Så var det lite mer ledsamheter

Inskrivet lördag 11/6 kl 21:22
 
Bob besöker Ged i fängelset för att säga åt honom att låta bli att hota alla i Bobs närhet. När Ged nekar till att vara ansvarig för gasläckan så tror Bob på honom. Bob ger Ged ett litet ihopvikt "papper" (jag vet inte vad) och Ged lovar att låta Bob vara.
 
Adam får känna på Vanessas mage när babyn sparkar. Victoria som står bredvid får bråttom därifrån.
 
Rishi ber Megan hjälpa till på ett pr-evenemang på fabriken. Jai blir vansinnig när han ser Megan där så han kör iväg henne. Belle och Kirin får en hörna att ställa upp ett bås för deras Mormor Glegg dryck. Belle gör ett bra jobb ihop med Laurel och de säljer en hel del. Vanessa är på fabriken för att ge Kirin sitt stöd.
 
Ross väljer att ta hand om Moses emellanåt men Emma är orolig för att han gör det för att träffa Debbie. Hon säger ändå åt Debbie att låta Ross få träffa sin son lite oftare och Debbie går med på det.
 
Alicia övertalar Ashley till att komma över på lunch för att kanske kunna prata lite med Eric eftersom de är oroliga för Erics mentala hälsa. Hon ber Eric komma hem till dem för att hämta fotografier på Val så inte Jacob blir upprörd när han ser de. David kommer hem tidigare än beräknat från auktionen av butikslokalen. Eric blir förbannad över att de lurat honom att komma över.
 
Bob berättar för Harriet att hotet från Ged är över. De kommer varann nära och det uppstår en spänd stämning mellan dem innan de båda får bråttom iväg åt varsitt håll.
 
Ashley inser att gasläckan nog var hans fel och han erkänner det för Harriet. Han erkänner också att han glömt lunchen hos Alicia. Ashley vill boka tid hos läkaren för en kontroll och Harriet lovar att följa med honom.
 
David söker upp sin far för att gråtande be honom att låta dem hjälpa honom eftersom han är rädd för att Eric ska bryta ihop totalt för att det blir förmycket. Eric svarar inte men tårarna rinner för hans kinder men han vänder bort ansiktet så David inte ser det.
 
Alicia orkar inte bo kvar i byn så hon bestämmer sig för att åka tillbaka till Portugal med Jacob. Hon vill att David följer med henne men han kan inte lämna sin far och affären som han precis köpt tillbaka.
 
Kirin kommer in på kontoret på fabriken precis när Jai ska ta en dos kokain. Jai blir förbannad och säger åt Kirin att inte prata om det han tror sig ha sett. När de sedan är ute i fabrikslokalen vill Jai prata med Kirin utanför fabriken men Kirin vill inte följa med. Jai blir hotfull så Rakesh går emellan men då knuffar Jai bort honom så han ramlar över Vanessa som faller i golvet. Hon säger att allt är okej och att hon inte skadat sig så hon behöver ingen hjälp därifrån. Kirin talar om för alla (Rishi, Rakesh och Priya, kan även ha varit någon till) att Jai inte är full som de trott utan att han tagit kokain.
 
Vanessa går hem från fabriken men får smärtor i magen. Tillslut faller hon ihop vid vägkanten. Adam och Victoria som ska åka iväg på en hotellövernattning åker förbi utan att se att Vanessa behöver hjälp.

 
Sommaruppehåll från 27/6 tillbaka den 29/8.

Kommentarer
Postat av: Peter H

Ashley är dålig. Kan det vara en hjärntumör?

2016-06-10 @ 12:06:01
Postat av: Anders

Tack för dom här 20 åren HTG, men nu lägger jag ned tittandet. Har bättre saker att spendera min tid på än en timme rent och skärt elände.

Adjöken

2016-06-10 @ 14:30:14
Postat av: Viola

Troligen inte hjärntumör, det är nog smörtsamt, tror mer på tidig demens eller begynnande Alzheimer. Fast det lär vi nog få reda på.
Ser en oroväckande spänning mellan Harriet och Bob, det hoppas jag verkligen inte ska bli nåt.

2016-06-10 @ 17:16:20
Postat av: Jessica

Jai har spårat ur totalt med sitt kokainmissbruk. Måste läggas in på rehab innan det slutar riktigt illa.

2016-06-10 @ 19:32:13
Postat av: ELIZA

Ids knappt se, och ännu mindre kommentera... Fy f*n vad det är dåligt...Och vilket av paren har mest "feeling"...Inget... Sååå vansinnigt tråkigt...Alltså tråkigt, för att det är så mycket elände...Undrar vad engelsmännen tycker om serien?...Den enda jag ids bry mej om är Alicia...S*i* i David och ta sonen, åk till Portugal och bli delägare tillsammans med Val´s son i puben där nere...Varför stanna i byn, och antagligen bli våldtagen, rånad, nerslagen, mobbad, innebränd, hemlös, eller död...Eller nåt...Nåt måste hon ju råka ut för...

