1:a pris....eller 7:a

Inskrivet kl 23:49
 
Jimmy frågar Rachel på kaféet om hon kan hjälpa honom med städningen hemma. Hon tackar ja och säger att det kostar 20£ men Tracy som hör det erbjuder sig att städa för halva priset vilket Jimmy accepterar.
 
Priya råkar nämna för Brenda att Nikhil har en flickvän, Tanya, sedan ett halvår. Brenda blir jätteledsen för att han inget sagt och för att hon tror att nu kommer Molly att glömma sin riktigta mamma. Både Bob och Leyla tröstar Brenda med att ingen kommer att glömma Gennie. Leyla frågar Brenda om hon älskar Terry mindre nu bara för att hon är gift med Bob, då inser Brenda att Nikhil inte glömmer Gennie.
 
Laurel gör en intervju hos Bernice för jobbet som hempartysäljare av makeup-produkter. Det går så bra så hon får jobbet.
 
Sam får veta att Andy och Tracy bor ihop. Han söker upp henne för att prata om det men då dyker Chas och Debbie upp och säger åt Tracy att inte utnyttja en man med sorg, framför allt så ska hon hålla sig undan hans barn. Sam blir förbannad och kastar ut dem från Katies hus.
 
Vanessa fyller 39 år men vill inte tala om för Kirin att det är hennes födelsedag. Eftersom hon bor hos honom så får han hennes post av Tracy ute på gatan så han ser alla grattiskort. Han talar om för Vanessa att han vill fira hennes födelsedag ordentligt för att visa hur mycket han älskar henne.
 
Nicola kommer hem från Dubai och berättar att hon fått ett jobberbjudande där som hon är intresserad av. Jimmy vill inte flytta från byn så han säger nej. Nicola försöker övertala honom men Jimmy vägrar. Hon tackar ändå ja till jobbet i smyg sedan frågar hon Debbie om hon vill köpa ut Jimmys del av åkeriet. Debbie är först inte intresserad men för att inte Charity ska få en okänd delägare så funderar hon på saken. Debbie frågar Cain om ha vill vara med eftersom hon inte har råd med hela summan själv. Chas som hör detta avråder Cain med tanke på hur Charity känner för honom.
 
Cain säger till Jimmy att han avstår från erbjudandet men Jimmy fattar inte vad han pratar om. När Jimmy får reda på att Nicola vill sälja hans del blir han rasande och skyndar sig hem för att skälla ut sin fru. Nicola erkänner att hon tackat ja till jobbet eftersom hon ändå kommer få som hon vill, som vanligt.
 
Val kommer hem från sjukhuset och ser en banderoll om att de vunnit tävlingen om bästa B&B i England. Tracy, Finn och Eric tar emot henne och ska skåla i champagne för att fira men Val avslöjar att hon redan vet att de kom 7:a i tävlingen...
 
Bob får samtal från något okänt nummer så han svarar inte. Han bestämmer med Brenda att de ska åka till stan och gå på Gennies favoritkafé. Precis innan de ska åka så kommer en limousine som stannar framför Bob ute på gatan. Ur kliver en vitklädd brud, det är Carly Bobs dotter som ska gifta sig och hon vill ha med honom på sitt bröllop som hon är på väg till. Bob dras in i bilen och de åker iväg. Brenda som får höra det ryktesvägen, utan att få veta vem tjejen är, blir ledsen och besviken. Bob försöker råda sin dotter till att tänka efter om hon verkligen vill gifta sig med en man hon bara känt i ett halvt år och om hon kan tänka sig att bli gammal med denne man för annars ska hon låta bli. Carly blir förbannad och kastar ut honom ur bilen och säger att hon vill inte ha någon som helst kontakt med honom längre.
 
Efter några timmars promenad är Bob tillbaka i byn och kan be Brenda om ursäkt för att han försvunnit. Han beklgar sig över att vara en så usel far att hans dotter aldrig mer vill se honom. Brenda säger åt honom att han har all möjlighet att reparera den skadan till skillnad mot henne som aldrig mer får träffa sin dotter. Plötsligt kommer Carly in på kaféet. Hon har tänkt på det Bob sagt så hon kunde inte gifta sig utan lämnade mannen i kyrkan. Nu har hon ingenstans att ta vägen så Bob erbjuder henne att bo hos dem så länge.
 
