Vänner som bryr sig om

Inskrivet kl 20:56
 
Paddy pratar med Ashley och Edna om Pearl. Han säger att han är besviken över att hon lurade röven...förlåt, häcken av dem. (Ednas härliga min när han säger det)
 
Jimmy gör allt för att försöka stoppa flytten utan att säga något. Han får säkerhetspersonalen att gå igenom deras packning trots att de är försenade genom att säga att han råkat lämna bagaget obevakat en liten stund. Nicola blir vansinning och när det tar tid så tänker hon strunta i kontrollen för att hinna med planet. Det gör att hon blir gripen för ännu en kontroll. Hon är rasande på Jimmy som inte gör något. När hon kommer tillbaka till honom så säger han att de kanske borde åka hem igen.
 
Lachlan och Lawrence har ingen förståelse för det Chrissie gjort och de låter henne förstå det också. Hon försöker dock förklara att hon bara vill att sonen ska förstå att han gjort fel och det ger konsekvenser.
 
Edna erkänner för Pearl att det var hon som skvallrade för Paddy.
Pearl söker upp Eric för att få honom att ge henne pengar för huset hon hyr av honom (Jag fattade inte riktigt hur hon menade) Hon vill ha 10 000£ men det har han inte. Hon går hem och ringer polisen som kommer när Ashley och Edna är på besök hos henne. Hon erkänner sina brott om bedrägeri men Ashley tror att hon kan göra upp detta med Paddy och Rhona utan att blanda in polisen.
 
Alicia hör när Bernice beklagar sig över Lachlan som är en skum kille. När Alicia tycker att Bernice är orättvis mot Chrissie säger hon att man är inte alltid skyldig för vad ens barn gör. Sedan åker Alicia till Home Farm för att visa sitt stöd för Chrissie.
 
Chas är orolig för Aaron som tränar flera gånger om dagen. Hon tänker prata med Robert men Paddy tycker det är bättre att han pratar med honom. Paddy pratar sedan med Robert som talar om att han inte har någon kontakt med Aaron längre. Robert blir orolig för Aaron och försöker prata med honom men Aaron är inte intresserad.
 
Ross pratar med Carly utanför butiken. De gör upp om att ses senare. Debbie kommer fram till Ross och frågar om han vet om att Carly är Donnas styvsyster. Ross svarar att han vet men när han kommer hem frågar han Carly varför hon inget sagt. Först är Ross lite negativ men hon lyckas få honom på andra tankar. Hon får honom till och med till att följa med henne till puben så de kan visa sig ute tillsammans. Utanför huset möter de Bob och April. När April frågar Ross om Carly är hans nya vän blir det för mycket och han vänder om och skyndar sig hem igen.
 
Eric ger Pearl pengar för hyran/huset men det är bara 6000£ som han kan avvara. Hon blir glad och ger pengarna till Ashley som ska ge dem till Paddy. Sedan packar hon sina saker för att fly från byn. Edna märker det och söker upp Paddy och Rhona för att berätta vad som händer. De hinner precis stoppa bussen som Pearl är i. Paddy skäller ut henne och säger att han älskar henne. De får med sig Pearl tillbaka.
 
Nicola är förbannad för hon inser att Jimmy stoppade deras resa med flit. Han säger att han inte är beredd att flytta till Dubai. De börjar tjafsa och till slut säger Jimmy att hon måste välja mellan sin karriär och familj.
 
Nicola bönar och ber Jimmy att tänka på henne men när det inte hjälper så säger hon att hon åker till Dubai med Angel i alla fall. Jimmy vägrar släppa sin dotter så han söker upp Rakesh för att fråga honom om råd hur han ska göra för att stoppa Nicola att ta med Angel.
 

Kommentarer
Postat av: Niitta

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Sann kärlek enligt Kerry, att vilja köra hans öron i mixern. ❤️
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

2016-02-24 @ 12:43:43
Postat av: Niitta

Nej, men vad fult det blev. Pinsamt. Ordspråket var snyggt inramat i textfältet , men hackades upp såhär. Ber om ursäkt, skäms"

2016-02-24 @ 12:45:39
Postat av: Jonas

Som vanligt tänker Nicola enbart på sig själv. Hon bryr sig inte ett dugg om varken Jimmy eller Angelica. Hoppas Jimmy och Rakesh kan göra så att Angelica stannar kvar i byn.

2016-02-24 @ 13:58:14
Postat av: Stina

Roligt om Alicia och Chrissie kunde bli vänner, jag tror de behöver varandra.
Både Nicola och Jimmy tillhör mina favoriter. Men Jimmy är självisk som inte förstår att Nicola vill satsa på sin karriär, 6 månader går fort.
Tur att Pearl inte försvann, kanske inte min största favorit, men det är roligt om några av de "gamla" stannar kvar, det är så många som försvunnit

2016-02-24 @ 15:55:39
Postat av: Ylva

Eftersom jag har "knepiga" arbetstider kan jag oftast se Htg. Dock inte idag (onsdag). Då är det så himla kul att kunna gå in här och läsa Maries knivskarpa sammanfattningar och alla roliga kommentarer. Tack!!!

2016-02-25 @ 01:49:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0