En ny fröken

Inskrivet kl 22:32
 
Socialen kommer till Marlon angående blåmärkena på Aprils arm. Han får frågor men hänvisar kvinnan att prata med Carly istället. Marlon försöker sedan få April att berätta vem det är.
 
Jimmy råder Rakesh att berätta för Priya så hon inte får veta om problemen efteråt men när han ska göra det är hon så stressad så han hinner inte. Rakesh lyckas sälja en lägenhet och får handpenningen i morgon så han kan betala arbetarna men han får nya problem med att elen inte är betald.
 
Carly är rasande att Marlon anmält henne och hon berättar det för Bob på kaféet. Emma och James hör henne men säger inget.
 
Sam råkar höra Megan och Vanessa prata om honom och hans känslor för Megan men att hon inte känner det samma för honom. När han träffar henne senare säger han att han kan hjälpa henne men att de är bara vänner.
 
Leos nya fröken börjar, Chris och han ska försöka göra sitt bästa. När han gått så säger Paddy att Rhona flirtat med Chris. Hon nekar först men erkänner sedan att hon kanske gjort det för att få lite uppmärksamhet. Rhona förklarar gråtandes att hon har svårt att släppa tanken på Paddy och Tess ihop. Paddy märker att allt han gör för att det ska bli bättre blir fel. Han föreslår att han ska ge sig av men hon tycker att han smiter undan då.
 
April rymmer när Marlon inte ser. Marlon hittar henne med Carly och April berättar att det inte är Carly som gjort henne illa. Marlon och Carly börjar bråka om vem som anmält och plötsligt erkänner hon att hon skulle aldrig göra ett barn illa för hon har haft en son som dog när han var två månader. Hon bryter ihop när hon berättar för Marlon om vad som hänt. Marlon måste lova att inte berätta det för någon annan. April kommer ner och märker att de är ledsna. Hon berättar att det är Leo som orsakat blåmärkena.
 
Rakesh kommer för att prata med Priya men kan inte säga sanningen så han säger att han inte har någon bestman. Priya föreslår David, hon har inga problem med att det är hennes ex. Rakesh får fortfarande inget sagt om problemen. Han pantsätter sin klocka för att ge Priya ett drömbröllop.
 
Finn upptäcker att även en dörr är lagad. Igår var det ett toalettlås som plötsligt var fixat. Diane frågar Doug om saken men han känner inte till det.
 
Noah vill inte gå till skolan trots att Cain säger åt honom. Moira säger att han får stanna hemma eftersom Charitys ska få komma hem men att hon inte dykt upp än. Även Chas försöker få tag på henne. Diane frågr om Chas fått tag på sin hemliga affärspartner men det har hon inte än. (Charity?)
 
Marlon pratar med Rhona och Paddy och inser att deras problem antaglien påverkar Leo. Paddy erkänner sin affär med Tess. Marlon vill prata ensam med Rhona och hon berättar att Paddy gråter på nätterna. Marlon säger till Rhona att inte ge upp.
 
Noah struntar i om hans mamma kommer tillbaka för han vill bo hos Moira och Cain.
 
Doug är irriterd för att Diane inte bokar en resa istället för att vänta på pubförsäljninen. Hon lyckas dock tillslut och åker till Annie i Spanien.
Finn får reda på av Chas att det är Doug som fixar på värdshuset. Han vill vänta med att säga något till Doug.
 
Priya och Leyla försöker springa ifrån Kerry för att slippa henne på möhippan. De kommer i  affären men Kerry hinner ikapp dem. Harriet som handlar föreslår att de håller hippan i där. Priya erkänner att allt det fina och flådiga inte betyder något utan det är kärleken.
 
Rakesh vill inte vivsa sig ovärdig Priya så han bjuder Rishi och Jai på alkohol på puben. De kastar pil tillsammans med Jimmy. Det blir nästan bråk mellan Jai och Rakesh. När Rakesh är på toaletten så kommer Jai in. Rakesh erkänner att han förlorat allt och nu har Jai chansen att förstöra för honom och Priya.
 
Sista avsnittet före jul sänds 23/12 och sedan börjar det igen den 9/1-2017

Kommentarer
Postat av: Stina

Ringa socialen för två blåmärken, så överdrivet. Barn kan ju lätt få blåmärken. Borde tagit sig tid att prata med April, men det är typiskt allt sker snabbt och utan eftertanke i HTG. Tur att de fick reda på att det var Leo, gör nu inte för mycket affär av detta, det är väl inte ovanligt att syskon bråkar och är lite avundsjuka.

2016-12-06 @ 13:54:01
Postat av: Såpa fantast

Emma gillar att skapa problem. Hon såg att Carly höjde rösten mot April och drog slutsatsen att hon orsakade Aprils blåmärken.
En annan sak jag lade märke till. Jai knarkade när Megans barn blev till. Då är det lätt att förutse att barnet skulle bli hjärnskadad.

2016-12-06 @ 14:05:45
Postat av: Lena

Jag som hoppades på att Charity skulle dyka upp o bli den nya delägaren av puben. Jaja vi får se, kanske det händer i morgon. Hoppas på det.
Hur länge ska James jamsa (oj visserligen är jag Göteborgska men den var ofrivillig) runt Emma så velig han har blivit.
Emma har ju varit lömsk från första början så...

2016-12-06 @ 16:16:40
Postat av: Ylva

Lena: Jag har också tänkt på att James är jättemesig vad det gäller Emma. Hoppas han vaknar snart.

2016-12-06 @ 16:46:22
Postat av: ELIZA

Hur hamnade jag vid datan INNAN jag sett dagens avsnitt??? Rent allmänt, undrar jag hur James kunde börja om med Emma? Han visste ju (vet) att hon är störd... När jag tänker på att hoppa i säng med nåt ex, får jag kväljningar...Urrrkk.... Och då var ju inte nån ett Psyk, utan kärleken hade flugit sin kos... Vad jag blev poetisk nu...Ha ha ha ha ....................................

2016-12-06 @ 16:53:01
Postat av: jackson

Har tagit upp det tidigare - varför i himlens namn gick James tillbaka till Emma när han känner till allt hon har ställt till med tidigare - inte minst vad gäller deras gemensamma barn?????

2016-12-06 @ 18:09:42
Postat av: jag bara

Måste bara fråga, är jag den ende som tycker att Belle är lik Carly? De kunde spela systrar.

2016-12-06 @ 19:20:37
Postat av: jag bara

Kom på en sak, som förslag till manusförfattarna.

Kan det inte få visa sig att det inte är Zac som är pappa till Belle, utan att det är Bob. Ha ha ha...
skämtar.

2016-12-06 @ 19:23:29
Postat av: Anonym

Bra förslag, men jag tycker inte att Carly och Belle liknar varandra. De har bara liknande frisyrer. Angående Emma, hon framstår som bra person inför James. Han litar på henne och tror att hon verkligen har förändrats. Vad kan man säga? Kärleken är blind.

2016-12-06 @ 22:24:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0