Vatten över huvudet

 
Bloggens födelsedag 7år!
 
Inskrivet kl 23:14
 
Val går runt och hostar så hon kan inte hjälpa till att fixa på värdshuset. Hon vill att Eric ringer till "Heta Tony", en sexig hantverkare, för att få några saker lagade. Eric vill inte att Tony kommer dit så han lagar allt själv. Det han missar är att något läcker på övervåningen.
 
Lawrence har ett arbete i Dubai som måste göras men han vill inte åka dit, inte Chrissie eller Robert heller.
 
Nicola får gå hem tidigare från jobbet för att polisen kommer till Home Farm och ingen där vill ha henne tjuvlyssnades. Hon ordnar massor med ballonger till Jimmys födelsedag istället.
 
Tracy vill vinna tillbaka Sam så hon ber Val om hjälp. Hon får Val att ge henne sparken inför Eric och Finn. När hon nu inte har någonstans att ta vägen går hon till Sam och leker förtvivlad. Sam låter henne bo hos Dingles i några dagar. Rachel är inte alls förtjust i det arrangemanget.
 
Lachlan får åka in till stationen för förhör. Chrissie är med honom. Han berättar att Alicia och han är ihop, hon är hans flickvän och har varit det ett tag. Lachlan säger att han älskar henne. Chrissie blir mer och mer irriterad över att hennes son verkar ha blivit utnyttjad av Alicia.
 
David berättar för Val och Eric om vad som har hänt och han ber dem att inget säga till någon för Alicias skull. Det första Val gör när hon kommer till värdshuset är att beklaga sig för Finn. Eric säger åt henne att inte säga något. Val vill att de fortsätter fixandet men precis då brakar vatten ner från övervåningen genom taket.
 
Zak och Lisa ska åka och hälsa på Belle. Tracy har gjort ett vänskapsband som Belle ska få för att känna samhörighet med henne. Rachel bara muttrar och då säger Tracy att Rachel kan ju sticka en tröja eller så till Belle. När Zak och Lisa träffar sin dotter så märks det att hon är avtrubbad av medicinen igen. Hon reagerar inte speciellt trots att det är ett år sedan Gemmas olycka. De får veta att Belle kommer att bli kvar på psyket ett tag till.
 
Polisen förhör Alicia igen. Hon blir osäker på deras frågor och David brusar upp för att de inte arresterar Lachlan på en gång.
 
Andy sitter i köket på Home Farm. Han säger att han inte litar på Lachlan och att Alicia skulle aldrig göra någon illa. Lachlan som varit i hallen hör detta. Chrissie blir vansinning när hon hör det och skäller ut Andy. Hon säger även till Robert att om han inte stöttar henne som hon stöttat dem senaste tiden och litar på Lachlan så kommer hon att kasta ut honom.
 
Rachel pratar med Kerry på salongen. Hon beklagar sig över att Tracy bor hos Dingles och kommer kanske lyckas lura tillbaka Sam. Kerry råder henne att hjälpa Tracy att hitta ett boende istället.
 
Megan säger till Jai att hon accepterar att han träffar Archie. Allt hon vill är att de blir en familj igen.
 
Lawrence söker upp David och Alicia för att be henne ta tillbaka anmälan. Han ber henne tänka på vad en rättegång innebär, att hon måste berätta alla detaljer igen. Lawrence erbjuder dem ekonomisk kompensation men då blir både David och Alicia förbannade.
 
Jimmy väntar på Lawrence på Home Farm för att be honom skicka Nicola till Dubai istället. Först vill inte Lawrence diskutera detta men går sedan med på förslaget. När Jimmy berättar detta för Nicola blir hon överlycklig även om hon kommer att sakna Angel under den veckan hon ska vara borta. (Kommer månne Nicola att bli kvar lite längre i Dubai under tiden skådespelaren är mammaledig? Hoppas att de inte tar död på henne bara, med någon flygolycka eller så...)
 
Chrissie blir rasande när hon får höra att Lawrence pratat med Alicia och David men han säger att han försökte medla mellan dem och att de bör tänka på att skvallret kommer att komma och då riskerar även att det Lachlan gjort förut att komma ut. Chrissie svarar att Lachlan tog bara en flickas tröja, att det inte var något allvarligt. (Ändå flyttade de därifrån till Emmerdale) Robert säger att Lachlan var oskyldig då och är oskyldig nu så de har inget att dölja.
 
Lachlan sitter och kollar på bilder på Alicia på datorn när Andy kommer förbi och ber om ursäkt för kommentaren förut. Lachlan svarar bara "lever du fortfarande".
 
Lawrence, Chrissie, Robert och Lachlan åker in till byn för att gå till puben. Precis utanför på gatan möter de Alicia och David. David får ett utbrott och blir rasande. Chrissie börjar skrika på Alicia som svarar att hon trodde de var vänner.  Chrissie säger att allt är Alicias fel för hon är en...pedofil!
 
 
 
Tack allihop för gratulationerna =D

Kommentarer
Postat av: Anonym

Grattis! :)

2016-02-10 @ 12:56:22
Postat av: Nyfiken Kvinna

Grattis till bloggen och till dej Marie !

