Många detektiver på brottsplatsen

Inskrivet torsdag 23/6 kl 23:02
 
Chas blir chockad av händelsen och plötsligt dyker Aaron upp och vill att hon följer med honom. Hon är nästan paralyserad så de kommer inte iväg. Columbo, Kojak och Starsky och Hutch kommer ut och Dan hjälper till att lägga ett tryckförband på Robert. Ambulansen kommer en liten stund senare.
 
April och Carly tittar på skräckfilm och blir rädda så April ringer Marlon som får avbryta flirtandet med Chloe för att åka hem. Chloe vill att han ringer henne.
 
Ross kommer till Debbie för att berätta vad som hänt och för att tala om att han ska lämna byn innan han gör något dumt. Debbie försöker övertala honom till att stanna men han vill inte.
 
Lawrence ser vad som händer i byn så han beger sig ut för att leta efter Chrissie. Han hittar Lachlan som också säger sig leta efter henne.
 
När ambulansen åkt går Harriet och Bob till kaféet. De fikar och pratar om att de är bara väldigt goda vänner. Ashley kommer dit och är ledsen att han missat festen.
 
På sjukhuset får Robert hjärtstopp men återupplivas med elstötar.
 
Lawrence och Lachlan kommer till sjukhuset och strax efter dyker Chrissie upp. De går inte fram till Diane och gänget som pratar med polisen. När han får tillfälle så går han till polisen och talar om att Andy har aggresionsproblem. Bernice får reda på vad Lawrence sagt och hon blir förbannad och försvarar Andy. Lawrence blir sur och Bernice säger att hon inser att de inte ska berätta om förlovningen just nu. De blir dock sams sen.
 
Polisen går runt och förhör folk i byn.
 
Paddy ljuger för Rhona som nu kommit hem. Han vill inte att hon ska veta hur orolig han varit för Aaron och därför lämnat Marlon ensam på krogen. Marlon råkar ändå tala om det men Rhona blir inte förbannad.
 
Chas frågar Chrissie om det var hon som sköt Robert men Chrissie nekar. Däremot berättar hon att de haft inbrott på Home Farm och tjuven stal pistolen och lite smycken.
 
Kirin och Belle är hemma hos henne i soffan. Hon frågar honom varför han inte gjort några närmanden och han svarar att han vill att hon är redo för det. Belle svarar att hon är det nu. När Lisa kommer hem sitter Kirin i soffan men Belle vid matbordet. De ser båda lite skyldiga ut men låtsas som om allt är som vanligt.
 
Aaron kommer till sjukhuset och är på väg att dra ut kontakten till respiratorn men först talar han om för Robert hur många liv han förstört och nu vill man bara att Robert dör. Chas står utanör och hör Aarons prat.

Sommaruppehåll från 27/6 tillbaka den 29/8.

Kommentarer
Postat av: m

Bara hos mig de bröt de sista avsnittet mitt i en mening?

2016-06-22 @ 13:48:35
Postat av: Peter H

Hur gick det idag då? Lever Robert än? Vet man vem som sköt?

2016-06-22 @ 19:37:07
Postat av: jackson

Skall det vara så himla svårt att hålla reda på att Zak är Debbies farfar - INTE morfar? Detta översättningsslarv återkommer litet då och då.

Belle/Kirin känns inte alls som ett par. Hur gammal skall hon vara i serien?

Något på gång mellan Harriet och Bob?

Något på gång mellan Chrissie och Rakesh?

2016-06-22 @ 20:44:03
Postat av: Anonym

Röbert lever, ligger på sjukan opererat lungskada, oviss utgång.

Han som spelar Lachlan är en suveränt bra skådis.

2016-06-22 @ 21:47:08
Postat av: jackson

Såg någon "Barnmorskan i East End" i kväll? Var en av de gravida tjejerna Belle, litet mognare än i HTG och med andra tänder, eller var det en dubbelgångare?

2016-06-22 @ 22:29:06
Postat av: Adm

Uppdatering av inläggen kommer när jag hinner se avsnitten =)

2016-06-23 @ 00:39:23
URL: http://emmerdale.blogg.se
Postat av: Anonym

Jag tror att Kirin fortfarande älskar Vanessa. Men eftersom det är slut mellan dem har han gått vidare och dejtar Belle. Hon är född 98 i serien.

2016-06-23 @ 09:07:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0