Blombeställning till fel adress

Inskrivet kl 23:33
 
Lachlan hjälper Alicia med Katies minnesalbum. Han sitter på kaféet och väljer ut bilder från datorn. Jacob ser det och frågar om han kan göra ett till Alicia som snart fyller år. Lachlan går med på det om Jacob fixar bilder.
 
James vill bjuda Emma på lunch för att kunna göra ett avslut på det de hade. Hon missuppfattar tanken och kommer uppklädd. När James pratar om skilsmässa blir hon förvånad och ledsen. Emma går iväg till toaletten och gråter en skvätt sedan återvänder hon till James och säger ok till skilsmässa.
 
Andy vill inte träffa barnen för han är så ledsen och vill inte visa det för dem. Debbie tycker han borde träffa dem ändå så hon lämnar barnen hos honom hemma hos Diane. Sarah pratar om Katie så Andy blir ännu mer ledsen så Debbie får hämta hem barnen.
 
Rhona upptäcker att Pearl är ledsen för att hon fått en jättehög värmeräkning. Det visar sig att Pearl betalat för lite ett tag så nu får hon betala extra mycket. Rhona erbjuder Pearl förskott på lönen men det vill hon inte gå med på. När Pearl får veta att Rhona bestämt att Katies räkning ska strykas så behåller hon kuvertet med pengar, till veterinärräkningen, som Katie gett henne för några dagar sedan.
 
David kommer på att han måste köpa något till Alicia till allahjärtansdag. När hon är ute på ett ärende så passar han på att ringa för att beställa blommor. Han hinner inte prata klart förrän hon kommer tillbaka till butiken. David ger Lachlan telefonen och sitt kontokort för att han ska kunna avsluta affären. Lachlan lämnar fel adress till blombutiken och frågar om dyrare buketter.
 
Chrissie bjuder Alicia och David på middag som tack för hjälpen på bröllopet och för att kunna kolla lite foton på dem. David känner sig lite olustig för han vill ge Lachlan sparken från butiken för att han tycker att grabben stirrar på honom för mycket.
 
Robert pratar med Chas och Paddy angående deras vetskap om affären med Aaron. Han blir tvungen att lova Chas att inte såra Aaron och göra slut med honom på en gång annars kommer hon att berätta för Chrissie.
 
Dingles upptäcker att Belle är borta och antagligen inte sovit hemma under natten. De hittar även hennes mobiltelefon och medicin som hon inte tagit med sig.
 
Lisa och Zak får hjälp av Cain och Harriet för att leta efter Belle. Samson som struntar i skolan hittar Belle i en lada på Wylies farm. Hon säger åt honom att gå därifrån innan hennes olycka drabbar honom också, precis som den haft ihjäl Gemma och Katie och nästan Cain och James. Belle säger åt Samson att inte tala om att han sett henne.
 
Samson kommer hem och Lisa märker direkt att något hänt. Hon frågar honom men han nekar, tillslut får de reda på att han träffat Belle och var hon är. De åker dit allihop, även Sam, Tracy och Rachel.
 
Belle går upp bland takbjälkarna i ladan. Hon hör Gemmas röst hela tiden. Belle stannar till vid en avsats och börjar bråka med Gemma. Alla som letat efter Belle kommer in i ladan. Hon vill inte prata med dem så tillslut får Sam och hans tjejer gå ut och även Zak och Lisa. Kvar är Harriet som pratar med Belle och Cain som smyger upp och får tag på henne innan hon hinner skada sig själv. Ambulans och personal kommer dit och Belle åker till sjukhuset. Belle får medicin så hon kan sova. Cain pratar med Zak och Lisa om Katies begravning som han tycker Belle ska gå på. Lisa är emot det och hon är orolig för att Belle ska tvångsvårdas för hon är för ung för det.
 
 

Kommentarer
Postat av: Jonas

Den skräniga klagomuren Lisa kan få vem som helst att hoppa mot döden.

2016-02-01 @ 14:12:00
Postat av: Gerd

Liza borde ju förstå att Belle borde få sjukhusvård, frisk blir hon inte annars ! Det har gått 20 sen Emma försvann tror hon nu att de ska fortsätta som om ingenting ha hänt mellan James och henne !!

2016-02-01 @ 17:27:09
Postat av: Stina

Ja Emma är ju helt osannolik, och ganska osympatisk, det är något hos henne jag inte kan med.Tur attnågra av mina favoriter fortfarande finns med Victoria, Nicola, Cain, Moira, Alicia och kanske några till.

2016-02-01 @ 22:07:27
Postat av: AnnaS

Jag håller med Jonas och Gerd! Lisa är extremt jobbig och hur kan hon tro att dom ska kunna hjälpa Belle själva? Hon blir ju bara sämre och sämre. Om inte annat borde väl Lisa vara orolig för att Belle kommer att skada andra eller sig själv.

Obehagligt med Lachlan också. Jag undrar vad han har för konstigt förflutet som antyddes när de flyttade till byn. Annars hade hans puppy love för Alicia kunnat vara gullig. Jag tror att Alicia kanske sänder ut signaler som hon inte förstår själv.

Andy är bara jobbig.

Jag har förstått att de flesta av er inte gillar nya Robert, men det gör jag. Eller gillar kanske är fel ord, men jag tycker att han gör karaktären bra. Och jag tycker inte särskilt illa om Chrissie och hennes sätt att spela heller. Tycker nästan att det är roligt att se henne.

2016-02-02 @ 06:39:37
Postat av: Jonas

Den nya Robert är betydligt bättre än den gamla. Den gamla såg ut och agerade som en fjortis, medan den nya är mer raffinerad. Dessutom ser han hundra gånger bättre ut än den gamla. Jag har sett den gamla i en film nyligen och han ser exakt likadan ut idag.

Den nya Robert är betydligt mer trovärdig som damfavorit, charmör och ondskefull och självisk person.

2016-02-02 @ 10:26:03
Postat av: Ylva

Håller med er som tycker att Lisa är jobbig! Hon verkar göra allt fel med Belle. Och dessutom är ju hennes egen hälsa inte den bästa. Zak borde sätta ner foten.

2016-02-02 @ 11:06:35
Postat av: Niitta

Jag gillar och har alltid gillat Lisa. Kände att jag måste försvara henne litegrann. Hur enkelt är det att vara mamma i den familjen? Hon gör sitt bästa och är lojal och godhjärtad. Robert är ett äckel. Och snygg,? Nej, smaken är som bekant, som baken. Andy är och har alltid varit en uppblåst fjant. Stackars Sarah och Jack, de förtjänar en bättre pappa.

2016-02-02 @ 11:57:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0