Låtsas att ha Alzheimer

Inskrivet kl 19:22
 
Belle kommer hem och är rätt glad. De besöker skolan och får reda på att hon måste gå om ett år eftersom hon missat en hel del.
 
Kirin undviker Vanessa och ber till och med Ross om alibi för att slippa följa med henne på läkarbesöket. Han pratar med Ross om hur det var när Donna berättade om sin cancer. Ross talar om att han inte fick reda på något förrän Donna var död. Senare så berättar Ross för Moira om Vanessas misstankar.
 
Chas lovar att springa en halvmara bara för att få tillbringa tid med Aaron. Dock är inte hennes träningsvilja på topp men Aaron är ute och springer mest hela tiden så att ena foten blöder.
 
Finn lyckas övertala Darren om en dejt för att visa att han inte är rädd för sjukdomen. De båda kysser varann på puben.
 
Vanessa märker att Kirin inte vill ställa upp för henne så hon gör slut. Kirin går runt och mår dåligt över att han inte hjälper henne när hon behöver det.
 
Paddy frågar Andy om de kan köpa Katies hästverksamhet och Andy går med på det. När Paddy ska kolla bankkontot ljuger Pearl om att hon tappat bort lösenordet.
 
Pearl krockar med en springande Aaron så hon tappar en kassabok med ett kvitto i. Edna hittar den och konfronterar Pearl om den dåliga ekonomin men Pearl nekar till det.
 
Rhona upptäcker att en check är inlöst trots att den som skulle ha fått den inte fått sina pengar. Hon pratar med Paddy om alla konstiga saker som hänt senaste tiden på kliniken och hon påpekar att Pearl verkar väldigt förvirrad. Pearl hör detta så hon försvarar sig med att hon har Alzheimers.
 
Jag orkar inte med allt elände och sista droppen är Vanessas misstänkta cancer. Det gör att jag hänger inte med i handlingen så antagligen missar jag en hel del =(
 

Kommentarer
Postat av: jackson

Pear lilla, nu går Du väl ändå för långt.

2016-02-18 @ 14:37:57
Postat av: Niitta

Många som är långfingrade i den byn.

2016-02-18 @ 17:37:04
Postat av: Jonas

Så slug trodde jag inte att Pearl var. Edna kommer nog att bli besviken.

Lisa är sjukt jobbig att titta och höra på.

Trots en del elände, framför allt Vanessas eventuella sjukdom, är det annars bra avsnitt just nu.

2016-02-18 @ 17:52:55
Postat av: Niitta

Jag tycker inte att Lisa är ett dugg jobbig, Rachel däremot. Vad har Belle gjort henne? Lisa har ett tungt lass att dra, med egna hjärtbesvär ska hon tampas med dotterns psykiska problem, och makens labilitet. Folk flyttar ut och in i hushållet, hon verkar vara den som städar och lagar mat, med ingen eller mycket lite hjälp. Dålig ekonomi, så utöver slitet hemma måste hon förvärvsarbeta. Undra på om hon är ur balans emellanåt. Hon gör nog så gott hon kan.

2016-02-18 @ 18:58:00
Postat av: TinaV

Jag förstår dig Marie, tänk på dig själv och titta och skriv när du orkar. Jag tycker också det är jobbigt att titta.

2016-02-18 @ 21:13:44
Postat av: AnnaS

Jag håller med TinaV! Skriv om och när och så mycket du orkar, Marie! Men jag hoppas att det kommer att finnas möjlighet att kommentera avsnitten, alltid roligt att dela åsikter och funderingar med andra!

Kul att se Edna igen!

2016-02-18 @ 23:33:16
Postat av: AnnaS

Jag fick förresten en känsla av att Tracy kanske börjar ta sitt förnuft till fånga. Hoppas det, det är plågsamt att se Andy och henne tillsammans.

