Ännu en födelsedag

Inskrivet kl 23:13
 
Finn hittar en gul sprayburk i soptunnan utanför deras hus. Han konfronterar först Ross som nekar och sedan Emma som också nekar men Finn ber henne packa ihop och flytta ändå. Emma går till värdshuset och får låna ett rum gratis där av Val. Eric får höra vad som hänt så han misstänker att Val är den skyldige. Hon nekar först men erkänner sedan att hon bara vill skydda Finn från den eländiga sjukdomen som hon har. Eric tvingar Val att berätta allt för Finn som blir jättebesviken. Han säger upp sig från jobbet på värdshuset. Val ber om ursäkt och hon bönar och ber om hans förlåtelse för han betyder lika mycket för henne som en egen son.
 
Marlon får inte jobba kvar på värdshuset för Eric har inte råd med en extra anställd. Laurel gömmer urdruckna vinglas när Marlon kommer hem. Hon blir orolig för hur de ska klara sig utan hans extrainkomst men Marlon säger att det kommer att ordna sig. Han berättar att de är bjuda på Scotts bröllop i London så April får träffa lite av Donnas släkt. Laurel som inte vill följa med får Kerry till att ljuga för Marlon om att hon behöver Laurel för ett försäljningsparty. (Hur ska Laurel förklara att hon inte har några pengar efter det sk jobbet?)
 
Victoria bestämmer sig för att tala om för Adam att hon inte kan gifta sig med honom men precis när hon säger det kommer Diane, Andy, Chas och Doug in i rummet för att ge henne tårta. Adam blir jättebesviken och går därifrån. De andra går in till puben medan Victoria sitter kvar och gråter.
 
Priya lurar både Rishi och Georiga till puben för lunch med henne men hon dyker inte upp. De båda har trevligt men plötsligt bryts stämningen för Jai sms:ar Georgia och talar om att han vet en lägenhet hon kan hyra. Georgia får bråttom därifrån.
 
Kirin försöker prata med Vanessa för han vill inte att hon går igenom allt ensam. Hon vill inte ha hans medlidande så hon går iväg. Vanessa dyker upp med en vinflaska hos Bartons på gården för att hon vill träffa Moira som tyvärr inte är hemma. Det är bara Adam där och han beklagar sig över att Victoria dumpat honom. Vanessa och Adam delar vinflaskan och det slutar med att de hamnar i säng.
 
Vanessa vaknar upp bredvid Adam. De bestämmer sig för att låtsas som om inget hänt och glömma alltihop. Hon är i köket när Moira kommer in. Moira blir förvånad men Vanessa säger att Pete ringt angående en ko. För att inte trassla in sig i fler lögner skyndar sig Vanessa därifrån.
 
Dan fyller år (den 1:a april). Kerry ligger på köksgolvet alldeles blodig när han kommer ner men det visar sig vara ett aprilskämt. Hon ordnar en fest för honom och eftersom Laurel inte följt med Marlon så kan hon komma på festen. Laurel blir stupfull och spyr och ramlar ned för trappan. Kerry ringer Doug som kommer och hämtar sin dotter.
 
Kirin frågar Rhona om hon kan ringa honom när Vanessa fått sina provsvar men hon vill inte gå bakom ryggen på sin väninna.
Vanessa blir tvungen att erkänna för både Rhona och Leyla att hon varit med Adam.
 
Victoria sms:ar Adam och säger att det inte är slut mellan dem bara för att hon inte vill gifta sig. Adam får panik och frågar Aaron hur han ska göra men precis då kommer Victoria till soplagret. Hon talar om för Adam att hon älskar honom och vill bli gammal och rynkig med honom men ändå vill hon vänta med att gifta sig. De går till puben tillsammans för att fira att de fortfarande är ihop.
 
Kirin söker upp Vanessa för att tala om för henne att han älskar henne och inte tänker låta henne vara ensam med problemen. Han får följa med henne för att få beskedet och det visar sig att hon inte har cancer. De går till puben för att fira.
 
Adam får veta att Vanessa är ihop med Kirin igen och vice versa. Han stoppar henne på väg till toaletten för att tala om att han tänker berätta för Victoria om det som hände. Vanessa vill inte att Kirin får reda på något men Adam säger att han inte vill ljuga för Victoria så han måste berätta.
 

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Vad snabba folk är med att gå vidare... Victoria han ju knappt inte säga att hon inte ville gifta sig innan Adam låg med nån annan. Och sen ska han berätta det också... Inget gott kommer att komma ut av det.

2016-02-29 @ 12:48:31
Postat av: Ylva

Håller med! Och eftersom HTG är en såpa skulle det inte förvåna mej ett dugg om Vanessa visar sig vara gravid m Adam. Folk får ju aldrig vara lyckliga ngt längre tag.

2016-02-29 @ 13:28:36
Postat av: Jackson

Visst, Adam, oftast är det bra att vara ärlig, men i detta fall - HÅLL TYST!!!!

2016-02-29 @ 17:00:08
Postat av: Nyfiken Kvinna

Grattis Vanessa och Adam, nya kärleksparet

2016-02-29 @ 18:05:56
Postat av: Jackson

Är Marlon både blind, döv och saknar luktsinne, som inte märker hur stora problem hans fru har, eller är han som strutsen?

2016-02-29 @ 19:37:16
Postat av: Jonas

Det var ju åtminstone positivt att Vanessas åkomma inte var allvarlig.

2016-02-29 @ 20:12:40
Postat av: suss

Naiva Marlon och Laurel de skulle behöva pengarna nu som de brände upp som April skulle ha, är så trött på dem mest Laurel hon kanske ska oxå åka ett tag som Nicola, men hon kan ju vara roligt ibland.
Att inte Scott kom på Donnas begravning honom hade man glömt bort.
Tycker Vanessa o Kirin är så gullig ihop trots ålderskillnaden♥

2016-02-29 @ 23:59:42
Postat av: Frk Höger

Lite intressant med alla dessa födelseagar på kort tid så jag googlade lite.
Chas 23/2-78
Alicia 27/2-?
Jimmy 1/3-65
Noah 1/3-04
Leyla 4/3-84
Pearl 18/3-38
Sandy 22/3-34
Jacob 29/3-03
Marlon 30/3-74
Victoria 31/3-94
Dan 1/4-73
Det var några stycken det :)

Carly var med 2006 med sin bror Josh för att Viv lurade deras mamma att Bob höll på att bli blind så han ville se sina barn en sista gång, så de fick komma till byn och hälsa på honom. Bob hade innan fösökt att få träffa dem men blivt nekad av fd frun Barbara. Det var dock en annan skådis som spelade Carly.

2016-03-01 @ 00:05:40
Postat av: Jonas

För övrigt var det lite vilt att Marlon och fyllehunden fick inbjudan till bröllopet samma dag som det var, eller om det var dagen innan.

2016-03-01 @ 08:00:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0