Sjukapapporsklubben

Inskrivet lördag 24/12 kl 00:27
 
Lawrence ska precis berätta allt för Chrisse när Bernice kommer in i köket där de är. Chrissie skyller genast Andys misshandel på Robert så Lawrence håller tyst.
 
Megan tar med sig Eliza till jobbet men blir irriterad när det låter när Leyla arbetar så Eliza inte kan somna. Hon vill till och med att Kerry och Bernice inte fönar håret i salongen. Megan håller Jai borta för hon vill klara allt själv.
 
Victoria har hämtat hem Andy från sjukhuset. Chrissie kommer och besöker honom. Hon ber Andy ringa polisen för hon är övertygad om att det är Robert som ligger bakom misshandeln. Andy blir då tvungen att berätta allt om Lawrece.
 
Robert som inte kan släppa att Andy och Chrissie är ihop så han åker till Home Farm. Han pratar med Lawrence om att han ska ha sin del av pengarna han har rätt till vid skilsmässan för Andy ska inte kunna lura åt sig allt. Lawrence talar om att Robert inte kommer att få något alls och om han fortsäter att hota så kommer han sluta som Andy eller värre. Robert inser då att det var Lawrence som ligger bakom och han hotar med att berätta allt om inte Lawrence ser till att han får pengarna.
 
Belle har fått massa utslag på kroppen och hon tror att det är från parfymen hon använder. Priya råder henne att gå till läkaren. Belle tvekar men går sedan i väg. Hennes läkare är något försenad så Belle får sitta i väntrummet ett tag. Det gör att hon råkar höra Jermaine fråga receptionisten om hans fru hört av sig. Hon blir besviken så när de ses senare på kvällen så konfronterar hon honom. Han erkänner att det inte är så bra mellan honom och hans fru och att Belle gör honom glad. Belle som har sin fars otrohet i tankarna kan inte gå med på att träffa Jermaine så hon går ur bilen för att gå hem. Det ser nästan ut som om hon ångrar sig.
 
David ska till sjukhuset för kontroll av knölen och Jacob vill följa med men får inte det. När Gabby kommer in i affären ser hon att Jacob är ledsen. De börjar prata med varann och han berättar om sin oro. Gabby snor en hel flaska vodka och drar med sig Jacob till scoutstugen. Där dricker de sig fulla och pratar om sina knasiga föräldrar. Plötsligt pussar Jacob Gabby på munnen men ber genast om ursäkt. Gabby böjer sig fram och pussar honom igen.
 
Lawrence sitter och tittar på gamla brev och foton när Chrissie rusar in. Hon skäller ut honom för att ha lejt några som skulle misshanda  Andy och för att sedan muta Andy till att hålla tyst. Hon går ut från kontoret så hon märker inte att Lawrence får en hjärtattack.
 
Leyla kommer till sjukhuset för att göra David sällskap. Hon är irriterad över att han åkt själv utan att säga något. David gör sina undersökningar och han kommer att få svar om några dagar.
 
Robert kommer in på kontoret på Home Farm. Han ser Lawrence ligga på golvet och kippa efter andan. Först tänker han ringa ambulansen men ångrar sig. Han går runt där en liten stund innan han går iväg. Det blir istället Bernice som hittar Lawrence och ringer efter ambulans.
 
Zak ska försöka be Joanie om ursäkt för sin svartsjuka. Han säger att han inte är van vid att leva med en sådan kvinna som Joanie. Hon erkänner att hon kan vara lite flirtig men det är sådan hon är och han får vänja sig vid det.
 
Jacob kommer tillbaka till affären något onykter. Han letar efter sin mobil när Eric kommer in med både mobilen och den tomma vodkaflaska. David blir givetvis besviken på Jacob som säger att det är jobbigt att hantera oron över att David kanske ska dö snart.
 
Gabby kommer hem onykter hon också. Ashley ser henne och hon säger samma sak, att hon först ska handskas med att Ashley snart kommer att dö och sedan bli adopterad av Lawrence som precis fått en hjärtattack så nu vill hon ha lite kul i livet.
 
Harriet ska starta en barngrupp i kyrkan men de med barn verkar inte allt för intresserade. Hon besöker Megan i salongen. Megan vet inte om hon ska delta i gruppen men däremot vill hon planera dopet som ska ha ett jättekalas.
 
Chrissie kommer hem och ser fotona Lawrence tittat på och hon hittar ett kärleksbrev från någon Ronnie Hale till Lawrence. Hon åker till sjukhuset och konfronterar sin far. Han ber henne att inte rota i det förflutna. Bernice kommer dit och Chrissie åker hem.
 
Lawrence erkänner för Bernice men hon hade fått veta allt från Chrissie tidigare. Han blir förvånad över att hon ändå är kvar men hon älskar honom säger hon.
 
