En by full med psykopater

Inskrivet kl 23:43
 
Tack Niitta för rubriken =)
 
Chrissie som stämt möte med en advokat förhör Lachlan först för att få honom att förstå hur frågorna kommer att bli vid en rättegång. Hon frågar sin son om hur det gick till med Alicia och Lachlan berättar sin påhittade version.
 
Paddy vill skjutsa Pearl till minneskliniken men hon vill inte ha sällskap dit. När hon sedan kommer tillbaka så säger hon bara att de gjorde flera utredningar.
 
Rhona,Paddy och Vanessa diskuterar sedan hur de ska göra med Pearl eftersom det kan bli problem om hon jobbar kvar. Paddy har svårt att sparka henne för hon är som en kär gammal släkting för honom.
 
Pearl ringer till sin systerson Owen i Hongkong för att fråga om hon kan hälsa på hos honom, gärna en längre tid så som tre månader och om han kan betala för hennes biljett. Det verkar som om Owen säger nej, eller?
 
Chas gör allt för att undvika joggandet med Aaron medan han är ute och springer flera gånger om dagen. Chas frågar Andy om de får samla in pengar i Katies namn under halvmaran och Andy svarar att det är ok.
 
Emma "råkar" spilla öl på Carly för att få kontakt med henne. Hon bjuder sedan Carly på en ny öl och de sätter sig och pratar med varann. Så fort Ross dyker upp så får Emma bråttom iväg så hon säger åt honom att sätta sig hos Carly.
 
Både Ross och Carly kommer bra överens och de har roligt med varann genom att låtsas vara några andra personer men när Brenda kommer in på puben får Carly bråttom därifrån. Hon får med sig Ross och de går hem till honom. Medan Ross tittar på sin telefon på en bild på Donna så tittar Carly på hans saker i en bokhylla. Hon tar en guldring som ligger där. Sedan börjar de kyssa varann.
(Chas sa att Carly och Donna är i princip syskon och undrar vad Ross säger om det, men har de verkligen träffats någon gång? Donna och Carly har ju inte gemensamma föräldrar och inte växt upp med varann)
 
Andy talar om för Vanessa att hon och Leyla får bo kvar i Katies hus.
 
Laurel har ett hemparty för tjejerna för att sälja sminkprodukter och tjänster till salongen. Först vill hon inte dricka något för att vara klartänkt men sedan kan hon inte stå emot. Hon och Kerry får en hel del sålt så när försäljningspartyt är slut så har de gjort en vinst på 180£ att dela på. När Doug kommer hem pikar han Laurel för att hon druckit av champagnen fast hon sagt att hon inte skulle det. Han hör när hon säger till Marlon att hon tjänat 60£ så han frågar henne vart de andra pengarna tagit vägen för han hade hört Kerry berätta om att de tjänat 90£ var. Laurel skyller på att hon lägger undan pengar till Marlons födelsedag.
 
Leyla upptäcker massa rep i Davids skåpbil. Han erkänner att han tänkt skrämma Lachlan på något sätt. Hon säger åt honom att inte göra något dumt  och han lovar det men när han sedan ser Lachlan vid busshållplatsen så lyckas han få in Lachlan i bilen. Eric ser detta och när David kör iväg i rasande fart.
 
David kör Lachlan till en övergiven lada. Han försöker få Lachlan att berätta sanningen men Lachlan är bara arrogant och retar David. Lachlan håller fast vid sin historia och råkar tala om att han ska dra Alicia inför rätta
 
Chrissie försöker få tag på Lachlan eftersom han inte svarar på mobilen. Hon kollar hans dator och upptäcker då en youtube-video där en kille berättar om hur man kysser någon. Chrissie ser direkt att Lachlan tagit sin berättelse om vad som hände med Alicia från den filmen. Hon börjar tvivla på att det Lachlan sagt är sant.
 
