Gammal mjukisbonde

Inskrivet kl 13:41
 
Leyla tackar nej till Megans erbjudande för hon vill behålla företaget för sig själv. Megan får precis ett samtal från sjukhuset och måste skynda dit. Leyla skjutsar henne.
 
Charity pressar Ross om att hon vill ha pengarna senast kl 17 idag.
Ross ska iväg på "arbete" men Emma har lämnat Moses på verkstan och Cain vill inte vara barnvakt så Ross tar med sig babyn.
 
Andy spanar in Chrisse när hon är på väg till advokaten för att slutföra skilsmässan.
 
Eric får läsa talet Doug skrivit till bröllopet. Han har skrivit att Laurel hittat den perfekta mannen som kommer att ta hand om henne. Laurel vill sedan se talet men blir besviken när hon inser tt det inte handlar om henne. Hon förstår att han inte vill att hon gifter sig. (varför skulle hon läsa talet, ska det inte vara en överraskning?)
 
Megan kommer till sjukhuset och säger åt Leyla att gå och till Jai att han inte är välkommen in eftersom han har svårt att se sin dotter kämpa.
 
Charity får nästan panik när hon får höra att Ross tagit med sig Moses på ett jobb.
 
Lawrence är irriterad över att Andy äter lunch i deras kök. Dessutom vill han inte att Andy tar hjälp av Zak. Chrissie erbjuder sig att hjälpa honom istället. Chrissie ramlar och gör illa ankeln när hon är ute i skogen med Andy. Han hjälper henne fast han insett att hon ramlade med flit och inte har ont. De rusar ikapp hem och börjar sedan kyssa varann i köket.
 
Ross går in i en juvelerarbutik utklädd till äldre herre. Han kollar in ringar och Rolexklockor. Plötsligt får han bråttom därifrån. Charity möter honom när han är på väg därifrån med en diamantring han tittat på. Hon lyckas hindra mannen från butiken som springer efter Ross.
 
Leyla ändrar sig angående samarbetet med Megan.
 
Charity hittar ringen Ross stulit i Moses blöja. Ross har även fått med sig klockan. Han vill att de börjar samarbeta igen för de är ett bra team.
 
Robert försöker stötta Aaron som ska till de inledande förhören nästa dag. Chas ser dem och när Aaron gått säger hon till Robert att hon vill att Aaron känner sig trygg även om det innebär att det är med honom.
 
Aaron kommer ut från puben och ser ordet Lögnare inristat i lacken på hans bil.
 
Polisen kommer och ställer frågor till Cain på verkstan angående firmabilen som stått utanför en juvelerarbutik som blev rånad dagen innan.
 
Dingles samlas för att ge Aaron sitt stöd i rätten men Chas vill vänta på Robert. Han kommer precis innan det börjar även om Aaron bett honom att inte komma.
Gordon stapplar sig in till rättegången på grund av efterverkningar av cellgiftbehandlingen. Han säger att han är oskyldig.
 
Andy är irriterad över att ha varit med Chrissie medan tjuvjägarna slog till. Det kommer inte att hända igen säger hon.
 
Charity ger Doug pengarna men han vill inte ta emot dem om det är från skumraskaffärer. Givetvis förnekar hon det. Cain ser det och fråga henne om rånet. Hon erkänner och säger att det var så enkelt när Moses var med. Charity kallar Cain för mjukisbonde för att han blir förbannad över vad hon gör.
 
Doug ber Laurel om ursäkt och när han säger att det var ett tecken från gud att Laurel fick missfall blir hon arg och säger åt honom att gå. Ashley säger åt henne att tänka på att Doug är den enda hon har kvar eftersom hennes mamma har dött.
 
Gordon får en varning för att han tilltalar Aaron uppe på läktaren när han säger att han inte ville att det skulle bli såhär. Precis efter det ramlar han ihop. Han kommer att ställas inför rätta och samma borgensvillkor gäller nu som tidigare så han är fri att gå. Chas blir rasande och börjar skrika. Polisen säger sedan till Chas att Gordon har alibi för tiden när bilen blev repad.
 
Eric säger åt Doug att inte vända Laurel ryggen när hon behöver honom för man ställer upp för dem man älskar.
 
Bernice säger åt Chrissie att skaffa sig en ny pojkvän för att gå vidare efter Robert. Andy kommer in och Bernice går iväg så han kan be Chrissie om ursäkt för att han var irriterad tidigare.
 
Charity säger till Ross att puben är perfekt för pengatvätt.
 
Robert hittar Aaron på bron vid ån. Aaron är besviken över att Gordon blir trodd i rätten. Robert lovar att alla kommer att hålla koll på om Gordon dyker upp igen. Han säger att han tror på Aaron och att rätten kommer att tro på honom. Robert kramar om Aaron. Lite längre bort står någon och tittar på dem. Det är Aarons syster Liv.
 
Sista avsnittet före jul sänds 23/12 och sedan börjar det igen den 9/1-2017

Kommentarer
Postat av: Såpa fantast

Nästan allt händer för snabbt i Hem till gården, kanske därför att det visas 2 avsnitt per dag i Sverige. Om man missar ett avsnitt får man svårt att hänga med i handlingen. Bloggen hjälper till att få reda på vad man har missat.

2016-12-09 @ 23:32:32
Postat av: Ylva

Håller med! Bloggen är ovärderlig i dessa bistra tider tycker jag.

2016-12-10 @ 10:21:02
Postat av: jag bara

Tycker det vore kul om någon av de som flyttat från byn kunde komma på visit, göra ett litet gästspel för bara en eller ett par avsnitt. De kunde väl gå in på puben och ta sig en öl, eller besöka någon ex granne, det behöver ju inte vara något dramatiskt som inträffar eller tillföra handlingen något speciellt, bara kul att ses.

2016-12-11 @ 21:26:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0