2016-02-18 @ 23:52:22
Postat av: anna

kan nån förklara tydligt hur bernice kan ha paul som bror och kusin? och har val barn med Rodney? va de ett engångstillfälle eller när va dem ett par? innan under eller efter han va med diane? hur är det med detta? Med vänlig hälsning anna

2016-02-19 @ 05:31:49
Postat av: Niitta

Paul är halvbror till Bernice för att Rodney är pappa till båda. Kusin eftersom Bernice mamma, Diane och Pauls mamma, Val är systrar.

2016-02-19 @ 07:44:39
Postat av: Hedda

anna: Val och Rodney är alltså Pauls föräldrar. När Paul föddes så var Rodney gift med Diane. Därav det konstiga släktförhållandet. Rodney är både Pauls far och hans mosters fd man.. Och far till Bernice då.

Jag vill inte ens säga vart jag önskar Pearl just nu. Skitjobbig är hon. Gör allt för att rädda sitt eget skinn.

2016-02-19 @ 09:08:58
Postat av: Ylva

Pearl ÄR verkligen jobbig! Dessutom kan hon väl knappast jobba kvar om de andra går på att hon drabbats av Alzheimers

2016-02-19 @ 11:17:23
Postat av: ELIZA

Marie, Du ska se och skriva när Du har lust! Vi andra kan fråga varann om det är något vi undrar över. Du gör det så bra i alla fall. Har nu inte sett fredagens avsnitt än, men resten av veckan...Den där Tracey, ska nog dra från Andy illa kvickt, tycker jag...Han är labil, och inget att lita på...Och Tracey, hur vore det att skaffa ett jobb, t ex....Alltså, huuuur lata är dom????????????????????Har ju retat mej på Zak i alla år, och måste ju vara nåt i vattnet eller ett virus, för latheten har verkligen spridit sej....( Håller med Niitta ang Lisa, skulle bli tokig på alla som har åsikter, och dessutom ska jag sköta allt)...Tycker inte någon är värst arbets-sam...Den enda jag tycker jobbar, är Marlon...Och Viktoria..Alla liksom flyter omkring...Är jag orättvis nu??? Vad tycker Ni?..Och Pearl igår...Herregud, Alzheimers, det drar man inte till om, hur mycket tjuv man än är...Haft det i familjen, så det tyckte jag inte om....

2016-02-19 @ 17:16:56
Postat av: Niitta

De som står bakom disken i puben får ju jobba också, såsom det dricks. De stackarna drabbas väl av tennisarm när de får dra i ölspaken (eller vad den heter). Ha ha, datorn rättade ordet ölspaken till älskaren. Tur man har lärt sig att läsa innan man skickar iväg.

2016-02-19 @ 17:30:08
Postat av: anna

ok,tack men när paul föddes va alltså rodny o diane gifta? när tillverkades paul då? i en otrohet eller har val och rodny varit ett par länge också?
shit va rörigt. : )
ps håller med om att de varit mkt ångest hemskt o skit senaste tiden, vissa dagar har jag knappt orkat se, som när katie dog fy fan.
Med vänlig hälsning anna

2016-02-20 @ 04:40:13
Postat av: ELIZA

Anna: Rörigt? Skojar Du?? Har kollat på släkt trädet ibland, men orkar inte sätta mej in i rörigheten....Frågade här för flera år sedan, om kusiner får gifta sej i England, och kommer inte ens ihåg svaret...

2016-02-20 @ 13:54:19
Postat av: Frk Höger

Jag har för mig att han engelsmannen som hängde här förut sa att kusiner fick gifta sig. Så är det väl även i Sverige...

2016-02-20 @ 19:59:45
Postat av: anna

: ) hehe, ja det gäller att inte kolla 5 år o sen ta 5 års pause som jag gjorde, nu försöker jag sedan 2 år se varje avsnitt iaf, men tycker inte ni också det är dåligt de bara ligger 1 vecka på 4an, har mejlat dem o klagat, kanske fler kan göra de så kanske de antingen fixar det längre på play eller tar tillbaka morgon/natt repriserna!! Med vänlig hälsning anna

2016-02-21 @ 02:01:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0