David blir rasande på den hånflinande Lachlan så det uppstår en kamp mellan dem. Han sätter sig grensle över Lachlan och plötsligt så börjar Lachlan gråta. David reser sig upp och går iväg för att ringa sin far för att få hjälp. Eric och Alicia kommer dit  och David bryter ihop. Hon erbjuder sig att skjutsa hem Lachlan men han vill inte åka med henne för han har kissat på sig. Eric skjutsar hem Lachlan till Home Farm och berättar snabbt om vad som hänt. Han ber dem att ta hänsyn till David även om han förstår att de vill ringa polisen.
 
Alicia och David pratar ut hemma och han är orolig för att han förstört allt för henne nu.
 
 
anna: Serien sänds med bara ett avsnitt om dagen i England, förutom på torsdagar då det är ett dubbelavsnitt. Ofta är det så att när en karaktär blir utskriven så ersätts den av en ny liknande precis som du tänkt, Carly istället för Katie.
Det är bättre att ställa allmänna frågor i senaste inläggen för jag tror att de kan missas annars eftersom de flesta inte kollar kommentarerna i några dagar gamla inlägg.
 
 

Kommentarer
Postat av: Angelica T

Lachlan måste ha ett stort fel i huvudet! Han tror ju verkligen att han inte gjort något fel. Kan han inte göra som Gemma och ramla olyckligt och senare avlida från det? Helst ska mamman se det annars blir vem som helst anklagad för att ha mördat honom. Tål inte den familjen som lever på höga hästar så är så skönt att byn ställer sig bakom Alicia och inte Lachlan bara för att han är ett barn.

2016-02-22 @ 12:10:56
Postat av: Angelica T

Efter andra avsnittet så verkar det iaf som att Chrisse börjar tveka på Lachlans lögner. Hoppas David slipper problem och att dem lägger ner sitt civilmål eller vad det hette.

2016-02-22 @ 12:38:40
Postat av: Niitta

Ännu konstigare än att så många i serien dör på alla möjliga sätt, är att så många har extremt dålig impulskontroll. Vem i verkliga livet reagerar som David, kidnappar en tonåring och låser in honom? Det är fler än han som gjort liknande. Eller hur många tar tillfället vid kassabrist och norpar pengar som Pearl och nästan alla som bor i Emmerdale löst sina tillfälliga pengaproblem med? En by full med psykopater.

2016-02-22 @ 15:17:40
Postat av: Ylva

Jag tycker dagens 2 avsnitt var bra! Han som spelar Lachlan är mkt bra för att vara ung såpaskådis. Hur ska det gå med Ross och Bobs dotter:)

2016-02-22 @ 15:36:06
Postat av: anonym

Verkar ju faktiskt som att chrissies pappa är värre...han försöker ju hjärntvätta Chrissie att tro att där inte är för på lachlan!! Hemska gubbe...

2016-02-22 @ 19:24:08
Postat av: Jonas

Mycket lyckad kidnappning, David!

Kerries imitation av Moira var riktigt bra.

Carly blir bara snyggare och snyggare och är ju nästan i paritet med Lexie.

Ja, Lachlan spelar bra.

2016-02-22 @ 20:23:26
Postat av: ELIZA

Ja, bra spel, men hade varit Ääännu bättre om han fått GÅÅÅÅ hem med nerpissade byxor genom byn!!!! ha ha ha ha .....................Dom jobbar knappt nån, men har pengar att köpa kaffe (att ta med, gubevars),flera gånger om dagen...Måste vara det mest lukrativa cafee´t i England....Och vara på sminkparty och bränna pengar där....? Och hur ska Pearl klara upp det hon håller på med?

2016-02-22 @ 21:16:04
Postat av: AnnaS

Jag var verkligen tvungen att tänka att det var två skådespelare som gjorde sitt jobb när David kidnappade Lachlan och Lachlan satt där och flinade. Annars hade jag inte klarat att se dem. Verkligen skickligt spelat, inte minst av Lachlan.

2016-02-22 @ 22:42:05
Postat av: Niitta

Tack själv, Marie. Kul att få bidra med en rubrik. Känner mig hedrad.

2016-02-23 @ 08:38:50
Postat av: monica

Vad hände 22/2 ?

2016-02-23 @ 20:29:49
Postat av: monica

Eller var det här dagens ? Jag har missat bade 22 och 23/2...

2016-02-23 @ 20:33:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0