2016-06-10 @ 21:35:55
Postat av: Peter H

Det tråkigaste är alla som skriver om hur tråkigt det är.

Hur är man skapt om man först tittar på en serie man tycker är tråkig, och sedan dessutom går in och gnäller om den på en blogg, som fö blogginnehavaren nästan inte orkar skriva eftersom hon också tycker att serien blivit tråkig?

2016-06-12 @ 11:32:19
Postat av: Adm

Ja du Peter H, kan det vara så att vi är många som jämför med mysserien vi fastnade för en gång i tiden... Jag personligen önskar mer vardag än elände hela tiden men det är jag det. Jag är oerhört besviken över att manusförfattarna pressar in så mycket tråkigheter. Hälften vore nog. Ingen verkar ju speciellt lycklig i byn.

2016-06-12 @ 12:43:58
URL: http://emmerdale.blogg.se
Postat av: Agneta

Precis så är det jag känner. Saknar myset och värmen som förut kännetecknade serien.

2016-06-12 @ 13:52:55
Postat av: Såpa fantast

För mycket mys, värme och lycka kan göra Hem till gården för tråkig. Det behövs bl. a. dramatik och spänning för att serien ska vara intressant att se.

2016-06-12 @ 15:51:41
Postat av: Frk Höger

Htg har inte varit förknippad med massa spänning och dramatik. Vill man ha det finns det så många andra serier att se. Självklart ska det hända saker i serien precis som irl men det behöver inte överdrivas.

2016-06-12 @ 16:10:34
Postat av: Anonym

När sedan det som händer är överdrivet och samma samma samma.....bla bla blaaaaa. Tröttsamt och som alla amerikanska serier likt Glamour.

2016-06-12 @ 17:42:08
Postat av: Frk Höger

Åhh vad jag saknar en gillaknapp till vissa kommentarer 😉

2016-06-12 @ 17:46:31
Postat av: ELIZA

Ja Du, Peter H...Din kommentar om serien OCH bloggen är nästan i klass med serien just nu...Marie äger bloggen, och passar inte våra kommentarer kanske Du kan starta en egen? Serien är s*i* just nu..That´s it!!!!!!!!!!!!!!!!!!Huuur kan Du tycka att det är OK med allt som händer?? Håller med Fr Höger, ALLT som händer i samhället kan väl rimligtvis inte hända i en liten by som Emmerdale...Jag har sett serien sen den startade, och saknar också seriens mys som var från början.

2016-06-12 @ 18:38:26
Postat av: Calle

Hej
Läser bloggen dagligen då jag tycker det är intressant att se var andra tycker om serien. Har själv dock valt att ta uppehåll från serien då jag tycker den spårat ur. Därför tycker jag att Bloggen är också fantastiskt då det alltid är detaljerad och jag håller mig informerad av vad som händer om jag skulle vilja kolla på den igen. Brukar dessutom tycka om "ELIZAS" kommentarer, då dem både är humoristiska och dessutom håller jag med om mycket i det som skrevs. Fram till det som du skrev till Peter H precis. Han har sin åsikt, och det måste respekteras. Och håller dessutom med honom att om man bara tycker serien är tråkig och usel behöver man inte kolla på den. Tycker därför det är väldigt lågt att skriva en kommentar håller lika låg klass som serien, för att man inte håller med i det som skrevs.

Vet att serien fortfarande är väldigt populär i England, då den dagligen har 6-7 miljoner tittare så något måste dem göra rätt, även om inte vi ser det ;)
Brukar nästan aldrig skriva på bloggen, då jag känner att allt som behövs blivit sagt är sagt. Men nu kunde jag inte hålla mig.
Mvh Calle

2016-06-13 @ 15:13:09
Postat av: Gerd

Minns när HTG startade i början på -70 talet de satt mest och pratade där i köket. Tycker nu att vissa dagar händer inte så mycket och andra händer det mera, kan inte tänka mig att sluta titta. Tack Marie för bloggen den betyder mycket om det händer någon dag att bandningen inte fungerar !!

2016-06-13 @ 16:53:02
Postat av: Tessan

Lappen som Bob gav till Ged fattade jag som att den innehöll telefonnumret till Geds dotter.

2016-06-13 @ 18:58:12
Postat av: Anonym

Calle, man kanske hoppas på att serien ska bli lite mer lik "sig själv". Den är ju inte bara tråkig nu heller men varför inte hitta på något annat än det som redan hänt, ex VARJE graviditet ska vara så dramatisk liksom VARJE födsel. Det strular till sig vid VARJE bröllop. Då tar man sig faktiskt för pannan och säger högt att INTE NU IGEN.

2016-06-13 @ 22:03:41
Postat av: ELIZA

Ber Peter och alla andra om ursäkt!! Så klart att alla får ha sin åsikt. Men håller inte med, om hans formulering. Han undrar hur man är funtad som tittar på en dålig serie, och sen gnäller om den?! Som jag sa, alla får ha sin åsikt, även jag....

2016-06-14 @ 07:13:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0