Chrissie kommer hem och hon googlar Ronnie Hale.
 
 
God Jul allihop, tack för alla goa kommentarer iår <3
 
 
Sista avsnittet före jul sänds idag och sedan börjar det igen den 9/1-2017

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Chrissie är irriterande med sitt släpiga väsande sätt att prata, kanske hon tycker det är sexigt...och nu har hon alltså ihop det med Andy, det är inget större utbud på karlar i Jämmerdalen.
Har inte sett serien på länge men idag så, fast vet inte om jag orkar ta mig igenom två avsnitt, haha!

2016-12-23 @ 11:52:46
Postat av: Såpa fantast

Serien är definitivt sevärd. Man missar mycket om inte tittar. Chrissie pratar som överklassen gör i Storbrittanien. Hoppas det kommer att funka mellan henne och Andy trots klasskillnaden. Hon förtjänar äkta kärlek.

2016-12-23 @ 15:52:54
Postat av: Anders

Slut för i år, tack för i år.
Med tanke på hur eländigt det står till i byn just nu så är det nog bara bra för julfriden att HTG tar en liten paus.

God jul till er alla!:)

2016-12-23 @ 19:49:36
Postat av: jag bara

Titta på julhyllning till Abba som gick på svt, finns väl tillgänglig på svt play. Kande igen "Tracy" som en av sångarna, såg inte från början men tyckte att det var fler med från HTG gänget.

God Jul, gott folk!!!!

2016-12-23 @ 22:51:24
Postat av: Ninni

Tack till dig som hjälper oss att hålla koll !God jul o Gott nytt år!

2016-12-24 @ 21:27:25
Postat av: Frk Höger

jag bara, det var Tracey, Vanessa och Carly som sjöng på julgalan. Vi kommenterade det i ett tidigare inlägg.
God jul 🎅

2016-12-25 @ 00:57:09
Postat av: jag bara

Såg inte det

2016-12-25 @ 03:21:27
Postat av: AnnaS

Juldag och jag har just kollat ikapp på de senaste avsnitten. Först och främst vill jag önska alla en god jul, lite försenat. och ett gott nytt år!

Belle gjorde slut med den där doktorn förvånansvärt snabbt. Det kommer väl att bli nån fortsättning på det, kan man tänka.

Ska bli spännande att se om Chrissie kommer på vem som är hennes pappa. Jag kan ju tänka mig att den här Ronnie är Lawrence gamle älskare.
Jag hoppas också att det kommer att fungera mellan Chrissie och Andy.

Tänk att barnen alltid ska dricka sprit vid den där paviljongen. Men med tanke på hur mycket deras föräldrar dricker är det kanske inte så konstigt. Nu låter jag som en moralist, jag är inte nykterist själv, men dricker sällan alkohol till lunch och brukar inte dricka för att må bättre.

2016-12-25 @ 23:44:36
Postat av: Ylva

God fortsättning till er alla och jättetack till Marie för denna toppenblogg!

2016-12-28 @ 18:09:26
Postat av: TinaV

God Jul och Gott Nytt År önskar jag er alla, och ett extra Gott Nytt År önskar jag till dig Marie!

2016-12-30 @ 01:26:03
Postat av: Nyfiken Kvinna

Gott Nytt År!! Önskar alla ett underbart härligt 2017. Tack för det arbete du lägger ner på bloggen Marie, du gör ett fantastiskt bra jobb. Kram ♡☆♡☆♡☆♡

2016-12-31 @ 12:20:36
Postat av: Anders

Nu börjar det att suga i HTG-tarmen igen (Jävla Jul) så jag har spanat igenom gamla snuttar på Youtube.
Hittade detta gamla klipp där Shadrach snodde Chas polispojkväns bil. Spana in Zac! Fan vad ung han såg ut!!

Klippet: https://www.youtube.com/watch?v=lbitHSLgXTY

Fan vad man saknar en Shadders i serien!

2017-01-03 @ 10:36:31
Postat av: Såpa fantast

Har varit bortrest under jul och nyår. Kom precis hem. God jul och gott nytt år allihopa och tack Marie för den fantastiska bloggen.

2017-01-03 @ 21:02:58
Postat av: jag bara

Kul klipp. Inte ofta Dingels jagar en polisbil, brukar ju vara tvärtom. Andy såg ju också väldigt ung ut, rena barnungen.

Hade glömt att Chas varit ihop med en polis, kan inte varit länge. Jag har inte sett avsnittet som klippet var ur. Texten var på finska om någon undrar.

2017-01-04 @ 22:19:32
Postat av: Lena

Det var roligt att se Shadrach igen.
Synd att han dog då finns det ju ingen chans att han kommer tillbaka,
I morgon var det dags igen :-)

2017-01-08 @ 16:16:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0