Daniel with a spaniel

Inskrivet kl 22:14
 
Bernice och Chrissie sitter i köket på Home Farm när Andy kommer in, svettig av allt jobb och törstig. De båda damerna har svårt att slita blicken från Andys kropp när han står framför dem och dricker vatten. Bernice får bråttom därifrån. Chrissie tackar Andy för hjälpen och hon talar om att hon inte tänker göra något dna-test.
 
Charity letar i köksskåpen när Moira kommer in. Hon låtsas göra frukost till sig själv. Noah har redan fått frukost av Moira. Moira påpekar att Charity kanske borde flytta till puben nu när hon ska bli delägare.
 
Pearl tycker inte Harriet ska vara ensam så hon börjar leta efter lämpliga män som Harriet kan dejta. Hon vet en man som brukar komma till kliniken med sin hund. Pearl ordnar en blinddate mellan mannen Daniel och Harriet. De ses på puben och sitter och pratar med varann. När han ska gå så är Harriet på väg att säga hejdå men Ashley och Laurel kommer in så hon frågar Daniel om de kan ses igen. Han svarar ja på det.
 
Priya och Rakesh måste spara på pengarna så han bestämmer sig för att hjälpa till mer vid byggandet. Rishi frågar om de vill bo hos honom så länge tills lägenheterna blir klara.
 
Megan och Jai pratar med läkaren som säger att Eliza har med största sannolikhet fått en hjärnskada men att de inte vet omfattningen av den. Megan vill inte tro det utan hoppas att det kanske visar sig att dottern klarat sig utan skada men läkaren säger att det är inte troligt.
 
Emma ser fram emot att flytta så de kanske kan ta med sig Moses.
 
Moira kommer med Charitys packning och släpper den framför henne ute på gatan utanför puben. Charity tar med sig sina saker in och hoppas på att hon kommer att få bo där. Varken Chas eller Doug litar på henne så hon erkänner att hon har lite svårt att få tag på pengarna just nu men att hon kommer att lösa det. Precis då kommer Ross in med Moses på puben. Hon går fram till Ross och ber honom hjälpa henne med några bilstölder för hon behöver pengar men Ross säger nej.
Charity vill då umgås lite med sin son så hon får ha honom en stund. När hon ska lämna honom möter hon Megan och Jai ute på gatan. Hon pikar Megan och säger att hon ser sliten ut. De båda damerna börjar tjafsa med varann om vem som är bäst mamma men när Charity nämner Robbie blir Megan rasande och nästan hoppar på henne. De lugnar ner sig och går därifrån.
 
Charity lämnar Moses hos Emma. Hon beklagar sig och verkar gråtfärdig över hur jobbigt det är med alla känslor över sonen. Emma går inte på det så Charity blir lättad. Charity erbjuder Emma att få ha Moses för alltid men då måste hon betala 50 000£. Emma blir förfärad först men sedan inser hon att Charity menar allvar.
 
Robert hör när Chas säger till Charity att ordna fram pengarna snabbt annars måste hon sälja till någon annan.
 
Jai hör när Megan pratar om att hon inte har så mycket pengar för vården av Eliza kostar en hel del. Han erbjuder då Megan att betala för sin dotter, allt vad hon kan behöva men Megan vill inte ha hans hjälp. Hon går istället till Leyla och frågar om de kan bli kompanjoner igen. Leyla vet inte riktigt vad hon ska svara på det eftersom det är både för- och nackdelar med förslaget.
 
Doug gör allt för att slippa vara med när Laurel och Ashley ska repetera vigseln i kyrkan. Han erkänner för Eric att han inte vill att dottern gifter sig med Ashley eftersom hon kommer att få det jobbigt när Ashleys demens bryter ut. Det är hon som kommer att vara den som blir kvar när han blir sjuk.
 
Charity börjar bli desperat så hon säger till Emma att hon vill ha pengarna nästa dag. Emma säger till Ross om Charitys planer och han blir rasande. Hon blir även tvungen att erkänna att det var hon som hade Noah när han försvann och att Charity vet om det och använder det som utpressning.
 
Noah får höra att Charity ska bo på puben så då blir han gladare och vill gärna bo där med henne.
 
Andy står sent en kväll och diskar upp sin kaffemugg på Home Farm. Chrissie kommer in i köket, nyduschad och klädd i badrock. Hon har svårt att släppa blicken på honom och hon berömmer honom för hans arbete och skulle gärna byta ut honom mot Sam på heltid om det var möjligt.
 
Ross söker upp Charity och skäller ut henne för att hon tänker sälja sin son för att få pengar. Han hotar med att ta Moses ifrån henne men då säger hon att hon tänker tala om för alla att det var han som sköt Robert. Hon vet om det eftersom Debbie berättat det innan hon stack...
 
Sista avsnittet före jul sänds 23/12 och sedan börjar det igen den 9/1-2017

Kommentarer
Postat av: Peter H

Vem är det som är far till Noah?

2016-12-08 @ 12:32:50
Postat av: Peter H

Undrar om inte Charity gräver sin egen grav när hon hotar Ross?

2016-12-08 @ 12:36:28
Postat av: ELIZA

Chris Tate heter Noah´s pappa. Han var i nån olycka och blev sittande i rullstol. Så småningom tog han livet av sej, och arragerade det som om Charity hade dödat honom. Hoppas jag kommer ihåg rätt nu....

2016-12-08 @ 14:02:53
Postat av: Fk Höger

ELIZA, du kommer ihåg helt rätt...
Grattis till att ha samma namn som en ny Emmerdalebebis ;)

2016-12-08 @ 14:39:31
Postat av: Anders

Hur vidrig som människa kan man vara? Sälja sin egen son och det till en certifierad galning som Emma! Charity vinner lätt priset som årets HTG-Sociopat, även fast hon har varit borta det mesta av året!!

2016-12-08 @ 15:08:40
Postat av: Peter H

ELISA

Jo, det stämmer att Chris Tate, som hade en syster som hette Zoe var Noahs pappa. Det fanns tydligen många möjliga fäder så man fick göra en DNA-undersökning.

Jag såg inte programmet så ofta då, men när jag kollade upp detta så verkar det som om Hem till gården var lika rörigt då som nu.

2016-12-08 @ 17:52:05
Postat av: jag bara

Charity är lika hemsk som vanligt, men jag måste säga att det var ett underhållande bra spel av Emma Atkins. Hon är lysande som tidernas bitch.

2016-12-08 @ 18:55:57
Postat av: Såpa fantast

Charity är en riktig egoist. Hon gör bara bra mot andra om hon själv vinner på det. Men hon är en viktig person i Hem till gården. Hon är den vi älskar att hata. Jag är van att se henne som rikemansfru.

2016-12-09 @ 00:02:49
Postat av: ELIZA

Ja Charity är... hittar inte ordet... Sälja sin egen son... Och ja, kul med mitt namn i serien! Håller tummarna att sötungen får ett bra liv även om det nu skulle finnas ett handikapp... CP, finns i många grader... (Som en liten parentes i sammanhanget... Jerringpriset. Jag har röstat på Karl Forsman, CP- skadad, som tagit medaljer i simning, i Paralympics.) Fantastiska bedrifter av så många i den tävlingen!!!

2016-12-09 @ 07:17:01
Postat av: Jag Linda

Charity,, fy farao vilken subba bitch , tappar snart intresset för HTG, lilla Moses är så jättegullig,Så finns en till Emma,vill snart inte se dessa personer.

2016-12-11 @ 21:04:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0