Fast vet om hon om detta när det gäller hennes pappa?

2016-05-11 @ 21:07:11
Postat av: Anna

Heja heja Aaron! Jag hoppas bara att han å Paddy klarar sig mot nått ont mot dem. Å så hoppas jag att Robert för en gångs skull erkänner o tar konsekvenserna! Håller med, riktigt bra skådespeleri! Längtar t morgondagens avsnitt!

2016-05-11 @ 22:06:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0