 

Kommentarer
Postat av: TinaV

Nej, inte en tuff och gnällig brud till. En parasit som ska leva på andra. Just nu är det verkligen långtråkiga avsnitt igen.

2016-02-16 @ 16:34:23
Postat av: Nyfiken Kvinna

Carly var oväntat, trodde inte Bob hade fler barn än sina två tvillingar. Hon kanske blir Andys nästa erövring..

2016-02-16 @ 17:29:28
Postat av: Stina

Det är klart att Nicola måste ur serien ett tag, så då får det bli Dubai. Hoppas att hon kommer tillbaka hon är rolig och rapp i munnen. Carly verkAr jobbig men hon kanske blir bättre. Bob har många barn, minns inte hur mångá. Verkar trångt i byn kan de inte bygga några fler hus, det behövs. Jag saknar också Paul, synd att han kom på så kort visit.

2016-02-16 @ 18:09:39
Postat av: Hedda

Det är ju praktiskt att Bob har så många ex-fruar och barn; om det behövs nån ny karaktär i byn så kan man välja nån av dom.. Brenda är väl hans sjätte fru? Eller sjunde? Har för mig att det pratades om hans fem äktenskap för länge sen:)

2016-02-16 @ 19:44:31
Postat av: Jonas

Jag trodde att det var brukligt att veta varandras födelsedagar i ett förhållande, men tydligen är det inte så i Emmerdale.

Den där Carly var ju faktiskt rätt snygg, även om jag inte tror en sekund på att hon är 25 år.

Nicola är verkligen den mest själviska människan i världen. Hoppas att Jimmy och Angelica stannar kvar i Emmerdale.

2016-02-16 @ 20:35:30
Postat av: Maria

Sam är så trög så att det ät sorgligt. Tracy lika billig som vanligt.

Tyckte Carlys entré kändes konstlad och hela scenen orealistisk.

Varför skulle Jimmy ge nyckeln till Tracy som är en opålitlig person och sedan be henne lägga nyckeln under mattan. Fick han ens tillbaka den? Tror det kommer att utvecklas...

Laurel verkar ha vanan att bli en riktig häxa när hon inte får som hon vill. Förut var det Ashley som blev hemlös för att hon inte kunde hålla sig till sin man och nu ska hon kasta ut sin far för att han ser att hon sätter andras barn i livsfara. Visserligen blir inte Doug hemlös men jag tycker hon kan vända situationer och få det att se ut som att det henne det är synd om. Som när Donna var döende, inte ens då kunde hon bry sig någon annan än sig själv.

Varför är det ingen som skaffar Andy professionell hjälp? Har har ju en historia av att må dåligt och vem som helst kan behöva hjälp om man råkar ut för ngt som hemskt som han har gjort ang Katie? Han var nära att ta livet av sig och ingen funderar på att åka till psyket med honom?

2016-02-17 @ 00:03:16
Postat av: Niitta

Utöver tvillingarna, så hade ju Bob en dotter som dog och sonen Jamie som var brevbärare i Emmerdale ett tag. Carly kände inte jag heller till. Jag är personligen urtrött på alla nya karaktärer som dyker upp för ofta i mitt tycke. Vill hellre behålla de gamla som man lärt känna.

2016-02-17 @ 09:26:16
Postat av: anna

hur gammal är kirin? är Vanessa dubbelt så gammal?
han ser ut o va typ 18?
mer än dubbelt så gammalt kanske t.om.?

2016-02-20 @ 06:07:36
Postat av: anna

va väll för katie o donna dött nu behövs en ny tjej, carly, har nån sett henne i serien innan?
när dem dör i serien, är det oftast för att de inte vill va med längre, eller för att det hör till serien? alltså hur funkar egentligen en sån lång såpa? de kan ju inte reda bestämt vad som händer om några år? och huuur kan de filma så fort?? 1 timme varje dag i alla år, när en film på 2 timmar tar flera år att göra?? nån som vet??

2016-02-20 @ 07:21:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0