Blåmärken

Inskrivet kl 23:14
 
Leyla ställer frågar till Rakesh angående blommora till hans och Priyas bröllop men han svarar irriterat. När han sedan träffar Priya så frågar han om de kan ställa in bröllopet för att de inte har råd. Priya tycker att det är onödigt då det mesta redan är betalt men han kan ju alltid be om att få börja jobba igen. Rakesh förklarar att någon annan måste be att han ska få komma tillbaka.
 
Zak kommer till Dingles hus för att fråga om han ska skjutsa Sam till sjukhuset. Lisa är först orolig när Zak kommer men lugnar sig. Hon inser att barnen måste få träffa sin far. När de nämner skottskadan så säger inte Sam att han vet vem som sköt.
 
Megan och Jai vakar vid dotterns kuvös. Läkaren förklarar att det inte kanske visar sig än på ett tag om vilka problem hon kan få. Jai går iväg och Sam dyker upp för att hjälpa Megan. Hon får väl en tillfällig sinnesförvirring för plötsligt kysser de varann en kort stund. De hinner precis släppa varann när Jai kommer tillbaka. Han blir förbannad på att Sam är där så han säger åt honom att gå därifrån.
 
Carly passar April som är hemma från skolan för att hon är sjuk. När Carly får höra om att Megans baby kan ha fått hjärnskador blir hon okoncentrerad. April blir lite ohörsam och då ryter Carly till. Emma ser vad som händer. Carly och April går till kaféet och medan Carly är på toaletten och gråter över sin babybild så smiter April därifrån.
 
Emma får besök av April som vill bli omplåstrad på sina blåmärken på armen. April vill inte tala om varifrån märkena kommer.
 
Jai och Megan bråkar på sjukhuset så hon säger åt honom att dra åt helvete så han inte förstör sin dotters liv. Jai åker hem och bryter ihop. Sam dyker återigen upp och lovar ta hand om Megan och babyn.
 
Jimmy frågar Rakesh på puben om hur de kan göra för att företaget ska verka vara värt mindre pengar. Rakesh vill inte hjälpa dem och dessutom är han avstängd tillfälligt så han får inte ens hjälpa till. Han råkar dessutom nämna att Charity kommer hem i morgon. Leyla kommer in och påpekar något om någon kostnad till bröllopet och Rakesh vill inte att hon säger något till Priya. Jimmy inser att Rakesh har problem med ekonomin utan att säga det till Priya.
 
Sam säger till Zak att snart blir han och Megan ett par, så fort babyn kommer hem från sjukhuset. Zak som inte riktigt tror på honom söker upp Megan som erkänner att något kan ha hänt men att det inte alls var meningen. Han säger till Megan att prata med Sam innan det går förlångt.
 
Megan förlåter Jai och vill att han är delaktig i dotterns liv men på det villkoret att Leyla inte är inblandad på något sätt. Jai lovar att det inte är något mellan honom och Leyla längre.
 
Emma skvallrar för Ross om Aprils besök och han går direkt till Marlon för att berätta vad som hänt. Marlon tvivilar på att Carly skulle ha gjort något men när han ser blåmärkerna på April. Trots att Carly nekar till att gjort April illa och att April säger att det inte är Carly så säger han åt henne att hon inte får passa April något mer. Carly blir jätteledsen över att bli misstrodd.
 
Marlon tackar Emma för att hon berättat vad hon sett men han vill inte anmäla skadorna till socialen. När Marlon gått ringer Emma till socialen och gör en anmälan ändå.
 
Sista avsnittet före jul sänds 23/12 och sedan börjar det igen den 9/1-2017

Kommentarer
Postat av: Lotta

Varför i hela friden har tv4 play plötsligt bestämt att htg inte ska vara gratis utan man måste skaffa Premium??
Är arg nu för jag missade 1:a och nästan halva 2:a avsnittet...😠

2016-12-05 @ 12:12:55
Postat av: Ylva

Jaha nu är Emma på gång igen. Usch! Jag kan inte med människan:( Stackars Carly

2016-12-05 @ 14:13:39
Postat av: AnnaS

Det är fixat nu! Jag blev också arg för jag hade tänkt titta när jag åt lunch. Men nu går det att titta igen.

2016-12-05 @ 14:13:41
Postat av: AnnaS

Ja, Emma är en hemsk människa.
Och som Carly sa, det är väl bättre att dom försöker få tag på den som verkligen gjort April illa. Vem kan det vara? Eller har hon gjort det själv, precis som hon sa?

Leylah var väldigt snygg idag! Det var nog tur att Nikhil åkte, för hon verkar ju intresserad av Jai igen. Gud vet varför så många kvinnor faller för det lilla äcklet. (För jag gör det inte! Varken faller eller förstår.)

2016-12-05 @ 14:18:12
Postat av: Lotta

Åh vad bra att tv4 play fixat!
Ja Emma är hemsk! Kan inte hon bara försvinna?

2016-12-05 @ 16:46:35
Postat av: Ylva

Lite konstigt detta med att Emma tydligen ska anmäla eventuell barnmisshandel. Hon var väl på väg att ta livet av en av sina söner när dom var små? Bra skådespelerska ändå måste jag medge

2016-12-05 @ 17:21:36
Postat av: AnnaS

Är hon inte skyldig som sjuksköterska att anmäla misstänkt barnmisshandel? Hon har förmodligen glömt att hon gjort sig skyldig till det själv, eller också tycker hon inte att det hon gjorde var så farligt... Falsk människa!

2016-12-05 @ 19:56:35
Postat av: Anonym

Gjorde inte Leo illa sin syster tidigare när de lekte?

2016-12-05 @ 20:21:26
Postat av: Lena

Jo Leo nöp henne häromdan. Skönt att vi vet så dom inte kan göra en långdragen affär av det här nu.
Och väldigt skönt att Charity kommer tillbaka.
Vet att en del här inte är lika förtjusta i henne som jag är men det är aldrig tråkigt runt henne i alla fall.

2016-12-05 @ 22:23:31
Postat av: ELIZA

JO, reagerade också på att Leo nöp April tidigare...Hon kanske inte vill säga nåt, för att han är handikappad, och ingen ska bli arg... Bra att Charity kommer tillbaka! Gillar henne, som Lena sa, händer alltid nåt runt henne...Emma är en otäcking...

2016-12-06 @ 06:41:54
Postat av: Jonas

Ja, det måste väl bara Leo som har orsakat blåmärkena. För övrigt väldigt mycket panik och överreaktioner över några små blåmärken som hon skulle kunna ha fått om något barn på dagis hade ryckt tag i henne eller liknande.

Stackars Carly!

2016-12-06 @ 07:43:14
Postat av: Katta

Kan de inte bara ta bort Emma?
Människan är ju helgalen.

Sen störde jag mig på översättningen:Läsa på om barnets sjukdom.
Downs(sidan hon tittade på)är ingen sjukdom.

2016-12-06 @ 09:21:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0