2016-02-10 @ 13:24:47
Postat av: ELIZA

Grattis!!!!

2016-02-10 @ 13:55:42
Postat av: Jackson

Grattis bloggen och Marie!

Chrissie är ju dummare än tåget. Suck, alltså!!!!

2016-02-10 @ 15:10:04
Postat av: Niitta

Tack för bloggen, läser alltid om jag missat eller sysslat med annat under tiden jag tittat, så man inte riktigt hängt med. Brukar ofta förbereda middagen framför tvn genom att hacka löken färdig och då gråter man ju så man inte ser så bra.

🌺🌹🌻🌼🎂

2016-02-10 @ 15:32:38
Postat av: Ylva

Stort grattis på bloggens 7-årsdag Marie! Strongt!

Håller med om att Chrissie var riktigt dum idag. Ska "Nicola" tillbringa barnledigheten i Dubai? Trevligare än att sitta i finkan som "Charity" :)

2016-02-10 @ 17:12:15
Postat av: Nina

Grattis o ett fantastiskt jobb med bloggen☺
Men vad f..n Kan det aldrig få flytta in en normal familj på Home Farm😡😈😂

2016-02-10 @ 17:50:06
Postat av: Jonas

Grattis på sjuårsdagen, bloggmaestro!

Vad har hänt med David? Han verkar ha genomgått samma personlighetsförändring som Jimmy, fast tvärtom. Vanligtvis tillhör han de mest resonabla karaktärerna, men nu vill han slå äldre män, barn och kvinnor.

Jag missade lite igår. Vad exakt gjorde Chrissies son med Alicia? Idkade de sexuellt umgänge och/eller tog han henne på "den onämnbara"?

Chrissie tror blint på allt som Robert och hennes son säger.

Vi får hoppas att Sam håller fast vid Rachel och inte gör samma misstag igen.

2016-02-10 @ 18:57:50
Postat av: Angelica T

Grattis!! Tack till dig som fortfarande orkar efter alla år.

Ja det känns lite som det finns en förbannelse på Home farm. Kvittar hur bra och trevliga familjerna är från början, det slutar alltid i kaos. Även om Chrisse inte borde ta Lachlans parti efter hans tidigare förseelser så tyckte jag hon spela bra idag. Kändes som en riktig mamma och son stundvis. Speciellt hennes utbrott på gatan var bra spelat.

2016-02-10 @ 19:02:42
Postat av: Angelica T

Jonas: Hon låg och sov i soffan när han kom och knäppte upp hennes kjol och pilla på henne ett tag tills hon vaknade. Så han tog ju sig friheter helt utan hennes vetskap.

2016-02-10 @ 19:05:56
Postat av: Jonas

Angelica T: tack för svaret!

2016-02-10 @ 19:09:17
Postat av: TinaV

Grattis Marie till en toppenblogg!

2016-02-10 @ 21:30:04
Postat av: Pauline

Grattis bloggen :)
Jag har följt både emmerdale och bloggen i ca ett och ett halvt år, men har aldrig kommenterat.

2016-02-10 @ 21:57:10
Postat av: Carina

Grattis! Tack för bloggen!
Dubairesan var ju en bra lösning på skådespelarens föräldraledighet :) Skönt om det blir så, jag gillar Nicola och vill inte att hon skrivs ut.
Har tänkt på Vals hostande, det har väl pågått i några avsnitt nu? Inte fler sjukdomar, tack.

2016-02-10 @ 22:55:44
Postat av: AnnaS

Grattis bloggen och Marie!

Ja, en resa till Dubai blir perfekt för Nicola! Undrar hur dom (i så fall) ska få till det att hon stannar hela mammaledigheten istället för en vecka? Måste ju vara nåt som skulle få henne att lämna Jimmy och Angel så länge.

2016-02-10 @ 23:13:46
Postat av: ELIZA

Alltså. Chrissie är ju dummare än en gås...(Ursäkta, gåsar!..) Blev så förb***ad, så jag fick hjärtklappning...Hoppas vi får se "Heta Tony" idag.. Ha ha ha ....

2016-02-11 @ 06:38:01
Postat av: Jonas

En inte alltför vågad gissning är väl att Vals hiv blommar ut.

Ja, hur ska manusförfattarna få en vecka att bli förvandlad till en betydligt längre period? Där vågar jag mig inte på någon gissning, men tror att det blir en löjlig lösning.

ELIZA: gäss (varför heter det inte mäss i stället för måsar?) är ädla djur, som betackar sig för jämförelser med en lättlurad rikemansdotter. Av samma anledning bör du inte äta gåslever.

2016-02-11 @ 09:23:45
Postat av: Niitta

Förstod inte gåslever jämförelsen.?
Hoppas att de inte tänker låta Nicholas plan krascha. Jag gillar också henne.
Val får inte heller försvinna, hon och Nicholas har de vassaste tungorna i byn.

2016-02-11 @ 09:57:06
Postat av: Anonym

Bästa bloggen som finns :) grattis till 7 år :) själv har jag bara vetat att den funnit i 1 år :)

2016-02-12 @ 22:40:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0